** שרשור לילה - היום -21 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
לילה טוב, אני עדיין תוהה עם עצמי אם אני יותר או פחות מרוצה מהכוונה של ההפקה להחזיר את מלאני לבית כדיירת קבועה, למרות שממש אהבתי אותה. אני פשוט חושבת שיש קצת טעם נפגם במהלך בגלל שהיא בעצם שתולה של ההפקה, וזה קצת לא פייר, זה כאילו שהם מראש בחרו דיירים פרווה שיהוו בסופו של דבר כמו קישוט ומלאני תקטוף את הזכייה בגלל שהיא תהיה הכי נורמלית מכולם. מצד שני, ההפקה כנראה מנסים להציל את העונה הגרועה הזו בכל דרך אפשרית ובטח קראו פה את האמירות החוזרות של כולנו שגאיה תחזור וקפצו על העגלה. כולם מתייחסים למה יקרה בינה לבין עידן, בעוד אני יותר מסוקרנת לחשוב מה יקרה עם חיים, שראינו איך התאהב בה וכמעט עבר שברון לב כשהיא עזבה. אני מקווה שהוא לא יסיים את העונה בלב שבור, אבל יהיה מעניין לראות אם היא תצליח לפחות קצת לשלוף אותו מחבורת אורית ואור, כי קשה לי להאמין שהוא יצליח לקרב את מלאני לחבורה הזו ברמה של לבלות לידם כל היום כמו שהוא עושה.
ממתי ההפקה הפח הזו מתנהלת בהגינות?
זה הכי לא פייר שמכנסים אותה אבל בשבילנו הצופים זה מעולה.
נמאס כבר מהרדידות השטחיות והשיעמום בעונה הזו.
ולגבי חיים כתבתי מקודם שאם היא תשלה אותו הפעם אני אקרא לה את הצורה!!!!

GALxp

Well-known member
ממתי ההפקה הפח הזו מתנהלת בהגינות?
זה הכי לא פייר שמכנסים אותה אבל בשבילנו הצופים זה מעולה.
נמאס כבר מהרדידות השטחיות והשיעמום בעונה הזו.
ולגבי חיים כתבתי מקודם שאם היא תשלה אותו הפעם אני אקרא לה את הצורה!!!!
תשלה אותו? הוא באמת חשב שיש לו סיכוי איתה? די נו...

מרגוליקו

Well-known member
תשלה אותו? הוא באמת חשב שיש לו סיכוי איתה? די נו...
גלצ׳וק הוא התאהב בה בפעם שעברה והיה מאוד מסכן שעזבה.
וחוץ מזה ממתי להתאהבות יש קשר לסיכויים?
אנחנו מתאהבים באחרים גם אם אין לנו סיכוי איתם.
אהבה לא קשורה להגיון או להנהלת חשבונות אלא רק לרגש.

GALxp

Well-known member
גלצ׳וק הוא התאהב בה בפעם שעברה והיה מאוד מסכן שעזבה.
וחוץ מזה ממתי להתאהבות יש קשר לסיכויים?
אנחנו מתאהבים באחרים גם אם אין לנו סיכוי איתם.
אהבה לא קשורה להגיון או להנהלת חשבונות אלא רק לרגש.
זה מקסים שהוא אהב אותה(התאהב זו מילה גדולה לשבוע), אבל גם אם היא היתה רווקה, לא היה לו סיכוי מלכתחילה. עם כל הצער שבדבר.
תשלה אותו באיזה מובן?

מרגוליקו

Well-known member
זה מקסים שהוא אהב אותה(התאהב זו מילה גדולה לשבוע), אבל גם אם היא היתה רווקה, לא היה לו סיכוי מלכתחילה. עם כל הצער שבדבר.
תשלה אותו באיזה מובן?
הוא סיפר בחדר האח לא זוכרת במדוייק את המילים שהוא הרגיש ממנה ווייב הדדי למה שהוא מרגיש.
אז יכול להיות שהוא לא יודע לפרש את המציאות ויכול להיות שבגלל שהוא רוצה זוגיות אבל לא רוצה מישהי נמוכה ואולי בגלל שהוא לא מאוד מציאותי אז נשבר לו הלב.
אבל היא שיחקה בכולם וגם בו ואני חושבת שזה לא פייר לגבי חיים…
ואולי אני רגישה מידי….

רימון2024

Well-known member
לילה טוב, אני עדיין תוהה עם עצמי אם אני יותר או פחות מרוצה מהכוונה של ההפקה להחזיר את מלאני לבית כדיירת קבועה, למרות שממש אהבתי אותה. אני פשוט חושבת שיש קצת טעם נפגם במהלך בגלל שהיא בעצם שתולה של ההפקה, וזה קצת לא פייר, זה כאילו שהם מראש בחרו דיירים פרווה שיהוו בסופו של דבר כמו קישוט ומלאני תקטוף את הזכייה בגלל שהיא תהיה הכי נורמלית מכולם. מצד שני, ההפקה כנראה מנסים להציל את העונה הגרועה הזו בכל דרך אפשרית ובטח קראו פה את האמירות החוזרות של כולנו שגאיה תחזור וקפצו על העגלה. כולם מתייחסים למה יקרה בינה לבין עידן, בעוד אני יותר מסוקרנת לחשוב מה יקרה עם חיים, שראינו איך התאהב בה וכמעט עבר שברון לב כשהיא עזבה. אני מקווה שהוא לא יסיים את העונה בלב שבור, אבל יהיה מעניין לראות אם היא תצליח לפחות קצת לשלוף אותו מחבורת אורית ואור, כי קשה לי להאמין שהוא יצליח לקרב את מלאני לחבורה הזו ברמה של לבלות לידם כל היום כמו שהוא עושה.
הפחד הגדול שלי שאני אתאכזב ממנה כמו שהתאכזבתי מעידן.. אולי היה צריך להשאיר אותה בתור אידיאל כלשהו

ניצנץ63

Well-known member
הפחד הגדול שלי שאני אתאכזב ממנה כמו שהתאכזבתי מעידן.. אולי היה צריך להשאיר אותה בתור אידיאל כלשהו
מבינה אותך, גם אני התאכזבתי ממנו מאד! גם בפרק הזה של הערב ראיתי בו כמה צדדים שממש לא אהבתי, כוחניות והשפלה של נועם בדרך של משפטים קוהרנטיים ומילים חלקלקות. עידן עף על עצמו יותר מדי, ואם הוא היה כזה חכם כמו שהוא חושב, היה מבין שלאחוז בכח בעניין התקציב עושה לו שירות רע מאד. אני דווקא פחות סקפטית לגבי מלאני, אני חושבת שכולנו התאהבנו בה כי יש בה באמת משהו מאד קלאסי ואיכותי, ודווקא היא יכולה להוציא צדדים פחות נבזיים מעידן (אפילו בקטע חברי). מה שכן, יהיה מעניין לראות איך הוא יתנהל אחרי שהיא תחזור, אם הוא יתרחק מאמילי למרות שלמלאני יש חבר, אם המשיכה למלאני תגרום לו להבין שאמילי היא רק ברירת מחדל.

מרגוליקו

Well-known member
מבינה אותך, גם אני התאכזבתי ממנו מאד! גם בפרק הזה של הערב ראיתי בו כמה צדדים שממש לא אהבתי, כוחניות והשפלה של נועם בדרך של משפטים קוהרנטיים ומילים חלקלקות. עידן עף על עצמו יותר מדי, ואם הוא היה כזה חכם כמו שהוא חושב, היה מבין שלאחוז בכח בעניין התקציב עושה לו שירות רע מאד. אני דווקא פחות סקפטית לגבי מלאני, אני חושבת שכולנו התאהבנו בה כי יש בה באמת משהו מאד קלאסי ואיכותי, ודווקא היא יכולה להוציא צדדים פחות נבזיים מעידן (אפילו בקטע חברי). מה שכן, יהיה מעניין לראות איך הוא יתנהל אחרי שהיא תחזור, אם הוא יתרחק מאמילי למרות שלמלאני יש חבר, אם המשיכה למלאני תגרום לו להבין שאמילי היא רק ברירת מחדל.
אני גם חושבת שהוא לא עושה תקציב טוב הוא פשוט דואג לסיגריות וגם לתחת של אורית.
בתקציב הקודם נשאר להם מלא אוכל בעיקר מוצרי בישול אבל היו חסרים מלא דברים אחרים אז אולי באמת כדאי לתת למישהו אחר לעשות את התקציב

nicknick

Well-known member
אני מרגישה שכל הקריאה הזאת להחזיר את גאיה לתוכנית , זה אולי רצון של הקהל להחזיר את הסיפור הזה שהיה בכמה ימים הראשונים,
הדיירת הזאת שכולם אהבו בבית, נחמדה וחביבה והסיפור עם עידן וכו.
העניין הוא שזה לא משהו שהצופים יקבלו כשהיא תחזור, היא תחזור כמשהו אחר.....כדיירת אחרת, עם אופי אחר וקווי עלילה אחרים כי הרבה ממה שהיא יצרה שם בדינמיקה מבוסס על ההצגה.

ואני לא בטוחה כמה הדיירים יתחברו או יסמכו עליה...
גם כי היא עבדה עליהם פעם אחת וגם בתור דיירת שנכנסת חודש אחרי העונה, כשיש לה יתרון ומידע מבחוץ.

מרגוליקו

Well-known member
אני מרגישה שכל הקריאה הזאת להחזיר את גאיה לתוכנית , זה אולי רצון של הקהל להחזיר את הסיפור הזה שהיה בכמה ימים הראשונים,
הדיירת הזאת שכולם אהבו בבית, נחמדה וחביבה והסיפור עם עידן וכו.
העניין הוא שזה לא משהו שהצופים יקבלו כשהיא תחזור, היא תחזור כמשהו אחר.....כדיירת אחרת, עם אופי אחר וקווי עלילה אחרים כי הרבה ממה שהיא יצרה שם בדינמיקה מבוסס על ההצגה.

ואני לא בטוחה כמה הדיירים יתחברו או יסמכו עליה...
גם כי היא עבדה עליהם פעם אחת וגם בתור דיירת שנכנסת חודש אחרי העונה, כשיש לה יתרון ומידע מבחוץ.
בהתחלה הם יזהרו ממנה אבל מטבע הדברים זה יעבור להם אחרי כמה ימים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה