** שרשור לילה - היום ה89 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tortt

Well-known member
@tortt מה קרה שהחלפת תמונה? במה איכזב אותך גיא איתן?
לא אהבתי את התגובה המוגזמת שלו לניצחון של מעתוק
ותכלס.. הוא רוב הזמן יוצא דיי מטופש בשטויות שלו באינסטגרם. אז מיציתי.

ודיאני תמיד תהיה מס' 1
בלי תחרות בכלל.

Wor1_

Active member
מעניין למה עוז בוחר בהצבעה קצרה כבר בפעם השנייה?🤔

svtar25

Well-known member
בערך בשעה 00.01 כאשר שילה הולך להתארגן לשינה ...דני מתפקע מצחוק. אור : "אי בודד"
דני : "מה?"
אור: "אי בודד, אמרתי לה שעה הרצנו עליך סטלבט פו"
דני : "איזה קטע שזה בדיוק קרה, אתה יודע שהיא משוגעת אמילי, לא רואה בעיניים".
אבל מה בדיוק קרה אני לא יודעת.

שרי48

Well-known member
תוהה לגבי העונה הזו, שכמובן שונה מבחינת דיירים ולכן גם מן הסתם תהיה שונה מעונות אחרות זה ברור.
מה שבולט מאד, זה שאין החבאות של אוכל, כמו שהיה בעונות מימים ימימה. טכנית זה לא מתאפשר כי אין מיטות שאפשר להרים ולהחביא מתחתן, אין מזווה עם ארונות גבוהים, שהיה מקום מחבוא גם כן. ואולי הסיבה העיקרית היא שהאח נותן להם המון אוכל, ללא קשר לתקציב, כך שאין צורך להחביא. ברוב הזמן לא חסר.

דבר שני - אין ריבים על טבק. מהדקה הראשונה נקבע שטבק זו התמכרות (בעיקר אור וחיים) וכך זה נשאר. אף לא מעשן לא מתווכח על זה וברור שזה על חשבון אוכל. מאחר ולא חסר טבק, אין גם החבאות של טבק במגירות, אין סטוקים במגירות. המון ריבים היו בישיבות התקציב בעונות קודמות בקשר לטבק.

וללא קשר, בשיחה של נועם עם יוסי קצת לפני חצות, נועם יצא רכלן המבווה של תמים שרק שואל שאלות. הוא ריכל (מותר לרכל) על דני ועבר לרכל על שילה. הוא טפל על שילה אשמות שונות, אמר שהוא מתאמץ יותר מדי, ולכן הוא חושד בו, למרות תרומתו הרבה לבית. בסוף כל משפט אמר: "אני מקווה שזה לא נכון". "הלוואי שאני טועה". אבל אז השמצה נוספת: "הוא מדיח כלים בצורה לא יסודית והם נשארים מלוכלכים". לא ניראנ לי שאף אחד לא שם לב לא העיר על זה, אז כניראה שזה לא נכון.
נועם, הנדחף, נועם חולצה אפורה, האיש חסר הטקט הוא גם רכלן, סכסכן, קנאי והוא משחק דמות של תמים וטיפש בעודו ערמומי שמצליח לתעתע ולהרדים את כולם. הוא כאילו לא מבין, רק רוצה לשאול כדי להבין, לכן הוא לא ניראה להם מסוכן, אבל הוא "מלכלך" ומרעיל, במסווה של תמים.

8LIBI8

Well-known member
תוהה לגבי העונה הזו, שכמובן שונה מבחינת דיירים ולכן גם מן הסתם תהיה שונה מעונות אחרות זה ברור.
מה שבולט מאד, זה שאין החבאות של אוכל, כמו שהיה בעונות מימים ימימה. טכנית זה לא מתאפשר כי אין מיטות שאפשר להרים ולהחביא מתחתן, אין מזווה עם ארונות גבוהים, שהיה מקום מחבוא גם כן. ואולי הסיבה העיקרית היא שהאח נותן להם המון אוכל, ללא קשר לתקציב, כך שאין צורך להחביא. ברוב הזמן לא חסר.

דבר שני - אין ריבים על טבק. מהדקה הראשונה נקבע שטבק זו התמכרות (בעיקר אור וחיים) וכך זה נשאר. אף לא מעשן לא מתווכח על זה וברור שזה על חשבון אוכל. מאחר ולא חסר טבק, אין גם החבאות של טבק במגירות, אין סטוקים במגירות. המון ריבים היו בישיבות התקציב בעונות קודמות בקשר לטבק.

