** שרשור לילה 2 היום ה-77 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ניצןן1

Well-known member
זה היה לא צפוי
ומצד שני, זה תרחיש שעבר לי בראש אך ורק אם עוז החליט להתערב...

עידן כבר לא סיפק לו תוכן משמעותי
מיכל קיבלה גם תמיכה מחלק מתומכי פרידה

וחיים היה בתחתית ועוז יכל להציל אותו רק אם היה בוחר להדיח את מי שכבר הודח וחזר.. והוא כביכול, לא חייב לו כלום. וזה מה שהוא עשה.
מסתדר עם זה שיש לאמילי יום הולדת השבוע
עם זה שהיא היחידה שלא פגשה קרוב משפחה/מכתב/שיחה

לא האמנתי שהוא יעשה את זה
אבל עובדה. שילה הפך לפופולרי יותר ממה שעוז ציפה ובכך- הוא החליף את עידן.

danas19

Active member
זה היה לא צפוי
ומצד שני, זה תרחיש שעבר לי בראש אך ורק אם עוז החליט להתערב...

עידן כבר לא סיפק לו תוכן משמעותי
מיכל קיבלה גם תמיכה מחלק מתומכי פרידה

וחיים היה בתחתית ועוז יכל להציל אותו רק אם היה בוחר להדיח את מי שכבר הודח וחזר.. והוא כביכול, לא חייב לו כלום. וזה מה שהוא עשה.
מסתדר עם זה שיש לאמילי יום הולדת השבוע
עם זה שהיא היחידה שלא פגשה קרוב משפחה/מכתב/שיחה

לא האמנתי שהוא יעשה את זה
אבל עובדה. שילה הפך לפופולרי יותר ממה שעוז ציפה ובכך- הוא החליף את עידן.
מדויק.

Christina 1001

Well-known member
חברים, אם זה באמת עדיין לא היה ברור לכם עד עכשיו, כל עוד הפורמט הזה בידי עוז קחו תמיד בחשבון:
הכל שיקולי רייטינג. ההפקה מתערבת בבוטות בהשתלשלות האירועים בבית האח.
כשעוז מחליט מי הבא שצריך להיות מודח, הוא פועל על מנת להביא תוצאות ע"י עריכה מניפולטיבית והנדוס תודעתי שמגיע עד הפרטים הכי קטנים כמו איזה סוג מוזיקה להשמיע לאיזה דייר ובאיזו סיטואציה. אנשים הרבה פחות חכמים ממה שנדמה לכם, מה גם שרק מעטים יושבים וצופים בלייב 7\24 כך שאין צורך להסביר באיזו קלות ניתן להשפיע על דעת הצופים ולהטות את מהלך העונה לכיוון הרצוי להם. ושוב, הכל שיקולי רייטינג ו.או שיקולי הפקה שלגביהם אנחנו יכולים רק לשער.

עוז משקיע אפס מאמץ בליהוק, אפס מאמץ במשימות ואפס מאמץ בניהול הדינמיקה של הדיירים.
במקום, הוא תמיד נוקט בדרך הקלה ומשקיע את מרב מרצו בהינדוס תודעה ועריכה מגמתית ומניפולטיבית.
עידן ממש, אבל ממש, לא היה חביב עליי בשום צורה. אבל גם לי ברור ששום דבר פה לא מריח כשר.
אני כבר לא מצפה לשום דבר מהפורמט הזה מלבד בריחה קלה אל טראש והחיים קלים יותר.

8LIBI8

Well-known member
חברים, אם זה באמת עדיין לא היה ברור לכם עד עכשיו, כל עוד הפורמט הזה בידי עוז קחו תמיד בחשבון:
כשעוז מחליט מי הבא שצריך להיות מודח, הוא פועל על מנת להביא תוצאות ע"י עריכה מניפולטיבית והנדוס תודעתי שמגיע עד הפרטים הכי קטנים כמו איזה סוג מוזיקה להשמיע לאיזה דייר ובאיזו סיטואציה. אנשים הרבה פחות חכמים ממה שנדמה לכם, מה גם שרק מעטים יושבים וצופים בלייב 7\24 כך שאין צורך להסביר באיזו קלות ניתן להשפיע על דעת הצופים ולהטות את מהלך העונה לכיוון הרצוי להם. ושוב, הכל שיקולי רייטינג ו.או שיקולי הפקה שלגביהם אנחנו יכולים רק לשער.

