** שרשור לילה 🌛 היום ה-45 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

אחמאודגדול

Well-known member
אני מתלבטת אם לפרוש מהעונה הזאת או לא.
בלי קשר לזה שזאת עונה גרועה, האח מתעלם מלין במשדרים במכוון. אל תגידו לי "כי היא משעממת" כי ביום שהיא קיבלה את התמונה הייתה שיחה מדהימה שלה עם יובל לוי שהייתה יכולה לרגש הרבה צופים ולעלות את לין. בקצב הזה אני מרגישה שמיותר לי להמשיך כי האח יבעט בלין בקרוב וישאיר את הפייבוריטים שלו. לין היא כמו קול רקע... ניצבת... כי כך ההפקה החליטה - וכן, יש הרבה מה להראות ממנה.
אני ממש מרגישה שזה פספוס גדול. ואני מיואשת.

aharon74989

Well-known member
אני מתלבטת אם לפרוש מהעונה הזאת או לא.
בלי קשר לזה שזאת עונה גרועה, האח מתעלם מלין במשדרים במכוון. אל תגידו לי "כי היא משעממת" כי ביום שהיא קיבלה את התמונה הייתה שיחה מדהימה שלה עם יובל לוי שהייתה יכולה לרגש הרבה צופים ולעלות את לין. בקצב הזה אני מרגישה שמיותר לי להמשיך כי האח יבעט בלין בקרוב וישאיר את הפייבוריטים שלו. לין היא כמו קול רקע... ניצבת... כי כך ההפקה החליטה - וכן, יש הרבה מה להראות ממנה.
אני ממש מרגישה שזה פספוס גדול. ואני מיואשת.
אני כבר כמה ימים שבקושי צופה בלייב ובפורום
באמת שיעמום אחד גדול, גם הפרקים מתעסקים רק בזוגות וזה משעמםםםם..
סתיו קצת הוסיפה עניין, היא לפחות מציגה רגשות ‏אותנטים גם אם לא הכי חיוביים. כל שאר הפרק רק ניסו לדחוס את כל ה״משימות״ שהיו ביומיים האחרונים וזה משעמם.
יש התמקדות בשניר שלא מרגש או מעניין כלל, עוז אוהב לשרוף דיירים ואז כשאנחנו כבר לא יכולים לראות אותם הוא מנסה להלבין ולתקן את הדימוי על ידי קטעים ״מרגשים״.

אופה קטנטנה

Well-known member
אהרון,

תגיע לשרשור פוליטיקה.
העלנו את הכיבוש על ראש שמחתנו.
הימנים מכפכפים אותנו,
ואנחנו אותם.

מיק83

Well-known member
מכניסים אקס של ספיר ששניר אהב אותו
כדי ששניר ינסה לדחוף לספיר והיא תסרב בתוקף
שניר וספיר ייכנסו לריב ואז ברוגז לעוד 30 שנה