** שרשור לילה - היום ה89 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
פעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
לצערי מעט מידי ומאוחר מידי
זה רוגע? עוד שנייה מתפוצץ לו וריד...
מילון למי שלא מבין. זה לא בושה לפתוח מילון. חבל שלא ניסה פעם.

willing

Well-known member
מבחינתי, זה שרק הדר לא הרימה את היד בהתנצלות המזוייפת של אור, הוכחה חותכת לזיוף בבית ;)
מול הדייר "שומר החוק" איך שקרא לעצמו פעם. או כל שם קוד אחר לתודה אבא שלא צעקת ולא נופפת הפעם

סטיריקון9

Well-known member
זה רוגע? עוד שנייה מתפוצץ לו וריד...
מילון למי שלא מבין. זה לא בושה לפתוח מילון. חבל שלא ניסה פעם.
ממש לא רוגע תקף ולא איפשר לה לענות כי זה חלק ממבנה האישיות שלו במאהל שלו הוא אומר את המילה האחרונה הוא כוחני אובססיבי ולא מרפה. היא לא מדברת עליו אבל היא נושא השיחה שלו כל יום המון פעמים. היא תקועה לו בראש חזק. וזה לא נקרא לענות זכות הדיבור ניתנה לה והוא השתלט והשתיק אותה. זה גם לא משנה אם תגיד או מה יהיה התוכן. אובססיה

נערך לאחרונה ב:

mariamma 86

Well-known member
פעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
לצערי
אור זה ישראל המכוערת
במיטבה
אין יותר טיפוסי ממנו

foreigner 3

Well-known member
יש לה על מה להתנשא.
לא אשמתה. זה בלתי נמנע.
הבריון נחות בכל פרמטר.

EREZG07

Well-known member
אחד הפרקים המשעממים..עוז עשה עונה נוראית...היה צריך לעשות עונה כמו של תקוה עם אנשים כמו גדי ויוסי, מצחיקים וכיפים, כדי לרומם את מצב הרוח - המריבות סופר מטומטמות, לא מעניינות וממוחזרות, עונה גם ארוכה מידי, והמון דיירים שאי אפשר להתחבר אליהם

רותרות7

Well-known member
אחד הפרקים המשעממים..עוז עשה עונה נוראית...היה צריך לעשות עונה כמו של תקוה עם אנשים כמו גדי ויוסי, מצחיקים וכיפים, כדי לרומם את מצב הרוח - המריבות סופר מטומטמות, לא מעניינות וממוחזרות, עונה גם ארוכה מידי, והמון דיירים שאי אפשר להתחבר אליהם
היה תענוג לראות פה את הסרטון שיאלי העלתה על אותו ערב קורע בעונה של תקוה עם המתיחה שלה ושל אדם! איזה מוכשרים, איזה מצחיקים - תענוג. שנים לא צחקתי ככה בקולי קולות...הכלבה הסתכלה עלי ולא הבינה מה עובר עלי...תארו לכם עונה עם תקוה, אדם, גדי, יוסי, ניר לעומת העונה הנוכחית. איזה כלומניקים הביאו הפעם. נורא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה