** שרשור לילה - היום ה88 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
יוסי הכי צלופח בבית. מבסוט מכל הדחה. חיים בתאכלס היה כל היום איתו אפילו יותר מעם אור ואין לו טיפת רגש או עצב שחיים הודח.
והדר רק מוכיחה שלא אכפתֶ לה מאף אחד. לא הזיזה לה ההדחה של עינב, מיד התחברה לצד השני שלא שמה עליו כל העונה וכל החיבור ״והאהבה״ שלה לחיים היה לעצבן את אור. לפחות הפעם פרידה לא צריכה לזייף עצב על ההדחה.

svtar25

Well-known member
יוסי הכי צלופח בבית. מבסוט מכל הדחה. חיים בתאכלס היה כל היום איתו אפילו יותר מעם אור ואין לו טיפת רגש או עצב שחיים הודח.
והדר רק מוכיחה שלא אכפתֶ לה מאף אחד. לא הזיזה לה ההדחה של עינב, מיד התחברה לצד השני שלא שמה עליו כל העונה וכל החיבור ״והאהבה״ שלה לחיים היה לעצבן את אור. לפחות הפעם פרידה לא צריכה לזייף עצב על ההדחה.
אמילי שיותר רחוקה מחיים , אכפת לה יותר מחיים מלהדר. ברור שחלקית זה בגלל אור, אבל אולי באמת היא חושבת ככה על חיים.
אני מקווה שיצמידו לחיים פסיכולוג ושמשפחתו תעטוף אותו , כי כל הסרטונים של חיים מחפש את מלאני וכל הביקורת בניגוד גמור למה שאור חשב על חיים. אור אומר חיים לא פגע בזבוב , אבל הוא היה מעיק.

סטיריקון9

Well-known member
דני יושב על המיטה המשותפת שלו ושל חיים ואומר: הוא היה מדחיק אותי מהמיטה. השאיר לי את כל הזוגית🤣

מצב
הנושא נעול.
למעלה