** שרשור לילה 2 - היום ה14 - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

JU34

Well-known member
די חלאס
הוא מדבר על ההתנהגות של אורית כבר לא יודע כמה זמן
אבל כל 2 דקות זורק דיסקליימר שהיא אישה מבוגרת וזה לא קשור
ובלה בלה בלה
אם זה לא למצלמות אז מה זה

ניצנץ63

Well-known member
די חלאס
הוא מדבר על ההתנהגות של אורית כבר לא יודע כמה זמן
אבל כל 2 דקות זורק דיסקליימר שהיא אישה מבוגרת וזה לא קשור
ובלה בלה בלה
אם זה לא למצלמות אז מה זה
אותו דבר אפשר לומר גם על חיים, שלמרות כל מה שהוא רואה לא מפסיק לרחם עליה ולהתייחס אליה כאל מבוגרת בת 61 ולצפות מכל הדיירים להתיישר עם זה ולהבליג על כל מה שהיא עושה או דורשת. מסתבר שרוב הדיירים שם מרגישים צורך להראות למצלמות שהם מכבדים מבוגרים, הבעיה היא שאורית בדיוק בזה משתמשת ומתנהגת כמו בריונית, דורסת אותם ואת כל השהייה שלהם בבית (בדומה למה שעשתה סתיו קצין בעונה הקודמת). זה בלתי נסבל שרועי עוז מלהק כאלה דמויות איומות רק בגלל רייטינג ועוד אחרי השביעי באוקטובר, במקום ללהק אנשי שיחה מעניינים, אנשים ערכיים. לצערי גם אנחנו כצופים תורמים לכך שהרמה לא משתנה, אולי אם היינו מצביעים ברגליים ומחרימים את התוכנית או מציפים באימיילים למערכת התוכנית וכו', אולי אז משהו היה משתנה.

רותרות7

Well-known member
אותו דבר אפשר לומר גם על חיים, שלמרות כל מה שהוא רואה לא מפסיק לרחם עליה ולהתייחס אליה כאל מבוגרת בת 61 ולצפות מכל הדיירים להתיישר עם זה ולהבליג על כל מה שהיא עושה או דורשת. מסתבר שרוב הדיירים שם מרגישים צורך להראות למצלמות שהם מכבדים מבוגרים, הבעיה היא שאורית בדיוק בזה משתמשת ומתנהגת כמו בריונית, דורסת אותם ואת כל השהייה שלהם בבית (בדומה למה שעשתה סתיו קצין בעונה הקודמת). זה בלתי נסבל שרועי עוז מלהק כאלה דמויות איומות רק בגלל רייטינג ועוד אחרי השביעי באוקטובר, במקום ללהק אנשי שיחה מעניינים, אנשים ערכיים. לצערי גם אנחנו כצופים תורמים לכך שהרמה לא משתנה, אולי אם היינו מצביעים ברגליים ומחרימים את התוכנית או מציפים באימיילים למערכת התוכנית וכו', אולי אז משהו היה משתנה.
את מכירה אנשי שיחה, עמוקים, ערכיים שיסכימו להשתתף בקרקס הזה? בודדים. איך ימלאו עונה שלמה בלי כל האספסוף הזה? הבעיה שזה הולך ומדרדר מעונה לעונה. לדעתי, העונה האחרונה שהייתה עוד יחסית עם משתתפים ברמה הייתה העונה עם נרי ליבנה. הי שם תסריטאי מוצלח [שכחתי את שמו...], עו"ד ערבי ברמה גבוהה מנצרת, והיו שם שיחות מעניינות עד שלאון [השותף של אייל גולן לסצנות הפותמוביל - לכאורה] היה מגיע לישיבה בחוץ...

מרגוליקו

Well-known member
אורית לא יודעת שעידן חושב עליה את כל הדברים הקשים והנכונים שהוא אמר עליה לאמילי כי הוא מתנהל מול אורית בצביעות. הוא מנסה לשמור על התחת שלו במשחק ולא לצאת מול אורית שתאכל אותו בלי מלח ולא תפסיק ללרלר עליו בצעקות בכל רחבי הבית במשך כמה ימים.
אני מתה שהאח יקרין לאורית את מה שעידן אמר עליה לאמילי ואז נראה אותו אפיפיור מול אורית.
היא תקרע אותו לגזרים הרוע הזו!

נערך לאחרונה ב:

טוויגיי

Well-known member
אורית לא יודעת שעידן חושב עליה את על הדברים הקשים והנכונים שהוא אמר עליה לאורית כי הוא מתנהל מול אורית בצביעות. הוא מנסה לשמור על התחת שלו במשחק ולא לצאת מול אורית שתאכל אותו בלי מלך ולא תפסיק ללרלר עליו בצעקות בכל רחבי הבית במשך כמה ימים.
אני מתה שהאח יקרין לאורית את מה שעידן אמר עליה לאמילי ואז נראה אותו אפיפיור מול אורית.
חחח העונה אנחנו לא בחונטה
אבל עדיין אוהבת אותך

מרגוליקו

Well-known member
חחח העונה אנחנו לא בחונטה
אבל עדיין אוהבת אותך
גם אני אוהבת אותך וגם מחבבת את עידן הוא באמת בחור איכותי ולא קשור לנוף האנושי באח הגדול ובגלל זה אני קשה איתו כי אני מצפה ממנו להתנהגות אחרת ולא להתנהגות צבועה מול אורית ולא באמת לנסות להבין את אמילי ולתת לה עיצות אחיתופל.
את תראי בהמשך שאני צודקת.

JU34

Well-known member
אורית לא יודעת שעידן חושב עליה את כל הדברים הקשים והנכונים שהוא אמר עליה לאמילי כי הוא מתנהל מול אורית בצביעות. הוא מנסה לשמור על התחת שלו במשחק ולא לצאת מול אורית שתאכל אותו בלי מח ולא תפסיק ללרלר עליו בצעקות בכל רחבי הבית במשך כמה ימים.
לא נראה לי שזה יקרה, גם כי יש קטעים יותר מעניינים לשדר וגם כי אני חושב שעוז מחבב אותו.
ותכלס הניצחון אצלו בכיס גם בלי עוז

מרגוליקו

Well-known member
לא נראה לי שזה יקרה, גם כי יש קטעים יותר מעניינים לשדר וגם כי אני חושב שעוז מחבב אותו.
ותכלס הניצחון אצלו בכיס גם בלי עוז
מצדי שיזכה.
מי שלחם בעזה מגיע לו מיליארדי שקלים ולא רק מיליון אחד והוא אחלה בחור אבל אני לא אוהבת את ההתנהלות שלו מול אורית.

טוויגיי

Well-known member
איך אתם לא רואים את זה הבן אדם בא להנות נמאס לו ממלחמה וזה בדיוק מה שהוא עושה
נכנסו למיטת יחיד שלו יחד מה אכפת לו מאורית .........

אפילו הצלם מכבד את האירוע
נותן להם פרטיות
תן כבוד לצה''ל!

מצב
הנושא נעול.
למעלה