** שרשור לילה 🌛היום ה-40 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Rave n

Well-known member
סעומו, שרון היה העונש של עוז.. חפר אותו למוות.
הידיעה הזו ששרון יושב שם בחדר וטוחן את עוז לאבק דק עשתה לי הצדקה לכול הטררם המביך והאינפנטילי של עצם הרעיון בכניסה שלו.

EREZG07

Well-known member
אני חושב שכדאי לנו לא להחפז למסקנות. אנחנו לא יודעים איך העונה תתפתח. זאת עונה ארוכה של 3.5 חודשים והכול יכול להשתנות ולקרות. אני באמת לא חושב שעוז יכול להשפיע בכזאת דרמטיות על הקולות ולמנוע מטליה להגיע לגמר. אני כן יודע שריוואה הייתה בתחתית ההצבעות בתחילת העונה ועכשיו היא מקום שלישי בשמועה. זה עדיין לא אומר כלום. כי ישראל גם זינק אחרי שמגי הודחה. טליה לא מקבלת המון זמן מסך בחדר האח וכאן הבעיה הכי גדולה שלה. היא לא מתפתחת מספיק לעומת ריוואה, נתנאל ודניאל למשל. זהבה בן לא קיבלה המון זמן מסך וקיבלה רגעים גדולים בחדר האח. אבל אני באמת חושב שיש המון זמן. זאת עונה שתסתיים רק איפשהו בספטמבר אוקטובר

yoni564712

Well-known member
אני חושב שכדאי לנו לא להחפז למסקנות. אנחנו לא יודעים איך העונה תתפתח. זאת עונה ארוכה של 3.5 חודשים והכול יכול להשתנות ולקרות. אני באמת לא חושב שעוז יכול להשפיע בכזאת דרמטיות על הקולות ולמנוע מטליה להגיע לגמר. אני כן יודע שריוואה הייתה בתחתית ההצבעות בתחילת העונה ועכשיו היא מקום שלישי בשמועה. זה עדיין לא אומר כלום. כי ישראל גם זינק אחרי שמגי הודחה. טליה לא מקבלת המון זמן מסך בחדר האח וכאן הבעיה הכי גדולה שלה. היא לא מתפתחת מספיק לעומת ריוואה, נתנאל ודניאל למשל. זהבה בן לא קיבלה המון זמן מסך וקיבלה רגעים גדולים בחדר האח. אבל אני באמת חושב שיש המון זמן. זאת עונה שתסתיים רק איפשהו בספטמבר אוקטובר
את גל גברעם העיפו כדי שהקהל שלה יעבור לזהבה בן וככה דאגו לניצחון של זהבה.

יעשו את זה השנה בשביל קאזם.
טליה וריוואה יוקרבו למען קאזם.

אני באמת לא רוצה מצב בו עוז מביא לטליה לנצח ואם הוא לא רוצה אותה, הוא חייב לנטרל אותה לפני הגמר.

צליל191

Well-known member
את גל גברעם העיפו כדי שהקהל שלה יעבור לזהבה בן וככה דאגו לניצחון של זהבה.

יעשו את זה השנה בשביל קאזם.
טליה וריוואה יוקרבו למען קאזם.

אני באמת לא רוצה מצב בו עוז מביא לטליה לנצח ואם הוא לא רוצה אותה, הוא חייב לנטרל אותה לפני הגמר.
אין ספק שקאזם הוא מנצח יותר נכון ומעניין לעוז ולתוכנית.

Psy Bear

Well-known member
איך נפלו פניה של דיאן בזמן הצעקות לטליה חחחחחח
ואז עוד הפילו עליה את הפצצה שהיא נפרדת מנתנאל. כל הבית יקפוץ עליה כמו פיראנות יעמידו אותה להדחה.
זה הולך להיות שבוע של התפרצויות פסיכוטיות יש לי תחושה.

ערן .

Well-known member
איך נפלו פניה של דיאן בזמן הצעקות לטליה חחחחחח
ואז עוד הפילו עליה את הפצצה שהיא נפרדת מנתנאל. כל הבית יקפוץ עליה כמו פיראנות יעמידו אותה להדחה.
זה הולך להיות שבוע של התפרצויות פסיכוטיות יש לי תחושה.
עכשיו באמת יתחיל בלגן כשדיאן לבד.. יש לי הרגשה שעוד לא ראינו כלום מדיאן

Rama1234

Well-known member
זה מרגיש שטליה הולכת לקחת את העונה...
יש סביבה באז מטורף.. גם עריכה גרועה שתנסה להוציא אותה רע, לדעתי לא תעזור פה הפעם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה