וואי היא שחקנית גרועהאחת ה רעות
וואי היא שחקנית גרועהאחת ה רעות
הפרצוף שלה עצוב בכאילו...כהדר אומרת "כבר הספיקו לקחת לו את המקום" היא מתכוונת לארון או לעצמה?
ועוד יהב בפריים מאחוריה... זאת טלווזיה טובה
הכניסה של מלאני ביום רביעי וגם הדחה בהפתעה ביום רביעי.שאלה, מתי ההדחה ומתי הכניסה החדשה?
לעיניי לשום דייר אין יכולת להתפתח...(חוץ מעידן)לגבי העניין של "האם ויתרו על עידן בעריכה"...
אני רואה את עידן כדמות עגולה ודווקא אוהבת את זה שלא עורכים אותו בצורה מגמתית לטוב ולרע .
בסופו של יום עידן קיים , נוכח ודומיננטי בבית...
מציגים אותו כפי שהוא, ועם מה שהוא מביא כרגע. שזה גם לריב ריבים מטופשים על תקציב שלא נראים משהו אבל גם אחרי כן להבליג על האגו ולהתנצל ולדבר על הדברים עם מי שרב איתו.
לי זה מעניין, דווקא חיכיתי שהוא יתעורר ויתחיל לשחק את המשחק ולא רק יבין את כולם כל הזמן.
מחכים לאיזה סיפור גדול שיביא לו את הניצחון, ולכאורה הוא לא מביא את זה עדיין אבל כרגע אני לא רואה אצל אחד אף אחד סיפור כזה. אני רואה כמה דיירים שהם היותר דומיננטיים וזה מסתכם בזה.
כל דייר ישאר מי שהוא , כי הם מי שהם.לעיניי לשום דייר אין יכולת להתפתח...
תקועים כל דייר בעמדתו...
פרידה מידיי פעם מבליחה... אבל לא כדמות שתסחוף אחריה , עונה שלמה....
אור עם התנגחויות וריבים +להקת מעודדות סביבו..
קורלי..בלופים אחרי גברים...
הדר משחקת.. על כמה ערוצים..ללא אמפתיה...
חיים... ממש נטרלי...לא מנסה להתעלות מעל גובוהו וחבל...
והשאר אנמיים... אין עניין בכלל...
מסכים...שמאוד חסרות המשמיות...כל דייר ישאר מי שהוא , כי הם מי שהם.
אבל מה שאני כן חושבת שישתנה עם הזמן זה האפשרות לזרוח ולבלוט בסיטואציות קצת יותר מעניינות או מורכבות מריבים על גרנולה בתקציב...
וזה משהו שאני חושבת שעד היום לא ניתנה להם ההזדמנות לעשות בגלל שלא היו משימות.
אז זה לא שאני מצפה למשימות מדהימות ומיוחדות כי בכל זאת כוחו של הרגל ואנחנו כבר יודעים שמשימות לפעמים מאכזבות בתוכן , אבל מן הסתם יהיו קצת יותר רגעי רגש ורגעי שיא מאשר בשגרה מתמשכת ללא משימות.
ואני בהחלט מצפה לבאות לגבי עידן, נהנית ממה שהוא מביא למסך.
אבל היא לא אשמההדר השחקנית ששיחקה בתום ובעצם רק נגעלה ממנו וטוב שתום קלט את זה וחתך ממנה.
היא היתה איתו 3 שבועות וטיפת עצב על לכתו לא רואים ממנה.
העיקר נשיקות וחיבוקים כדי להתקדם במשחק!
צבועה ברמה גבוהה!
יום רביעי הדחה וכניסה, מחר פרק רגילהבנתי שמחר הדחה בהפתעה וביום רביעי הכניסה, בטוח שיום רביעי ההדחה והכניסה???
זה מה שהבנתי מגיאהבנתי שמחר הדחה בהפתעה וביום רביעי הכניסה, בטוח שיום רביעי ההדחה והכניסה???
מחר (ליתר דיוק בתום הפרק של הערב-יום ראשון) יפתחו את ההצבעה וההדחה תקרה ביום רביעי.הבנתי שמחר הדחה בהפתעה וביום רביעי הכניסה, בטוח שיום רביעי ההדחה והכניסה???
איזה הצבעות גלצ׳וק?מחר (ליתר דיוק בתום הפרק של הערב-יום ראשון) יפתחו את ההצבעה וההדחה תקרה ביום רביעי.
יש הצבעותאיזה הצבעות גלצ׳וק?
זאת הדחה בהפתעה אין שום הצבעות
יפתחו את ההצבעה לצופים בבית.איזה הצבעות גלצ׳וק?
זאת הדחה בהפתעה אין שום הצבעות
לא נראה לי.יפתחו את ההצבעה לצופים בבית.
לא התכוונתי שהדיירים יעמידו להדחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.