תודה לרפי קריקו
F foreigner 3 Well-known member 1/9/24 #238 נכתב ע"י טוויגיי: כולם שם חוץ מאור הם לקק לחץ כדי להרחיב... הוא מלקק לעצמו
מרגוליקו Well-known member 1/9/24 #239 נכתב ע"י foreigner 3: הוא מלקק לעצמו לחץ כדי להרחיב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי
Psy Bear Well-known member 1/9/24 #236 או מייגאדדד בדיוק המזל שלי. פרק אחד אני מפספס כי הכלב שלי מת וזו ההדחה הכי טובה של העונה.
מרגוליקו Well-known member 1/9/24 #237 נכתב ע"י Psy Bear: או מייגאדדד בדיוק המזל שלי. פרק אחד אני מפספס כי הכלב שלי מת וזו ההדחה הכי טובה של העונה. לחץ כדי להרחיב... חיבוק
נכתב ע"י Psy Bear: או מייגאדדד בדיוק המזל שלי. פרק אחד אני מפספס כי הכלב שלי מת וזו ההדחה הכי טובה של העונה. לחץ כדי להרחיב... חיבוק
ר רותרות7 Well-known member 1/9/24 #248 דווקא לא עבד במקרה הזה. אמר שיצאו כמה חודשים, לאחרונה זה צלע והחליטו להיפרד אבל הוא מקווה שיחזרו אחרי התוכנית. נראה כי גם היא מעוניינת בו, שלחה לו מסוק בשמה ובשם משפחתה...
דווקא לא עבד במקרה הזה. אמר שיצאו כמה חודשים, לאחרונה זה צלע והחליטו להיפרד אבל הוא מקווה שיחזרו אחרי התוכנית. נראה כי גם היא מעוניינת בו, שלחה לו מסוק בשמה ובשם משפחתה...