בכנות , מרגיש לי שהיא מודעת לזה שהיא לא הייתה "דמות" בבית , לא היו לה באמת חברים , היא הסתדרה משבוע לשבוע , פה ושם ניצלה סדק כזה או אחר ליצור עימות שנמשך פחות מזמן הפרסומת , וידעה שאין לה הרבה חשיבות בהשואה לשמות כמו שניר ,אברהם , סתיו קצין , וגם לא בתוך "חבריה" בבית .איך בא לי שיראו לעדן מחר בדוח היומי את התגובות להדחה שלה והקטע ששי אברהם ושניר צחקו עליה אחרי ההדחה.. שתראה מי היו "החברים" שלה בבית, ומה הם חושבים עליה.. בא לי שהקטע הזה גם יהיה בטיקטוק ובאינסטגרם.. שתבין מי הם באמת
חבלאברהם אומר לה לכי תעשי לי חביתה אמור להיות משודר מחר
הוא דומה לליאל חחחחחחחחחחחחחחחחחח
פרי אהבתם של ליאל ואברהם.הוא דומה לליאל חחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא מבין למה מחזיקים אותם עוד 15 ימים שם. תנו לסתיו את המיליון ושחררו אותם הביתה.סתיו פתחה פער אפילו יותר גדול בסקר שמועה
עומדת על 44 אחוז
יענקי שני עם 15
לא זוכר דבר כזה בשום עונה
כי כשהכריזו את התאריך לגמר , ספיר ואורי נגר עוד היו בבית . יום אחרי שהכריזו על התאריך ספיר עפה, ואח"כ נגר.לא מבין למה מחזיקים אותם עוד 15 ימים שם. תנו לסתיו את המיליון ושחררו אותם הביתה.
עזוב אותם, שישחרר אותנולא מבין למה מחזיקים אותם עוד 15 ימים שם. תנו לסתיו את המיליון ושחררו אותם הביתה.
גם עכשיו ימשיכו להיות מריבות וצעקות בין כל הדיירים שנשארו בבית וגם עם סתיו .לא מבין למה מחזיקים אותם עוד 15 ימים שם. תנו לסתיו את המיליון ושחררו אותם הביתה.
לפי זה סתיו קצין לוקחת העונה את המיליון בקלות בניכוי מס הכנסה.סתיו פתחה פער אפילו יותר גדול בסקר שמועה
עומדת על 44 אחוז
יענקי שני עם 15
לא זוכר דבר כזה בשום עונה
למזלה היא נפלה על עונה של מטומטמיםלפי זה סתיו קצין לוקחת העונה את המיליון בקלות בניכוי מס הכנסה.
הצדיקים יובל מעתוק סתיו או יענקי וכו' לא עשו את קריאת שמע ישראל לפני השינה על המיטה הלילה ?אתי צריכה לפתוח להם ווצפ קריאת שמע כמעט כל הצדיקים כבר בחוץ
יא חיים בווצפ
כפרה על סתיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.