מתי ההדחה הבאה?
גאיה ונועם צריכים להיות מחוץ לגמר בשביל יוסיאיפה מלאני?
מלאני יותר חזקה בהצבעות משרקגאיה ונועם צריכים להיות מחוץ לגמר בשביל יוסי
לא רלוונטימלאני יותר חזקה בהצבעות משרק
אוהוהובקשר לחיים - אני מכיר את חיים באופן אישי, עבדתי איתו איזו תקופה. הוא באמת באמת מותק של בן אדם. בן אדם נעים ונחמד ומלא במוטיבציה.
אבל האח הגדול זה פשוט לא הפורמט בשבילו. הוא ניסה למצוא את עצמו ולמצוא שם חברים, אבל הוא אדם פשוט מדי בשביל להבין שהאנשים שם מניפולטורים טורבו. זה מה שמקדם אותם במשחק. התחבר לאנשים פח ששיכנעו אותו שהם אוהבים אותו, והסתובב רוב הזמן מבולבל למה אנשים נופלי עליו. הם נפלו עליו כי הם קלטו שהוא טרף קל. השקיע את כל הזמן שלו באח בליקוקים והתמסכנות והפך לבלתי נסבל.
שמחתי שהוא הודח כי הוא הפך לבלתי נסבל. הוא פשוט לא בן אדם שמתאים למשחק הזה.
תגיד לי שזה לא היה בערוץ 14, איפה שעבדת איתו...בקשר לחיים - אני מכיר את חיים באופן אישי, עבדתי איתו איזו תקופה. הוא באמת באמת מותק של בן אדם. בן אדם נעים ונחמד ומלא במוטיבציה.
אבל האח הגדול זה פשוט לא הפורמט בשבילו. הוא ניסה למצוא את עצמו ולמצוא שם חברים, אבל הוא אדם פשוט מדי בשביל להבין שהאנשים שם מניפולטורים טורבו. זה מה שמקדם אותם במשחק. התחבר לאנשים פח ששיכנעו אותו שהם אוהבים אותו, והסתובב רוב הזמן מבולבל למה אנשים נופלי עליו. הם נפלו עליו כי הם קלטו שהוא טרף קל. השקיע את כל הזמן שלו באח בליקוקים והתמסכנות והפך לבלתי נסבל.
שמחתי שהוא הודח כי הוא הפך לבלתי נסבל. הוא פשוט לא בן אדם שמתאים למשחק הזה.
הדר הולכת לחגוג על הבוקרמתי מוקדם מדי לשאול אם נשאר מהטייסטרס?
מחר בבוקר יום יפה, הדר שותה המוןן קפה..הדר הולכת לחגוג על הבוקר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.