fleabag
Well-known member
תאומים שהופרדואם תום זה היה אותו שיחה בלופים במשך שעות כול יום היא והוא
בנויים בול
תאומים שהופרדואם תום זה היה אותו שיחה בלופים במשך שעות כול יום היא והוא
גוזי כבר היה שמה בשיחה הזאת לפני כמה שעות אין צורך בעוד אחת כזאת לטובת המוח שלו וסבלנות שלותודה דניאל
זה היה צריך להיות ג'וזי
היא מתה על עצמה וסוחטת מחמאות בכוח וזה מעצבןהקטע, שהיא הולכת להגיע לגמר על זה. רק על זה. זה כל מה שאני זוכרת ממנה בלייב. יושבת על מצע רך, עיניים שקועות, טרודה במשהו שנוגע לה ואך ורק לה, ומישהו מולה מנסה לשכנע אותה שהיא הכי הכי הכי אם כי היא חושבת את זה על עצמה תמיד, היא רק נהנית לשמוע את זה מאחרים. אם זה מביא אותך לתהילת הגמר, אני נרשמת לעונה הבאה.
והיא לעולם לא תלמד להתנהל באופן שרואה את האחר מולה ולא רק את עצמה אם לנצח יטפטפו לה מהמשפחה ומהחברים שכל פידבק רע שהיא מקבלת זה מקנאה. ריכלת על חברה? נו היא כועסת כי קנאה. זנחת חברה? נו היא קנאית רצח. הסתת אנשים נגד אדם אחד? הוא קנאייייי.היא מתה על עצמה וסוחטת מחמאות בכוח וזה מעצבן
היא אלופה בלגלגל את האשמה על האחרים היא צדיקה והם אשמיםוהיא לעולם לא תלמד להתנהל באופן שרואה את האחר מולה ולא רק את עצמה אם לנצח יטפטפו לה מהמשפחה ומהחברים שכל פידבק רע שהיא מקבלת זה מקנאה. ריכלת על חברה? נו היא כועסת כי קנאה. זנחת חברה? נו היא קנאית רצח. הסתת אנשים נגד אדם אחד? הוא קנאייייי.
היא מגיעה לגמר בזכות עוז ותו לא..הקטע, שהיא הולכת להגיע לגמר על זה. רק על זה. זה כל מה שאני זוכרת ממנה בלייב. יושבת על מצע רך, עיניים שקועות, טרודה במשהו שנוגע לה ואך ורק לה, ומישהו מולה מנסה לשכנע אותה שהיא הכי הכי הכי אם כי היא חושבת את זה על עצמה תמיד, היא רק נהנית לשמוע את זה מאחרים. אם זה מביא אותך לתהילת הגמר, אני נרשמת לעונה הבאה.
אם הוא יעמיד את גוזי האמא תשלח אותו לישון בסלוןבא לי שהפעם המשפחות יעמידו להדחה...פתאום אבא של קארין יעמיד את ג׳וזי
כי היא רוצה להיות הדובי שאצל ג'וזי (הראש שלה בדובי)אוף למה היא מקשקשת על גוזי הוא כולה ביקש דובי אחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.