** שרשור לילה 2 - היום ה-42 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

JU34

Well-known member
אגב להחזיר את עידן זה גם סתם לא הוגן

אולי הוא הודח בצורה לא הוגנת אבל לתת למישהו שהיה פייבוריט לניצחון לדעת איפה היו הטעויות שלו ולתקן אותן זה סתם לא בסדר, בטח ובטח כשהקהל הוא מי שבוחר להחזיר אותו.

אם היה מדובר באוסף של דמויות שלא היו אהובות מלכתחילה אז מילא.

כאילו רק לי זה נשמע אבסורדי ברמות? נותנים לקהל. להחזיר מישהו שהיה פייבוריט והודח בגלל טוויסט. אין פה תחרות בכלל. תשוו את זה לדיירים שלא היה להם קהל מלכתחילה ובנוסף עשו את כל הטעויות האפשריות

ובחיי שאני לא מרגיש בחסרונו

GALxp

Well-known member
אגב להחזיר את עידן זה גם סתם לא הוגן

אולי הוא הודח בצורה לא הוגנת אבל לתת למישהו שהיה פייבוריט לניצחון לדעת איפה היו הטעויות שלו ולתקן אותן זה סתם לא בסדר, בטח ובטח כשהקהל הוא מי שבוחר להחזיר אותו.

אם היה מדובר באוסף של דמויות שלא היו אהובות מלכתחילה אז מילא.

כאילו רק לי זה נשמע אבסורדי ברמות? נותנים לקהל. להחזיר מישהו שהיה פייבוריט והודח בגלל טוויסט. אין פה תחרות בכלל. תשוו את זה לדיירים שלא היה להם קהל מלכתחילה ובנוסף עשו את כל הטעויות האפשריות

ובחיי שאני לא מרגיש בחסרונו
אני מקווה שדינור תחזור.
בשבילך ובעיקר בשבילי.

hinna

Well-known member
לא משנה מי יחזור, הוא יודח די מהר. ראינו את זה בעונה 8

nicknick

Well-known member
תשמעו, גם אם באיזה עולם של להלהלנד עידן יחזור, הוא לא הולך לנצח וספק אם יגיע לגמר . וזה לא משנה בכלל, שלא ינצח. גם בסבב הראשון שלו לא חשבתי שהוא ינצח.

לא אכפת לי מחוקי הפורמט, העונה אבודה כך או כך , עם עידן ובלי עידן, ועם כל מודח אחר שיחזור. אז מבחינתי שישברו את כל הכלים אם זה אומר לקבל קצת רגעים נסבלים ונחמדים לצפייה....
ובעיקר שתהיה לו הזדמנות לחוויה קצת יותר טובה , אחרי הדחה מוזרה ועריכה שלילית עד מאוד. גם אם זה להיכנס לשבועיים שלושה ודי.
ובזה זה מסתכם ואין לי שום ציפייה מעבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה