אופה קטנטנה
Well-known member
דיאננננננננננננננננני.
הוא נולד נעלבהיה לו כישרון העלבות אמנותי.
זהו, הלכה השינה הלילה
הלכה הדיאטהזהו, הלכה השינה הלילה
היא הולכת לצבוע לעוז את שיער בירוק וורוד
למה הזכרת ורוד...היא הולכת לצבוע לעוז את שיער בירוק וורוד
את גל גברעם העיפו כדי שהקהל שלה יעבור לזהבה בן וככה דאגו לניצחון של זהבה.אני חושב שכדאי לנו לא להחפז למסקנות. אנחנו לא יודעים איך העונה תתפתח. זאת עונה ארוכה של 3.5 חודשים והכול יכול להשתנות ולקרות. אני באמת לא חושב שעוז יכול להשפיע בכזאת דרמטיות על הקולות ולמנוע מטליה להגיע לגמר. אני כן יודע שריוואה הייתה בתחתית ההצבעות בתחילת העונה ועכשיו היא מקום שלישי בשמועה. זה עדיין לא אומר כלום. כי ישראל גם זינק אחרי שמגי הודחה. טליה לא מקבלת המון זמן מסך בחדר האח וכאן הבעיה הכי גדולה שלה. היא לא מתפתחת מספיק לעומת ריוואה, נתנאל ודניאל למשל. זהבה בן לא קיבלה המון זמן מסך וקיבלה רגעים גדולים בחדר האח. אבל אני באמת חושב שיש המון זמן. זאת עונה שתסתיים רק איפשהו בספטמבר אוקטובר
אין ספק שקאזם הוא מנצח יותר נכון ומעניין לעוז ולתוכנית.את גל גברעם העיפו כדי שהקהל שלה יעבור לזהבה בן וככה דאגו לניצחון של זהבה.
יעשו את זה השנה בשביל קאזם.
טליה וריוואה יוקרבו למען קאזם.
אני באמת לא רוצה מצב בו עוז מביא לטליה לנצח ואם הוא לא רוצה אותה, הוא חייב לנטרל אותה לפני הגמר.
עכשיו באמת יתחיל בלגן כשדיאן לבד.. יש לי הרגשה שעוד לא ראינו כלום מדיאןאיך נפלו פניה של דיאן בזמן הצעקות לטליה חחחחחח
ואז עוד הפילו עליה את הפצצה שהיא נפרדת מנתנאל. כל הבית יקפוץ עליה כמו פיראנות יעמידו אותה להדחה.
זה הולך להיות שבוע של התפרצויות פסיכוטיות יש לי תחושה.
הוא היה מחוק אצלי אחרי שחיכיתי לזה שעות ולא קרה כלום בסוףאני רוצה להגיד שזה לא פייר ששרון הודח.
אני חיכיתי
חיכיתי שיתפוצץ על אופק
אני משערת שזה לא קרה
יוחזר שרון לאלתר!
הסייקו הכי סייקו בבית!לא להתלהב פה יותר מידי עכשיו כשדיאני לבד בהדחות
חונטת דיאן הולכת לתת פייט לכל הדיירים.
צפה בקובץ המצורף 54100
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.