לילה טוב
מלי לא פרייארית בכלל... לא הייתי מזלזלתאז מלי הפכה לטרף חדש של מלכות הכיתה
על מלאני הן לא יכולות
מלי טרף קל יותר
המתנשאים עפים אחד אחד בעונה הזאת.אז מלי הפכה לטרף חדש של מלכות הכיתה
על מלאני הן לא יכולות
מלי טרף קל יותר
פחותהמתנשאים עפים אחד אחד בעונה הזאת.
מלאני ומלי הכי מתנשאות
אני מאמינה שעושה משהו לחוות ביקורת בחוץ והוא ייכנס אחרת....כמעט בוודעות עידן חוזר. הקטע שהוא לא כזה חכם לנצל זאת. כל רעיון שעשה קבר את עצמו יותר עמוק. מהתחלה רצו אותו בגמר ברשת. ועריכה שעשו לו היא הכי סלחנית.
הלוואי והיה מנצל ומתקן. אני ראשונה שאצביע. אבל לא מאמינה כבר ביכולות שלו
זה לא משנה,למה אתם חושבים שעידן לא ירצה לחזור?
באמת? כאילו.. למה מי הוא?
דייר בינוני בעונה הכי משעממת שעף בחודש הראשון.
הוא נכנס לשם במטרה להתפרסם כמו כולם! (רוצה להיות שחקן)
הוא כבר הספיק ללכת להשקות ולקטוף קמפיינים
הוא מתפקד יפה מאוד כפליט ראליטי
והוא ירצה לחזור לשם בלי שום דרישות.
אם עידן ירצה לחזור...
מי שישמע.. אייקון ברמת הדיאן.
אתם מה זה לא רואים את עידן. חלם על פרסום, השקיע שנה ללימודי משחק, הלך על קמפיין של רשת מעפנה. נראה לכם יפספס הזדמנות? ירוץ על זה.זה לא משנה,
יהב יחזור.
אתם מה זה לא רואים את עידן. חלם על פרסום, השקיע שנה ללימודי משחק, הלך על קמפיין של רשת מעפנה. נראה לכם יפספס הזדמנות? ירוץ על זה.
גם תהיי בטוחה שיבטיחו לו בהפקה תיקון תדמית. גמר או ניצחון הוא כבר יודע שיהיה לו במילא. והוא ידע בדיוק מה לעשות בבית אחרי שראה את התגובה של הקהל כלפיולמה אתם חושבים שעידן לא ירצה לחזור?
אם עידן ירצה לחזור...
אם זה היה עידן שאנחנו חולמים עליו. גיבור על.גם תהיי בטוחה שיבטיחו לו בהפקה תיקון תדמית. גמר או ניצחון הוא כבר יודע שיהיה לו במילא. והוא ידע בדיוק מה לעשות בבית אחרי שראה את התגובה של הקהל כלפיו
נכון.אם זה היה עידן שאנחנו חולמים עליו. גיבור על.
לצערי הוא לא
הוא יחזור הביתה בפוזה של גיבור עלאם זה היה עידן שאנחנו חולמים עליו. גיבור על.
לצערי הוא לא
אני חושבת שהוא יכנס אבל רק בשביל המשולש עם אמילי והאקס.גם תהיי בטוחה שיבטיחו לו בהפקה תיקון תדמית. גמר או ניצחון הוא כבר יודע שיהיה לו במילא. והוא ידע בדיוק מה לעשות בבית אחרי שראה את התגובה של הקהל כלפיו
בהפקה אוהבים את אמילי כי היא די סייקו ולא נחמדה בלשון המעטה והשאר לא מספקות את זה (ולכן צריך להחזיר את דינור).אני חושבת שהוא יכנס אבל רק בשביל המשולש עם אמילי והאקס.
בהפקה מאוד אוהבים את אמילי
הפרק האחרון היה חותמת רשמית לכך כשהעלימו לחלוטין את האטרף שהיה לה השבוע נגד קורלי.
אז הוא נכנס בשבילה ובשביל משולש הזוי.
לא בטוחה שירצה להיכנס שוב למלכודת של אמילי.גם תהיי בטוחה שיבטיחו לו בהפקה תיקון תדמית. גמר או ניצחון הוא כבר יודע שיהיה לו במילא. והוא ידע בדיוק מה לעשות בבית אחרי שראה את התגובה של הקהל כלפיו
כי הוא לא פחות בינוני ממלאנילמה אתם חושבים שעידן לא ירצה לחזור?
אם עידן ירצה לחזור...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.