כןלפאפא ג'ונס יש איזו פיצה אחת עם דבש משהו טעים אששששש אבל אסור לאכול דברים כאלו
של פאפא ג'ונס לא שמנות, של פיצה האט זו בריכת שמן גועל נפש.כן
יצא לי לטעום
מאוד טעים.
יחד עם זאת
הפיצות שלהם שמנות מידי ועבות מדי
בפיצות נגמלתי מזמן מהז׳אנר הזה ומעדיפה את הדק והעדין יותר
למה אסור?לפאפא ג'ונס יש איזו פיצה אחת עם דבש משהו טעים אששששש אבל אסור לאכול דברים כאלו
למה זה רעללמה אסור?
סיילמה זה רעל
לא אכלתי פורט 19 אף פעם. שמעתי דברים טובים. גם אני לא מתל אביב טפי גועל נפש.סיי
ראית שהזמנתי מפורט 19? כי אני לא מתל אביב?
נחש את מידת העשייה שהזמנתי.
אני אוהבת מידיום בהמבורגרלא אכלתי פורט 19 אף פעם. שמעתי דברים טובים. גם אני לא מתל אביב טפי גועל נפש.
מידת עשיה בהמבורגר זה יותר סלחני. מבין לחלוטין גם וול דאן. אני מזמין מדיום וול המבורגר למרות שסטייק בחיים אני לא אזמין מעבר למדיום.
מדיום רייר אם אני יודע שהבשר במקום איכותי. אחרת מדיום.אני אוהבת מידיום בהמבורגר
ובסטייק או מידיום או מידיום רייר
כי זה אלפי קלוריותלמה אסור?
לא רק הקלוריות, זה גם מפוצץ בסוכר, המון בצק פחמימות ריקות, מלא טינופת.כי זה אלפי קלוריות
יותר מלאפה
משהו עקיצת הדבורה הם קוראים לזה. משהו כזהלפאפא ג'ונס יש איזו פיצה אחת עם דבש משהו טעים אששששש אבל אסור לאכול דברים כאלו
נכון.משהו עקיצת הדבורה הם קוראים לזה. משהו כזה
אני שומרת חסד לפיצה האטלפאפא ג'ונס יש איזו פיצה אחת עם דבש משהו טעים אששששש אבל אסור לאכול דברים כאלו
פיצה האט זו הנחמה של גיל ההתבגרותאני שומרת חסד לפיצה האט
אברם קנאי קצת הרבהספיר על האקס של שייכנס "אני אמנע לשבת לידו בשולחן ואני אמנע להיות איתו לבד בחדר."
מה שניקול היתה צריכה לומר לאורי שמפריע לה, ספיר מתכננת למנוע מראש בשביל אהוב לבהספיר על האקס של שייכנס "אני אמנע לשבת לידו בשולחן ואני אמנע להיות איתו לבד בחדר."
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.