שילה ואמיליאני רק לא מבין למה להוציא את עידן בשלב הזה אחריי שהוא החזיר אותו כבר
מדויק.זה היה לא צפוי
ומצד שני, זה תרחיש שעבר לי בראש אך ורק אם עוז החליט להתערב...
עידן כבר לא סיפק לו תוכן משמעותי
מיכל קיבלה גם תמיכה מחלק מתומכי פרידה
וחיים היה בתחתית ועוז יכל להציל אותו רק אם היה בוחר להדיח את מי שכבר הודח וחזר.. והוא כביכול, לא חייב לו כלום. וזה מה שהוא עשה.
מסתדר עם זה שיש לאמילי יום הולדת השבוע
עם זה שהיא היחידה שלא פגשה קרוב משפחה/מכתב/שיחה
לא האמנתי שהוא יעשה את זה
אבל עובדה. שילה הפך לפופולרי יותר ממה שעוז ציפה ובכך- הוא החליף את עידן.
העיקר שזה יהיה בכיוון הנכוןחברים, אם זה באמת עדיין לא היה ברור לכם עד עכשיו, כל עוד הפורמט הזה בידי עוז קחו תמיד בחשבון:
הכל שיקולי רייטינג. ההפקה מתערבת בבוטות בהשתלשלות האירועים בבית האח.
כשעוז מחליט מי הבא שצריך להיות מודח, הוא פועל על מנת להביא תוצאות ע"י עריכה מניפולטיבית והנדוס תודעתי שמגיע עד הפרטים הכי קטנים כמו איזה סוג מוזיקה להשמיע לאיזה דייר ובאיזו סיטואציה. אנשים הרבה פחות חכמים ממה שנדמה לכם, מה גם שרק מעטים יושבים וצופים בלייב 7\24 כך שאין צורך להסביר באיזו קלות ניתן להשפיע על דעת הצופים ולהטות את מהלך העונה לכיוון הרצוי להם. ושוב, הכל שיקולי רייטינג ו.או שיקולי הפקה שלגביהם אנחנו יכולים רק לשער.
עוז משקיע אפס מאמץ בליהוק, אפס מאמץ במשימות ואפס מאמץ בניהול הדינמיקה של הדיירים.
במקום, הוא תמיד נוקט בדרך הקלה ומשקיע את מרב מרצו בהינדוס תודעה ועריכה מגמתית ומניפולטיבית.
עידן ממש, אבל ממש, לא היה חביב עליי בשום צורה. אבל גם לי ברור ששום דבר פה לא מריח כשר.
אני כבר לא מצפה לשום דבר מהפורמט הזה מלבד בריחה קלה אל טראש והחיים קלים יותר.
כן... התוכנית איבדה את מינימום ההגיון והחוקיות שהייתה לה. אני חושבת שפעם, יכלנו יחסית לחזות הדחות או להבין את רוח הדברים, כי היה איזשהו הגיון עלילתי בו הבנו מי מוביל ומי פחות. גם אם לא ידענו להגיד מי ינצח... ידענו להגיד פחות או יותר מי הדמויות הראשיות שיגיעו לגמר.חברים, אם זה באמת עדיין לא היה ברור לכם עד עכשיו, כל עוד הפורמט הזה בידי עוז קחו תמיד בחשבון:
כשעוז מחליט מי הבא שצריך להיות מודח, הוא פועל על מנת להביא תוצאות ע"י עריכה מניפולטיבית והנדוס תודעתי שמגיע עד הפרטים הכי קטנים כמו איזה סוג מוזיקה להשמיע לאיזה דייר ובאיזו סיטואציה. אנשים הרבה פחות חכמים ממה שנדמה לכם, מה גם שרק מעטים יושבים וצופים בלייב 7\24 כך שאין צורך להסביר באיזו קלות ניתן להשפיע על דעת הצופים ולהטות את מהלך העונה לכיוון הרצוי להם. ושוב, הכל שיקולי רייטינג ו.או שיקולי הפקה שלגביהם אנחנו יכולים רק לשער.
עוז משקיע אפס מאמץ בליהוק, אפס מאמץ במשימות ואפס מאמץ בניהול הדינמיקה של הדיירים.
במקום, הוא תמיד נוקט בדרך הקלה ומשקיע את מרב מרצו בהינדוס תודעה ועריכה מגמתית ומניפולטיבית.
עידן ממש, אבל ממש, לא היה חביב עליי בשום צורה. אבל גם לי ברור ששום דבר פה לא מריח כשר.
מסכיםחברים, אם זה באמת עדיין לא היה ברור לכם עד עכשיו, כל עוד הפורמט הזה בידי עוז קחו תמיד בחשבון:
הזוי לא הבנתי בכללמה שילה אמר להדר?...
שבחוץ הוא ינסה עם אמילי???...ובבית כרגע לא...
כי אתמול היא ועידן התנשקו לו מול הפרצוף?..
שאלה בגדול אם יעשה מוב על אמילימה שילה אמר להדר?...
שבחוץ הוא ינסה עם אמילי???...ובבית כרגע לא...
כי אתמול היא ועידן התנשקו לו מול הפרצוף?..
למה לשאול דבר כזה?שאלה בגדול אם יעשה מוב על אמילי
אמר לה שלא בתוך הבית
שזה לא אתי
כי רק אתמול הם ישנו ביחד והתנשקו לו מול הפנים כל השבוע.
לא הבנתי מה הבעיה?
כי לפני שנייה הם לא היו ביחד וכן היה איזשהוא פלירטוט ביניהם? מי ישמע ״זוגיות״ חחחחח מצטערת בעיני זה לא כזה רציני היא ילדה בת 21 ולפני שניה עידן נפנף אותה אבל אז חזר בו כשראה כשמישהו אחר מעוניין גם.למה לשאול דבר כזה?
למה שיעשה מוב על מישהי שיש לה בן זוג?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.