לא. צריך יחס שווה והוגן לכולם.@Kaz12
למה? מה זה הצופים?
זה האח הגדול. שום דבר לא הוגן ושום דבר לא "צריך". מה שההפקה חושבת לנכון זכותה לעשות.
אין משחק או תחרות כלשהי בעולם שזה מקובל בה שהאחראי יתעדף חלק מהמשתתפים על פני אחרים.
לא. צריך יחס שווה והוגן לכולם.@Kaz12
למה? מה זה הצופים?
זה האח הגדול. שום דבר לא הוגן ושום דבר לא "צריך". מה שההפקה חושבת לנכון זכותה לעשות.
לא. צריך יחס שווה והוגן לכולם.
אין משחק או תחרות כלשהי בעולם שזה מקובל בה שהאחראי יתעדף חלק מהמשתתפים על פני אחרים.
אז תגיד את זה גם על כל משחק/תחרות שקיימים בעולם הזה, ואולי גם על החיים בכלל...למה? למה צריך יחס שווה והוגן לכולם?
לא, אני אומר את זה על האח הגדול. האח הגדול זה לא החיים. זה משחק טלויזיה.אז תגיד את זה גם על כל משחק/תחרות שקיימים בעולם הזה, ואולי גם על החיים בכלל...
אז אמרתי, תגיד את זה גם על כל משחק/תחרות אחרים שיש בעולם...לא, אני אומר את זה על האח הגדול. האח הגדול זה לא החיים. זה משחק טלויזיה.
אז אמרתי, תגיד את זה גם על כל משחק/תחרות אחרים שיש בעולם...
מה אני אגיד, נסכים לא להסכים...למה? כל משחק/תחרות אחרים שיש בעולם הם לא האח הגדול. רק האח הגדול הוא האח הגדול.
באח הגדול אף אחד לא חייב לדיירים שום דבר, בין היתר גם לא יחס שווה או "הוגנות". זו תוכנית טלויזיה שהמטרה שלה לבדר את הצופים ולגרום להם להמשיך לצפות בה.
מה אני אגיד, נסכים לא להסכים...
הרשות השנייה ונציב תלונות הציבור לא עשו להם כלום על סצנת המקלחת, לא יעשו גם על זה. טיעון ההפקה התקבל והמתמודדים חותמים שיקחו מצבים כאלה בחשבון ואם לא טוב להם יכולים לצאת.
תגובת ההפקה:
״שהות הדיירים בתוך הבית מפוקחת ומלווה על ידי אנשי מקצוע, בכפוף לדין ולחוקי הפורמט המיושם בכל מדינה בה משודרת התכנית. במידה והדיירים חורגים מחוקי הבית, ננקטים מולם צעדים משמעתיים עד לכדי הוצאה מהבית. הפקת התכנית פועלת באחריות המתבקשת לשמירת ההתנהלות התקינה בבית ובריאותם של הדיירים״
"בדומה לעולם האמיתי, מה שקורה בבית האח הינה דינמיקה חברתית מורכבת, שמתפתחת כל העת כתוצאה מהחיים המשותפים בבית ומההתנהגות של הדיירים אחד כלפי השני. ובהתייחסות למקרה זה לא נמצא כי התבצעה אלימות. אנו מצרים אם מישהו מהצופות או הצופים נפגעו".
נגמלתיכל כותבי הפמפלטים,
אמן עוזי יבוא לכם בחלומות.
אבל למה לאחל לי דבר כזה?! גם זה קצת גובל בהתעללות!כל כותבי הפמפלטים,
אמן עוזי יבוא לכם בחלומות.
4. בעיקר...אני חושבת שההקצנה של אברהם זה שילוב של מס' דברים
1. תסכול מההדחה של ספיר. הוא מבין שבשיטה ההיא, למצביעים של סתיו יש חלק עקרי בזה.
2. ניסיון להביא אותה לאיבוד שליטה ואולי לצאת בדלת האחורית
3. להרשים את האישה בבית (הכי מחרמן אותה כשהוא היה נגד סתיו)
4. הוא טיפש.
עבור סתיו, אלו יהיו ימים לא נעימים. הוא לא יניח לה ודווקא אליו יש לה חולשה ולכן ממנו יותר כואב לה.
אבל, מבחינת המשחק, זה ירים לה מאוד.
חחחחחחחחחחחנגמלתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.