** שרשור לילה - היום ה88 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
הדיירים האסטרטגיים עושים עכשיו חישובים מתי זה לא too soon
ואז בשלב מסוים ישבו על שרפרף של חיים לשעבר
מול הפרצוף של אור ודני בצורה מתריסה
ויהיה ריב
"רצחת וגם ירשת? לא הספקנו להתאבל וכבר הוא/היא באים עם חוסר כבוד ברמה הכי גבוהה שיש זילות בנמוכי קומה, מעשה מזעזע"

Psy Bear

Well-known member
בקשר לחיים - אני מכיר את חיים באופן אישי, עבדתי איתו איזו תקופה. הוא באמת באמת מותק של בן אדם. בן אדם נעים ונחמד ומלא במוטיבציה.
אבל האח הגדול זה פשוט לא הפורמט בשבילו. הוא ניסה למצוא את עצמו ולמצוא שם חברים, אבל הוא אדם פשוט מדי בשביל להבין שהאנשים שם מניפולטורים טורבו. זה מה שמקדם אותם במשחק. התחבר לאנשים פח ששיכנעו אותו שהם אוהבים אותו, והסתובב רוב הזמן מבולבל למה אנשים נופלי עליו. הם נפלו עליו כי הם קלטו שהוא טרף קל. השקיע את כל הזמן שלו באח בליקוקים והתמסכנות והפך לבלתי נסבל.

שמחתי שהוא הודח כי הוא הפך לבלתי נסבל. הוא פשוט לא בן אדם שמתאים למשחק הזה.

ziniozi

Well-known member
בקשר לחיים - אני מכיר את חיים באופן אישי, עבדתי איתו איזו תקופה. הוא באמת באמת מותק של בן אדם. בן אדם נעים ונחמד ומלא במוטיבציה.
אבל האח הגדול זה פשוט לא הפורמט בשבילו. הוא ניסה למצוא את עצמו ולמצוא שם חברים, אבל הוא אדם פשוט מדי בשביל להבין שהאנשים שם מניפולטורים טורבו. זה מה שמקדם אותם במשחק. התחבר לאנשים פח ששיכנעו אותו שהם אוהבים אותו, והסתובב רוב הזמן מבולבל למה אנשים נופלי עליו. הם נפלו עליו כי הם קלטו שהוא טרף קל. השקיע את כל הזמן שלו באח בליקוקים והתמסכנות והפך לבלתי נסבל.

אוהוהו
כמה הנחות עשית לו

foreigner 3

Well-known member

תגיד לי שזה לא היה בערוץ 14, איפה שעבדת איתו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה