בור? אני פה עם סימני מתיחה גזרכבר נהיה לי בור במוח משיחה הזאת
בור? אני פה עם סימני מתיחה גזרכבר נהיה לי בור במוח משיחה הזאת
חובה שעוז יארגן משימת מזטים במיטה לאור הכוכב רק זה יציל אותנו מגועל נפש הזהבור? אני פה עם סימני מתיחה גזר
כמו האספרסו שדני השקה אותו במשימהחובה שעוז יארגן משימת מזטים במיטה לאור הכוכב רק זה יציל אותנו מגועל נפש הזה
הם עושים סיבוב אחד על השני. נועם עוד על הגרנולה של השנה שעברה. השיחה הזאת תמשיך עד שתיגמר העונה.עושה עליו סיבוב מלאני מנצלת הזדמנות להתייפף
מלאני מגנט לבלתי נסבלים... קורלי, עינב ועכשיו גם נועםמאיפה הסבלנות..
הרסה את העונה.כיף לצפות בלייב כשאמילי ישנה
כאילו עונה אחרת
ביקורת על מישהי שנמצאת בתוכנית טלוויזיה ומתאהבת בגבר שלישי תוך חודש חצי ונכנסה למיטה של 2 מהם היא לגיטימיתזה קטע שבשנת 2024 עדיין מבקרים נשים על זה שהן נכנסות למיטה של גברים ואיכשהו גברים חסינים מביקורת (וגם אותם לא צריך לבקר) - בהתייחס למה שקורלי אמרה היום - הslut shaming הזה באמת לא היה עובר בגרון במדינות מערביות אחרות והוא לא צריך לעבור לנו בגרון. לנשים מותר להיכנס לאיזה מיטה שהן רוצות - זה הגוף שלהן ושלהן בלבד.
מודל לחיקוי לא מחפשים בתוכנית ריאלטי ומי שלא מסביר לילדים או ילדות שלו מראש שזה תוכנית בידור שבעיקר לא מבדרת בעונות האחרונות ושאסור לקחת מזה דוגמא הוא בבעיה קשהביקורת על מישהי שנמצאת בתוכנית טלוויזיה ומתאהבת בגבר שלישי תוך חודש חצי ונכנסה למיטה של 2 מהם היא לגיטימית
במיוחד שאלפי ילדות ברשתות החברתיות רואות בה מודל לחיקוי
המון הורים עיוורים לתוכן שהילדים שלהם צורכים ברשתות החברתיותמודל לחיקוי לא מחפשים בתוכנית ריאלטי ומי שלא מסביר לילדים או ילדות שלו מראש שזה תוכנית בידור שבעיקר לא מבדרת בעונות האחרונות ושאסור לקחת מזה דוגמא הוא בבעיה קשה
אוקי אז זה בעיה שלא קשור לפרידה זה בעיה שעוז בחר לשדר את זה וזה תופעה שיותר גדול מדיירת כזאת או אחרת זה בעיה עולמית כי יש מלא מושפעים וזה לא מתחיל מפרידה זה יותר גדול מזההמון הורים עיוורים לתוכן שהילדים שלהם צורכים ברשתות החברתיות
כמות הילדות בגילי העשרה שהדזהו עם "מונולוג התחת הברזילאי" של פרידה היא מזעזעת!
דור אבוד!
לא רלוונטי עם זה מתחיל בפרידה או לא, פרידה מצייגת תופעה כלשהי, שמותר וצריך להעביר עליה ביקורתאוקי אז זה בעיה שלא קשור לפרידה זה בעיה שעוז בחר לשדר את זה וזה תופעה שיותר גדול מדיירת כזאת או אחרת זה בעיה עולמית כי יש מלא מושפעים וזה לא מתחיל מפרידה זה יותר גדול מזה
לא אמרתי שאסור רק אמרתי שמודל לחיקוי לא מחפשים באח הגדול או כול תוכנית ריאלטי אחרת ומקווה שהורים יתחילו להסביר לשים לב ולהסביר לילדים שלה שזה רק תוכנית בידור ולא מעברלא רלוונטי עם זה מתחיל בפרידה או לא, פרידה מצייגת תופעה כלשהי, שמותר וצריך להעביר עליה ביקורת
אין בן אדם אחד ב2024 שאסור להעביר עליו ביקורת
אז כנראה אנחנו מדברים על 2 דברים שונים...לא אמרתי שאסור רק אמרתי שמודל לחיקוי לא מחפשים באח הגדול או כול תוכנית ריאלטי אחרת ומקווה שהורים יתחילו להסביר לשים לב ולהסביר לילדים שלה שזה רק תוכנית בידור ולא מעבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.