מה הכוונה הדחה רגילה? כולם מועמדים, קולקטיבית?הדחה רגילה יא אללה
16 דיירים מה מה
כן ככה הבנתימה הכוונה הדחה רגילה? כולם מועמדים, קולקטיבית?
לא יקרה, לצערי. אמילי אהובה מאוד על העריכה, גם מבחינתם יש לאיפה לקדם אותם אחרי זה..יש לי רצון קטן שאמילי תודח לפני עידן....לא משנה איזה מקום.
אין לי בעיה מיוחדת איתה, זה יותר הבעיה עם המסביב ומי שאחראי להצגת הסיפור הזה. אז זאת משאלה קטנה, כקארמה על כל השימוש הציני שעשו בעידן כדי להעלות אותה.
לקוות אפשרלא יקרה, לצערי. אמילי אהובה מאוד על העריכה, גם מבחינתם יש לאיפה לקדם אותם אחרי זה..
לדעתי עידן יעוף אחרי החדשים, הראשון מבין כל הותיקים.
תקווה כוזבת. אולי אפילו שילה יעבור אותו אם האח יחליטלקוות אפשר
אם כבר דורכים עליו...אז עד הסוףתקווה כוזבת. אולי אפילו שילה יעבור אותו אם האח יחליט
לא צריך להגזיםלא יקרה, לצערי. אמילי אהובה מאוד על העריכה, גם מבחינתם יש לאיפה לקדם אותם אחרי זה..
לדעתי עידן יעוף אחרי החדשים, הראשון מבין כל הותיקים.
הסקרים מעניינים את התחת של האח. גם כשהוא הודח הוא היה שלישי אחרי שירד מהמקום הראשון אחרי פרק ההשחרה שכאילו לא ידע מה מרגיש לאמילילא צריך להגזים
הוא בכל זאת מקום 2 בסקרים
אי אפשר להשוותהסקרים מעניינים את התחת של האח. גם כשהוא הודח הוא היה שלישי אחרי שירד מהמקום הראשון אחרי פרק ההשחרה שכאילו לא ידע מה מרגיש לאמילי
אני ראיתי את הדר שם. אמילי הלכה לישון והוא לא היה שםואגב למי שתהה איפה עידן... היה במיטה שלו, עם אמילי.
ראו אותו ל10 שניות כשהאור נכבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.