תכלס, כל מי שהערצתי - הודח, אז הבחירות כנראה לא קולעות. אבל כרגע אני עם דני ומלאניהתמונה שלך
אותו חראלדעתכם עדיף לצאת עכשיו או אחרון בגמר?
עכשיו יש עוד קצת ראיונות. מקום אחרון בגמר לא מקבל כלום בדרך כלל
אני חושבת שמלאני תסדר בלי הקולות של הבחור שהודח פעמיים בשלב מוקדם של המשחק.עידן צריך לעלות פוסט ולבקש להצביע לגאיה
אחרי שאלה ניישטדט הסירה את התמיכה שלה בה, שום דבר לא יעזור לה.עידן צריך לעלות פוסט ולבקש להצביע לגאיה
הבנתי את החיבור של מלאני ופרידה.
מלאני הולכת להגיע למקום הראשון, עוז ידאג לזהאחרי שאלה ניישטדט הסירה את התמיכה שלה בה, שום דבר לא יעזור לה.
שיהיה לה בכיף.מלאני הולכת להגיע למקום הראשון, עוז ידאג לזה
מבחינתי שכל אחת מהשלוש תזכה, בעדיפות להדרשיהיה לה בכיף.
פחות אכפת לי מי יזכה, העיקר לא הדר או פרידה.
זה מתאים ברוח הימים האלה היא עושה הכל ועם מי שצריך כדי לזכות - מלאני "הלוחמת" חייבת להוכיח לכולם שהיא מקום ראשון ולא שני - אבל מה לעשות היא לא ממש נסבלת, היא לא תזכהמלאני הולכת להגיע למקום הראשון, עוז ידאג לזה
אין לה שום אמצעים. סתם. "רפי קוריקו" באמת משקיע כספים ואת החיים שלו. אלה הכי סתם שבעולם. הקבוצה שלה לא שווה כלום כמו גם הקבוצה של עידן.אחרי שאלה ניישטדט הסירה את התמיכה שלה בה, שום דבר לא יעזור לה.
אלה ניישטדט כשמה כן היא, אלה.אין לה שום אמצעים. סתם. "רפי קוריקו" באמת משקיע כספים ואת החיים שלו. אלה הכי סתם שבעולם. הקבוצה שלה לא שווה כלום כמו גם הקבוצה של עידן.
תשלחי אותו לחדר...בעלי ריגש אותי עכשיו- הוא התלבש ואני אומרת לו מה אתה מתלבש באחת בלילה? והוא עונה לי אני רוצה להגיד סליחות יחד איתם.
אני שמחה שזה עדיין חשוב לו וגם אם הוא כבר לא יכול ללכת לבית הכנסת אז הוא יגיד ביחד עם דיירי האח.
הוא חלה באלצהיימר לפני 3 שנים בגיל 60 ואיבד את היכולת לקרוא ועוד יכולות שהיו לו. זה מאוד מתסכל אותו כי הוא היה מחובר לבית הכנסת, לתפילות לסליחות ועוד ועכשיו הוא שר איתם ואני בגבי אליו מזילה דמעות.תשלחי אותו לחדר...
שיקרא להדר...
זה ממש מרגש 🥹הוא חלה באלצהיימר לפני 3 שנים בגיל 60 ואיבד את היכולת לקרוא ועוד וכולות שהיו לו. זה מאוד מתסכל אותו כי הוא היה מחובר לבית הכנסת, לתפילות לסליחות ועוד ועכשיו הוא שר איתם ואני בגבי אליו מזילה דמעות.
תודה לכם שאתם איתי מקשיבים ומעודדים.זה ממש מרגש 🥹
תודה שחלקת את זה כאן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.