לילה טוב
זה רוגע? עוד שנייה מתפוצץ לו וריד...פעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
לצערי מעט מידי ומאוחר מידי
בספר החוקים של בריונים-עבריינים זה נחשב לרוגע...זה רוגע? עוד שנייה מתפוצץ לו וריד...
מילון למי שלא מבין. זה לא בושה לפתוח מילון. חבל שלא ניסה פעם.
ממש לא רוגע תקף ולא איפשר לה לענות כי זה חלק ממבנה האישיות שלו במאהל שלו הוא אומר את המילה האחרונה הוא כוחני אובססיבי ולא מרפה. היא לא מדברת עליו אבל היא נושא השיחה שלו כל יום המון פעמים. היא תקועה לו בראש חזק. וזה לא נקרא לענות זכות הדיבור ניתנה לה והוא השתלט והשתיק אותה. זה גם לא משנה אם תגיד או מה יהיה התוכן. אובססיהזה רוגע? עוד שנייה מתפוצץ לו וריד...
מילון למי שלא מבין. זה לא בושה לפתוח מילון. חבל שלא ניסה פעם.
"ברוגע"פעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
חלילה לא מתכוון להרוג אף אחד."ברוגע"
הרגת
לצעריפעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
יש לה על מה להתנשא.פעם ראשונה שאור ענה להדר ברוגע והפעם הצליח לגרום שהיא ירדה נמוך נגדו ("פעם הבאה אני אביא לך מילון") מתנשאת כזאת לא ראיתי.
לא הבנתי איך לא פרשו להם שטיח אדום.וואלה לא יפה שלא מחאו להם כפיים
היה תענוג לראות פה את הסרטון שיאלי העלתה על אותו ערב קורע בעונה של תקוה עם המתיחה שלה ושל אדם! איזה מוכשרים, איזה מצחיקים - תענוג. שנים לא צחקתי ככה בקולי קולות...הכלבה הסתכלה עלי ולא הבינה מה עובר עלי...תארו לכם עונה עם תקוה, אדם, גדי, יוסי, ניר לעומת העונה הנוכחית. איזה כלומניקים הביאו הפעם. נורא.אחד הפרקים המשעממים..עוז עשה עונה נוראית...היה צריך לעשות עונה כמו של תקוה עם אנשים כמו גדי ויוסי, מצחיקים וכיפים, כדי לרומם את מצב הרוח - המריבות סופר מטומטמות, לא מעניינות וממוחזרות, עונה גם ארוכה מידי, והמון דיירים שאי אפשר להתחבר אליהם
אני מקווה בשבילו שלא, זה לא מוסיף לומחר מסוק עשירי לשילה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.