אם אתה אומר שיוסי בגמר אני רגועהיוסי או נועם זוכים
גם אני חושבת שיש סיכוי גדול לאחד משניהם.יוסי או נועם זוכים
אבל את נגר האח חשף באסטרטגיה, על שילה לא הראה שבא לקחת לאור את החברים ולא הראה שאמר שידרך על עידן. עובדה שנגר פרש שראה שיש נגדו רוח רועה מהאח ושילה זחוח שהוא עושה מהלכים ועוקף את כולם וכבר בדרך לגמר.שילה עשה אותה אסטרטגיה של אורי נגר
זה תמיד עובד כנראה
להיכנס עם אסטרטגיה
אחר כך לבכות שאתה לבד
כרטיס כניסה לגמר
חכם.
הקהל אוהב את זה.אבל את נגר האח חדף באסטרטגיה, על שילה לא הראה שבא לקחת לאור את החברים ולא הראה שאמר שידרך על עידן. עובדה שנגר פרש שראה שיש נגדו רוח רועה מהאח ושילה זחוח שהוא עושה מהלכים ועוקף את כולם וכבר בדרך לגמר.
אני יכולה להתערב שהאח כיוון את התשובות לפי שילה וגרם לו לנצח. ידע וכיוון את מי להכניס להדחה בכדי להיפטר מעידן
הוא יורה נמוך ואחר כך מתבכיין. אבל הערב הזה הוציא את שילה האמיתי, כולו זחוח ונפעם וכולם עולים אליו לרגל. באח זה תופס, כולם מתרגשים משחקניםנתקלתי בסרטון בטיקטוק לפיו שילה אמר למיכל ״לא סתם התגרשו ממך״
באמת???
לא יודענתקלתי בסרטון בטיקטוק לפיו שילה אמר למיכל ״לא סתם התגרשו ממך״
באמת???
וגם השווה את המצב שלו למשפחות החטופים לפי מה שהדיירים דיברו. וטוב שלא שידרו את כל השטויות האלה.לא יודע
אמר הרבה דברים שנפלו בעריכה
גם כתב באסיפת דיירים פתק על מיכל שהיא כוססת ציפורניים ליד הבריכה
עוד דברים על המלחמה על חרם
ועוד
אם זה נכוןוגם השווה את המצב שלו למשפחות החטופים לפי מה שהדיירים דיברו. וטוב שלא שידרו את כל השטויות האלה.
תאכלס 2 דיירים שהיו איתו בקצר בגלל שבא על הגב שלהם לא התקרבו אליו ועל זה בנו חרם
עוז עושה מה שבא לו, התוכנית שלו. רשת עד היום לא העיפו אותו עם כל הפאדיחות.אם זה נכון
מביך שעוז בונה על דמות כזאת
ומסתיר את כל זה
פרידה זוכה. ואם לא אז הדרפרידה לא זוכה
אני לא אתן לזה לקרות
טוב מה את יוני הדור הבאפרידה לא זוכה
אני לא אתן לזה לקרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.