עזבי אנחנו כנראה הדיוטות.איך אפשר להבין בכלל מה אור אומר כשבו זמנית יוסי נוהם ומחרחר תוך בליעת מילים ונועם ממלמל משהו לא ברור?
העיקר שאלוהים מבין.
עזבי אנחנו כנראה הדיוטות.איך אפשר להבין בכלל מה אור אומר כשבו זמנית יוסי נוהם ומחרחר תוך בליעת מילים ונועם ממלמל משהו לא ברור?
אני מבינה כל מילה. זה עניין של הרגל ללכת לתפילות בבית הכנסת בחגים ומי שלא בקיא יכול להחזיק סידור.איך אפשר להבין בכלל מה אור אומר כשבו זמנית יוסי נוהם ומחרחר תוך בליעת מילים ונועם ממלמל משהו לא ברור?
אני לא מבינה מה יוסי אומר לא כרגע בתפילה ולא בכללאני מבינה כל מילה. זה עניין של הרגל ללכת לתפילות בבית הכנסת בחגים ומי שלא בקיא יכול להחזיק סידור.
את גם לא אמורה להביןאני לא מבינה מה יוסי אומר לא כרגע בתפילה ולא בכלל
ונועם מגמגם
כנראה שאת מצליחה לשמוע רק את אור
אני לא מצליחה
בשבילי זו קקופוניה
מחילה
למה לא? זו עבריתאת גם לא אמורה להבין
כי מי שרגיל לתפילות במשך עשרות שנים יודע להרגיל את האוזניים שלו לשמוע רק את החזן וכל המילמולים מסביב לא מפריעים לו.למה לא? זו עברית
אור די ברור
פשוט הקולות שלהם עלו עליו
כשהם שרו הבנתי כל מילה
יפה…כי מי שרגיל לתפילות במשך עשרות שנים יודע להרגיל את האוזניים שלו לשמוע רק את החזן וכל המילמולים מסביב לא מפריעים לו.
זאת חלוקת קשב שיש למתפללים הבקיאים שנים בתפילות בציבור.
הצדיקה האמיתיתזהו
חשש הלכה לישון
לילה טוב!
היא a free spirited personהצדיקה האמיתית
בגאיה כן. במלאני לא.רק שתדעו,
עידן היה בוחר בגאיה.
לא פשוט לתקוע בשופרתוקע טוב אור
אביאל שלי גם יודע לתקוע בשופר. יש לו 3 שופרות ולהזכיר לכם הוא בחר להיות חילוני....לא פשוט לתקוע בשופר
הוא מיומן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.