רק שתחזור לעצמה.. הרסו לנו אותה לאחרונה עם הרסקיושתדעו לכם שברשימה שאין את אופק שחף או ריוואה אני מצביעה לדיאן. אני צריכה את הסייקו שלנו בבית.
בחדר הסודות המקורי לא חששו ככהאיך דיאן פחדה שיחשפו סודות... חששתי לה
לדעתי הוא פחד על ריווהאגב שמתם לב שקאזם בכה במיטה שנייה לפני שקראו לחדר, נכון? לא הערכתי את כמה שחיבב את הבית שאני..
תרחיש שפוי יותרלדעתי הוא פחד על ריווה
לא רואה שום תסריט שבו היא לא עולה במדרגות בעוד שבוע בדיוקדיאן לא תלך לשום מקום.
ברור שכןמאז ימי שי חי לא היו כאלה צרחות למתמודד,15-20 שניות רצוף של טליה טליה טליה.
מעניין אם זה ישנה את הגישה של הדיירים אליה.
טליה לא יכולה לזכות בשום קונסטלציה.זה לא יאמן עד כמה דבר דוחה ומזיק כמו סיגריות מוציא מאנשים את כל הגועל נפש שבהם
אנשים שוכחים שאחריי העונה כולם לוחצים ידיים ושוכחים מהכל.
אני לא אוהב את טליה - אבל אם היא תזכה שיהיה לה לבריאות ואפרגן לה, לפחות היא לא מגיעה לרמות כאלו דוחות של נתנאל,קאזם,דיאן,בר וריוואה.
אני אישית חושב שהיא גם לא תגיע לגמר וקאזם הולך לנצחטליה לא יכולה לזכות בשום קונסטלציה.
דינה תזכה
נכון להיום....
אני באמת לא מבינה מאיפה אתם מביאים את התיאוריות האלה ולמה.אני אישית חושב שהיא גם לא תגיע לגמר וקאזם הולך לנצח
אבל עוז קובע..
גם לגל גברעם היה אותו דבר והיא עפה בהדחה מול ליאוראני באמת לא מבינה מאיפה אתם מביאים את התיאוריות האלה ולמה.
אם לא מודעים לרמת ההערצה שיש לטליה באינסטגרם, בטיקטוק? רק הצרחות הערב הן הוכחה שלא יכול להיות גמר בלי טליה, כרגע לפחות.
שי חי היה צריך להיות בגמר, הוא עף בגלל דברים אחרים.
גל גברעם זה סיפור שונה. לטליה לא היו עוקבים בכלל וכיום היא עם 80 אלף שהצטרפו בגלל התכנית וישראל בידור שהכריזו עליה המנצחת. תכפיל בעשר הצבעות כל אחד...גם לגל גברעם היה אותו דבר והיא עפה בהדחה מול ליאור
אם אתה מסיק מצעקות של ילדי טיק טוק בני 12.. לבריאות
לא חושב שזאת אינדיקציה לכלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.