** שרשור לילה 2 - היום ה-54 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ניצןן1

Well-known member
אולי באמת לא היה צריך להדיח את אורית
העונה ממש רדומה
לא נראה שמשהו יכול להעיר אותה

toyav

Well-known member
אם היה אי המתים של כל המודחים זה היה הרבה יותר מעניין לצפייה ממי שנשאר בבית.
בכללי רוב מי שהודח אפשר להתווכח אם אהוב או לא השפיע הרבה יותר על הבית מאשר לא מעט שנשארו ואפילו על תקן ניצבים הם גרועים

toyav

Well-known member
אני באמת לא מבין איך הבחור הזה עדיין בתכנית אפילו אח שלו היה יותר אפוי מימנו

KAPSULA1

Well-known member
אני באמת לא מבין איך הבחור הזה עדיין בתכנית אפילו אח שלו היה יותר אפוי מימנו
כי עוז מצפה את העטיפה בדבש. כל הבורות, חוסר הטאקט, האינפלנטיליות נעטפים ומוצגים כטוב לב, מתיקות ובחור מבולבל. תאכלס אם לא היו שם דמויות כאלו מאוסות נועם מזמן בבית, מעניין אפילו פחות ממעתוק. ואני אחת שחיבבתי אותו אבל בתאכלס אין לי שום עניין לצפות בו בתוכנית יותר. בחור לא ברור וילדותי בלי שום עומק, מחשבה או ידע לפתח איתו שיחה. חוץ מלטפוחמלו על הראש כמו כלבלב ולהזין אותו באתה מתוק, אתה נחמד אין שם מעבר

KAPSULA1

Well-known member
אנחנו בטוחים שהוא בן 24 ולא 14?
האמת שלא. וחוסר הטאקט שלו פשוט גרוע. אם אחד כמו אור יגיד דברים כאלה עצלבו אותו. אפילו בן נצלב רק בדיון. נועם פשוט קלולס אז נכנס לעניינים כאלה בלי מחשבה למה זה גורם ומול מי הוא נכנס לזה. מלאני מדברת איתו כמו מדריכה לחיים ולא כמו בחור שהוא בגילה. כמו שמסבירים לילד

JU34

Well-known member
שתהיו בטוחים שילדות הטיקטוק צופות בסצנה הזאת ונמסות כרגע. ויש סיכוי סביר מאוד שהוא בגמר

יא וולי

KAPSULA1

Well-known member
שתהיו בטוחים שילדות הטיקטוק צופות בסצנה הזאת ונמסות כרגע. ויש סיכוי סביר מאוד שהוא בגמר

יא וולי
נועם בגמר. עוז שרוף עליו.
כל אלה שקבוע משודרים בחדר האח הם בגמר. פרידה, נועם, אמילי, אור והאחרון עדיין פתוח. אולי אחד מהחדשים כמו שעוז תמיד אוהב להכניס מישהו מהם לשם.

svtar25

Well-known member
אלוהים לנועם יש אפס אינטליגנציה רגשית, הוא כמו ילד החינוך מיוחד

מצב
הנושא נעול.
למעלה