** שרשור לילה 2 היום ה- 63 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
אין סיכוי שיעבירו לחצר, נכון?
לא נתנו לנו לראות או אפילו שניה מהשיחה ביניהם. זה אומר שהם רוצים לערוך את זה כפי ראות עיניהם.
מקודם דני סיפר לאור שאמילי בבריכה היום קרוב לשעתיים היתה עם שילה וזה היה נראה שיש ביניהם קטע של החיים.
לא ברור מה אמילי רוצה, היא רוצה ששניהם ירדפו אחריה ולאח מתאים משולש. לדעתי לא יראו מה שאמילי אמרה על שילה הפלירטוטים איתו באח

Lota123

Well-known member
הבעיה שאת זה שגם הקרובים אליה אומרים שהיא לחלוטין מפלרטטת עם שילה לא מראים במשדרים המרכזיים. ככה שהצופה הממוצע ימשיך לחשוב שעידן הוא הפלייר פה מה שלאט לאט מתברר כהפך הגמור.

די די אין לי כח לדור הטיקטוק הזה בחיייייי
זהו פרשתי אין לי כוח. לילה טובבבב🌟

danas19

Active member
לא הבנתי מי התבאס ממי
עידן ממנה או היא ממנו
מערכת יחסים הזויה כזאת לא ראיתי...

KAPSULA1

Well-known member
לא הבנתי מי התבאס ממי
עידן ממנה או היא ממנו
היא התבאסה כי הוא אומר לה שיש לו רגש אבל הוא מפחד להתאהב
הוא מתבאס כי היא טוענת שהיא לא בטוחה כי נפגעה כבר פעם אבל רואה את הפלירטוטים עם שילה ומרגיש שהיא לא כנה איתו לגמרי

nicknick

Well-known member
לא הבנתי מי התבאס ממי
עידן ממנה או היא ממנו
גם וגם כנראה... הוא ממנה והיא ממנו
קשה מאוד להבין בדיוק מרוב צנזורים
קצת נשמע שהם נעלבו מאותו הדבר... שהצד השני לא מספיק מראה שהוא בעניין.

בקיצור, לילה ואנחנו מתעסקים בשטויות במקום לישון.
וזוגיות באח זה אכן דבר לא בריא🤭

KAPSULA1

Well-known member
אני חושבת שאם אמילי תתוודה בפני עידן שיש לה עניין עם שילה הוא יחתוך לגמרי כל התקשרות איתה, ישאר רק בקשר נימוסי אנושי עם בנאדם.
אם היא תגיד לו שהיא מעוננינת לנסות איתו הוא יילך על זה, יש לו רגש אליה, לפחות שם בבית האח הוא הרשה לעצמו להקשר.
אבל היא תשאיר את זה פתוח שוב בשביל לקבל חיזורים מכל הצדדים ובסוף להיות מסוגלת להשתמש בקלף הקורבן. עידן צודק בתחושות שלו, אמילי כבר לא מאה אחוז בקשר איתו, אם בגלל שיש לה אופציה חיזורית נוספת או שהמילים של אמא חלחלו. כרגע זה תלוי בה ולא בו אם יהיו בזוגיות או לא

danas19

Active member
אני חושבת שאם אמילי תתוודה בפני עידן שיש לה עניין עם שילה הוא יחתוך לגמרי כל התקשרות איתה, ישאר רק בקשר נימוסי אנושי עם בנאדם.
אם היא תגיד לו שהיא מעוננינת לנסות איתו הוא יילך על זה, יש לו רגש אליה, לפחות שם בבית האח הוא הרשה לעצמו להקשר.
אבל היא תשאיר את זה פתוח שוב בשביל לקבל חיזורים מכל הצדדים ובסוף להיות מסוגלת להשתמש בקלף הקורבן. עידן צודק בתחושות שלו, אמילי כבר לא מאה אחוז בקשר איתו, אם בגלל שיש לה אופציה חיזורית נוספת או שהמילים של אמא חלחלו. כרגע זה תלוי בה ולא בו אם יהיו בזוגיות או לא
היא לא תנסה איתו.
ה"שקרן" של אמא שלה עדיין מהדהד לה בראש
כנ"ל הוא לא ינסה איתה.
מבחינתו הוא יכול להשאיר את המצב איתה על מי מנוחות... לא בוער לו להתחיל את הקשר איתה שוב.
אבל גם לא רוצה שהיא תתקרב לשילה... אובססיבי בקיצור שני שרוטים

בסדר555

Well-known member
היא לא תתוודה
רק עוז יכול להראות לו קטעים שלהם מפלרטטים
והוא לא יעשה את זה

KAPSULA1

Well-known member
סוגרים 35 דקות של שיחה.
דווקא להפתעתי היום בפרק הראו את השיחה עם עידן ושילה כמו שהיא וגם את השיחה של אמילי ועידן כמו שהיא. אמילי לא יכולה לבוא בטענות לגביי היסוס של עידן כי שילה ״ביקש רשות״ להתחיל מהלך עם אמילי והבהיר לו ששניהם בעניין ואין עצור. הרי שילה לא היה מבקש אם לא היה רקע לעניין קודם לדבר הזה

EREZG07

Well-known member
אני קורא את הכותרות בחדשות ואני לא בטוח שהעונה תמשיך. זה נראה כאילו אנחנו לקראת מלחמת גוג ומגוג, לפחות במובן המטפורי. אני לא יודע איך פיקוד העורף לא אומר מילה

בסדר555

Well-known member
לדעתי
אמילי לא רוצה לשחרר את דמות הקורבן
ועידן לא רוצה לצאת שוב הפוגע

שניהם לא רוצים אחד את השניה
ואנחנו הצופים לא רוצים את הקשר הזה

נערך לאחרונה ב:

danas19

Active member
עוד פעם זיבולי שכל
מקווה שאחרי השיחה יש פרישה של אחד מהם