** שרשור לילה - היום ה67 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

danas19

Active member
שילה עקף 2 דיירים וותיקים בסקר מנצח העונה
כנראה שבכל זאת הפרק עשה לו טוב.
ישאר אחרון מהחדשים

nicknick

Well-known member
יש לי רצון קטן שאמילי תודח לפני עידן....לא משנה איזה מקום.
אין לי בעיה מיוחדת איתה, זה יותר הבעיה עם המסביב ומי שאחראי להצגת הסיפור הזה. אז זאת משאלה קטנה, כקארמה על כל השימוש הציני שעשו בעידן כדי להעלות אותה.

KAPSULA1

Well-known member
יש לי רצון קטן שאמילי תודח לפני עידן....לא משנה איזה מקום.
אין לי בעיה מיוחדת איתה, זה יותר הבעיה עם המסביב ומי שאחראי להצגת הסיפור הזה. אז זאת משאלה קטנה, כקארמה על כל השימוש הציני שעשו בעידן כדי להעלות אותה.
לא יקרה, לצערי. אמילי אהובה מאוד על העריכה, גם מבחינתם יש לאיפה לקדם אותם אחרי זה..
לדעתי עידן יעוף אחרי החדשים, הראשון מבין כל הותיקים.

danas19

Active member
לא יקרה, לצערי. אמילי אהובה מאוד על העריכה, גם מבחינתם יש לאיפה לקדם אותם אחרי זה..
לדעתי עידן יעוף אחרי החדשים, הראשון מבין כל הותיקים.
לא צריך להגזים
הוא בכל זאת מקום 2 בסקרים

KAPSULA1

Well-known member
לא צריך להגזים
הוא בכל זאת מקום 2 בסקרים
הסקרים מעניינים את התחת של האח. גם כשהוא הודח הוא היה שלישי אחרי שירד מהמקום הראשון אחרי פרק ההשחרה שכאילו לא ידע מה מרגיש לאמילי

danas19

Active member
הסקרים מעניינים את התחת של האח. גם כשהוא הודח הוא היה שלישי אחרי שירד מהמקום הראשון אחרי פרק ההשחרה שכאילו לא ידע מה מרגיש לאמילי
אי אפשר להשוות
זו הייתה הצבעת נגד
1 מול 1
כמו עם ספיר

willing

Well-known member
מיכל מושייב,
בת 35 מהרצליה, עוזרת סמנכ"ל תשתיות ברכבת ישראל.בעלת שלושה תארים. בעברה הייתה ראשת לשכה של גילה גמליאל, יועצת מקצועית כלשהי של גלעד ארדן
ומשפצת קורות חיים ותדמיות מקצועית לכוכבי ריאליטי.

חשבתי שהיא נכנסה לחזק את אור ולהפיל את הדר. עכשיו אני מבינה שהיא בכלל AI. היא הדיירת AI האמיתית בבית. אין לה שום זהות עצמית משלה. היא תמיד בתפקיד

מצב
הנושא נעול.
למעלה