בפועל כל מי שחבורת הרוע נגדו - זה יהיה לטובתואם אור, אורית ולירון שוב יהיו נגד הדר, הם רק ירימו לה.
נכון!!!אם אור, אורית ולירון שוב יהיו נגד הדר, הם רק ירימו לה.
עידן יש לו עניין לא גמור עם אמילי, נשיקה שהיא חייבת לו עוד מהמרפסת...אז הוא מעוניין שכל החברה האלה ילכו לישון והוא יכנס עם אמילי למיטה ומתחת לשמיכה לקבל מה שבאה לו ( בגבול טעם הטוב כמובן)הייאוש בעיניים של עידן כשהוא שומע את התיאוריות של אור
חחח אולי גם, אבל נראה לי שזה פשוט ההבדל האישיותי בינו לבין אור,עידן יש לו עניין לא גמור עם אמילי, נשיקה שהיא חייבת לו עוד מהמרפסת...אז הוא מעוניין שכל החברה האלה ילכו לישון והוא יכנס עם אמילי למיטה ומתחת לשמיכה לקבל מה שבאה לו ( בגבול טעם הטוב כמובן)
אמילי זה פעוטוןעידן על הדר (או עינב לא סגורה על זה)
״היא נערה בת 24״
בזמן שהוא תוקף ׳נערה׳ אחרת בת 21 חחחח
אם אמילי פעוטון , אז עידן "נבוקוב" ואמילי "לוליטה" ... כי כל הטיק טוק תכנונים של עידן לנשיקה אמילי, היא מסרבת, אך מנשקת אותו על הלחי והוא "מה ההבדל" במקום לבקש יותר מידי תסובב את הראש ותנשק אותה כמו שצריך.אמילי זה פעוטון
את אמילי הוא מכנה "ילדה"עידן על הדר (או עינב לא סגורה על זה)
״היא נערה בת 24״
אני יודעת שצחקת, אבל הוא התכוון לתקוף במובן של קללות ובריונותעידן על הדר (או עינב לא סגורה על זה)
״היא נערה בת 24״
הבנתי למה התכוון במקור.אני יודעת שצחקת, אבל הוא התכוון לתקוף במובן של קללות ובריונות
של עידן זה - עלאינא
נו מזל טוב לדני!!! בן דוד שלי לקח אליפות עם מכבי חיפה, ליאוניד קרופניק, הבוגרים, הוא עכשיו בארה"ב אשאל אותו אם הוא מכיר את דניחבר'ה, למי ששכח, דני שיחק במכבי חיפה מגיל 10 עד 17.
שמעתי את הסיפור הזה אולי 7 פעמים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.