newhere333
Active member
עכשיו הבנתי את הדינמיקה, עינב היא בעצם הגרסה הנשית של חייםאמילי עינב והדר עברו לישון ביחד
עכשיו הבנתי את הדינמיקה, עינב היא בעצם הגרסה הנשית של חייםאמילי עינב והדר עברו לישון ביחד
שלושה במיטה זוגית? זה אסור אם אני לא טועהאמילי עינב והדר עברו לישון ביחד
זה פמיניסטיות במיטבהמוזר לי שהנשים בבית מאפשרות ליוסי ונועם לישון כל אחד במיטה זוגית
כמעט כל העונה
לגמרי…..פרידה נואשת
א. אור עשה משהו או רב עם מישהו בזמן השידור ? כי חזר מצוברח, אמר לדני ש "לא יכול לדבר על זה" והאח הגדול קרא לו
ב. מישהו יודע , ראיתי בחטף ראיון של עידן אחרי שיצא , עם שי חי כששי חי מתקיל אותו בשאלות . ולא מצליח למצוא את זה שוב .
איפה זה היה ? איפה ניתן למצוא את זה ? בערוץ של "אח לילה" אין את זה . יש שידור מ ה 17.08 ,ואין שם את עידן .
טנקס
תודה. לא ידעתי שהתוכנית הזו אפילו קיימת תודהדקה 37
שואו טיים 18.08.24 – התכנית המלאה | רשת 13
ערוץ רשת 13, כל תוכניות הטלוויזיה, החדשות והכתבות לצפייה ישירה13tv.co.il
אור דיבר משהו על העמדה להדחה בחירה בין חבריםא. אור עשה משהו או רב עם מישהו בזמן השידור ? כי חזר מצוברח, אמר לדני ש "לא יכול לדבר על זה" והאח הגדול קרא לו
ב. מישהו יודע , ראיתי בחטף ראיון של עידן אחרי שיצא , עם שי חי כששי חי מתקיל אותו בשאלות . ולא מצליח למצוא את זה שוב .
איפה זה היה ? איפה ניתן למצוא את זה ? בערוץ של "אח לילה" אין את זה . יש שידור מ ה 17.08 ,ואין שם את עידן .
טנקס
תודה. *גלגול עיניים כלפי האח* . אח מדבר = עבירה.אור דיבר משהו על העמדה להדחה בחירה בין חברים
בשלב הזה אני מוכן שישאירו רק את שניהם בבית ולראות את דיגי מנסה לברוח מפרידה בדרכים יצירתיותלפרידג׳יי לא נוח …. אבל פרידה תמשיך להתעלק… ודי ג׳יי מפחד לקום ולעבור למיטה אחרת….
ישנו עם שמיכה משותפת כשלידם יש שמיכה פנויהלפרידג׳יי לא נוח …. אבל פרידה תמשיך להתעלק… ודי ג׳יי מפחד לקום ולעבור למיטה אחרת….
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.