וללא קשר, בשיחה של נועם עם יוסי קצת לפני חצות, נועם יצא רכלן המבווה של תמים שרק שואל שאלות. הוא ריכל (מותר לרכל) על דני ועבר לרכל על שילה. הוא טפל על שילה אשמות שונות, אמר שהוא מתאמץ יותר מדי, ולכן הוא חושד בו, למרות תרומתו הרבה לבית. בסוף כל משפט אמר: "אני מקווה שזה לא נכון". "הלוואי שאני טועה". אבל אז השמצה נוספת: "הוא מדיח כלים בצורה לא יסודית והם נשארים מלוכלכים". לא ניראנ לי שאף אחד לא שם לב לא העיר על זה, אז כניראה שזה לא נכון.
נועם, הנדחף, נועם חולצה אפורה, האיש חסר הטקט הוא גם רכלן, סכסכן, קנאי והוא משחק דמות של תמים וטיפש בעודו ערמומי שמצליח לתעתע ולהרדים את כולם. הוא כאילו לא מבין, רק רוצה לשאול כדי להבין, לכן הוא לא ניראה להם מסוכן, אבל הוא "מלכלך" ומרעיל, במסווה של תמים.
בול!!! כבר כתבתי שהוא טיפוס אני קלאודיוס...מבחיל ואני אישית לא יכולה כבר לראות או לשמוע אותו, מזמן כבר היה צריך לצאת

8LIBI8

Well-known member
בהקשר השיחה המדוברת - על ראש הגנב בוער הכובע
רק אנשים עלובים עם רגשי נחיתות כמו יוסי ונועם (גם דיג'יי) שבעצמם צבועים, מחשבים צעדים ומלקקים מניחים שאחרים בטח גם כאלה.
אני שומעת פה קנאה גברית ופראנויה. גם בין גברים יש קנאה ושמים עין על החדש היפה, המסודר, המתעניין ואם מספר על טיולים וכשרונות שלהם אין הם בכלל עוקצים ומטילים ספק בתקווה שהוא משקר, העיקר ללכלך אותו...מבחיל :sick: והעיקר נועם מסיים שהוא מקווה שזה לא נכון עאלק "הנשמה הטהורה"...
כל פעם נזכרת בשיחת ייעוץ של שעות בין שילה לנועם כשרק נכנס, כמה סבלנות להסביר לו ולתת לו הרגשה טובה ויום למחרת שם אותו להדחה ומאז לא הפסיק לעקוץ, לחפש אותו ולהזכיר לו את ה"טעות הפתאלית" שעשה עם הארטיק, כאילו רצח חתול והם צריכים לסלוח לו...בית מטורף

מרגוליקו

Well-known member
לדעתי בגמר-
יוסי, מלאני, פרידה, הדר, אור/ אמילי
יוסי או מלאני מנצחים. כנראה שיוסי.

mariamma 86

Well-known member
לדעתי בגמר-
יוסי, מלאני, פרידה, הדר, אור/ אמילי
יוסי או מלאני מנצחים. כנראה שיוסי.
מסכימה לגמרי עם הרשימה
יש לי הרגשה שיהיו 6 בגמר הפעם
פרידה הדר אור יוסי אמילי מלאני
בדיוק בסדר הזה
יש מצב שנועם יכנס על חשבון מלאני או אמילי
2 אחרונות הדר ופרידה
פרידה תזכה

מרגוליקו

Well-known member
מסכימה לגמרי עם הרשימה
יש לי הרגשה שיהיו 6 בגמר הפעם
פרידה הדר אור יוסי אמילי מלאני
בדיוק בסדר הזה
יש מצב שנועם יכנס על חשבון מלאני או אמילי
2 אחרונות הדר ופרידה
פרידה תזכה
קשה לי להאמין שעוז יתן לה את הנצחון. היא פרובוקטיבית ושנויה במחלוקת.
עוז יתן לדייר אהוב בבית ובחוץ ,עממיקו ,חייל מילואים, לא שנוי במחלוקת, כדי להצדיק שעשה עונה בתקופה כל כך קשה ולכן רשמתי שזה יוסי.

mariamma 86

Well-known member
קשה לי להאמין שעוז יתן לה את הנצחון. היא פרובוקטיבית ושנויה במחלוקת.
עוז יתן לדייר אהוב בבית ובחוץ ,עממיקו ,חייל מילואים, לא שנוי במחלוקת, כדי להצדיק שעשה עונה בתקופה כל כך קשה ולכן רשמתי שזה יוסי.
מבינה את זה
מבחינתי להדר מגיע לזכות
גם לפרידה
שתי פרסונות עם עוצמה
אבל אין מה לעשות
אצל עוז חייב לזכות דייר פרווה עממיקו
בית תמחוי סטייל

מצב
הנושא נעול.
למעלה