עוז משקיע אפס מאמץ בליהוק, אפס מאמץ במשימות ואפס מאמץ בניהול הדינמיקה של הדיירים.
במקום, הוא תמיד נוקט בדרך הקלה ומשקיע את מרב מרצו בהינדוס תודעה ועריכה מגמתית ומניפולטיבית.
עידן ממש, אבל ממש, לא היה חביב עליי בשום צורה. אבל גם לי ברור ששום דבר פה לא מריח כשר.
העיקר שזה יהיה בכיוון הנכון
אני סיימתי לבנות ציפיות
הרבה פעמים אני מנסה לנחש מנקודת מבט של ההפקה מה ההיגיון הטלוויזיוני להדיח כזה או אחר ובעיקר למה נבחר המנצח הזה דווקא.
כשנבחרים אנשים כמו מעתוק, טל גלבוע וזהבה לניצחון אני מאבדת הבנה כי איפה הקתרזיס עם זוכה עציצי או מאידך בריוני ולא אהיב בעליל?! כמו לראות סרט שבונים בו מתח רק כדי לחרבן לך עם סוף תמוה וחסר פואנטה.
כל שנה עוד מלפני 15 שנה כשהכל התחיל עושים מניפולציות מחדש ואני יכולה רק לקוות שייצא מה שאני רוצה וחושבת שראוי אבל הכל בעירבון מוגבל

nicknick

Well-known member

כן... התוכנית איבדה את מינימום ההגיון והחוקיות שהייתה לה. אני חושבת שפעם, יכלנו יחסית לחזות הדחות או להבין את רוח הדברים, כי היה איזשהו הגיון עלילתי בו הבנו מי מוביל ומי פחות. גם אם לא ידענו להגיד מי ינצח... ידענו להגיד פחות או יותר מי הדמויות הראשיות שיגיעו לגמר.
וכיום....הקשר בין העלילה להדחות הוא מקרי בהחלט. יש יותר הדחות שמרגישות מוזר ולא ברור מאשר הדחות שמרגישות הגיוניות.

הדרך הכי טובה היא אכן לראות בלי ציפיות, אבל הבעיה בפורמט הזה זה שאנחנו נקשרים רגשית לדמויות ואז קשה לא לצפות😝

שנה שעברה הפסקתי לצפות ממש בהתחלה של העונה והרגשתי מעולה על כך שאני לא חלק מהמניפולציה.
והשנה, התכנון היה גם לוותר מראש, אבל המלחמה והמצב והמציאות שקשה מלהכיל עוררו בי צורך מהותי לברוח קצת למקום אחר .
ובכל מקרה , זה רק מחזיר להבנה שהתוכנית הזאת פשוט לא בריאה .

בסדר555

Well-known member

מסכים
אחרי סיום העונה הקודמת חשבתי שכלום כבר לא יפתיע לרעה
אבל נחצה איזה קו אדום העונה
כשהיו חרמות אמיתיים באח בעיניי לדוגמה עונה שעברה עידנו בעריכה בפרקים כי התחשבו ושמרו על שמם של הדיירים
יש שיגידו בצדק כי יש לדיירים חיים מחוץ לבית האח
העונה קרה דבר שאני לא ראיתי בשום עונה
מצב שאין משהו שמתקרב לחרם וממציאים חרם בעריכה ממש בפינצטה ותוך כדי חיבור רגעים לא קשורים אחד לשני בשביל לקדם דייר מסוים
בלי להתחשב בעידן ואור ובחייהם בחוץ

נערך לאחרונה ב:

שרי48

Well-known member
לילה טוב, שילה. הבחירה שלך בעידן היתה מוצדקת, חכמה והגיונית מכל הסיבות. עידן השתלח בך, הציק, חימם, ריכל וניסה לבודד אותך ובסוף הוא הודח ואתה נשארת. שאפו.

BlameCoco

Well-known member
מה שילה אמר להדר?...
שבחוץ הוא ינסה עם אמילי???...ובבית כרגע לא...
כי אתמול היא ועידן התנשקו לו מול הפרצוף?..
שאלה בגדול אם יעשה מוב על אמילי
אמר לה שלא בתוך הבית
שזה לא אתי
כי רק אתמול הם ישנו ביחד והתנשקו לו מול הפנים כל השבוע.

לא הבנתי מה הבעיה?

BlameCoco

Well-known member
למה לשאול דבר כזה?
למה שיעשה מוב על מישהי שיש לה בן זוג?
כי לפני שנייה הם לא היו ביחד וכן היה איזשהוא פלירטוט ביניהם? מי ישמע ״זוגיות״ חחחחח מצטערת בעיני זה לא כזה רציני היא ילדה בת 21 ולפני שניה עידן נפנף אותה אבל אז חזר בו כשראה כשמישהו אחר מעוניין גם.
מה גם שענה להדר שלא אז 🤷🏼‍♀️

מצב
הנושא נעול.
למעלה