לגמרי לא משעשעתהדר הייתה מתה להיות דיאן של העונה
סתם בלתי
אפילו לא משעשעת
לא תהיה כמו דיאן
אבל מבחינת רוע בגוון פסיכי הדר היא הכי דיאן העונה
דינור היתה אוויר
לגמרי לא משעשעתהדר הייתה מתה להיות דיאן של העונה
סתם בלתי
אפילו לא משעשעת
ולדעתי ממש לא יפה למרות שתום חושב אחרת...עיניים קטנות ביחס לפנים ובכלל, הבעה לא נעימה.הדר הייתה מתה להיות דיאן של העונה
סתם בלתי
אפילו לא משעשעת
היא לא יפה. בכלל לא. לדעתי.ולדעתי ממש לא יפה למרות שתום חושב אחרת...עיניים קטנות ביחס לפנים ובכלל, הבעה לא נעימה.
בגדול הוא ממציא דרמות בינו לבין הדרלא מצליחה להבין מה הוא אומר
אני מוכן שהדר תגיע לגמר ותצבור קהל כל עוד מעיפים את תוםבגדול הוא ממציא דרמות בינו לבין הדר
בקטן הדר אמרה בצחוק ( או שלא) שאבא שלה ידרוס את תום עם הרכב שלו והוא לא אהב את זה
כי "אבהות מתים עליו"
אם תום מועמד להדחה, הוא מודחאני מוכן שהדר תגיע לגמר ותצבור קהל כל עוד מעיפים את תום
יש מצב שהעדפתי כבר את השילוב של בר ואליאב
קלט את מה שאמרתי כבר שלשום,בגדול הוא ממציא דרמות בינו לבין הדר
בקטן הדר אמרה בצחוק ( או שלא) שאבא שלה ידרוס את תום עם הרכב שלו והוא לא אהב את זה
כי "אבהות מתים עליו"
הדר מספרת שאבא שלה קורא לה 'נחת רוח'בגדול הוא ממציא דרמות בינו לבין הדר
כי "אבהות מתים עליו"
טוויגוש מאמי על תכעסי עלי שעידן לא כוס התה שלי.לירון אמרה שזו היא שהציעה לאורית להכנס שתיהן לאח הגדול
אם באח הן לא הפסיקו לריב אוח מה מחכה לה מלירון כשתצא חיחיחי
את תמיד כוס התה שלי גם כשאת טועה מרגולטוויגוש מאמי על תכעסי עלי שעידן לא כוס התה שלי.
הוא בחור חמוד ואיכותי אבל אני לא אוהבת את ההתנהלות שלו באח. אבל אם הוא יזכה אשמח בשבילו.
ד״א את בטוחה שאורית ממוצא פרסי?
מה את אומרת! וואו לא הייתי מאמינהאת תמיד כוס התה שלי גם כשאת טועה מרגולעידן
ובטוחה מותק
אורית היא פרוקסי של אירן
במו אוזניי שמעתי אותה נחשפת
ואני לא מבינה למה זה כה מטלטל?מה את אומרת! וואו לא הייתי מאמינה
שמעתי אותה לא פעם בביטויים במרוקאית, זה פשוט מפתיעואני לא מבינה למה זה כה מטלטל?![]()
מה אני מפספסת?
אולי בעלה מרוקאי כנראה לימד אותה את כל הטוב הזהשמעתי אותה לא פעם בביטויים במרוקאית, זה פשוט מפתיע![]()
כל מי שיצא נחמד ליאני כבר מחכה להדחה הבאה - תום.
מה זה פרוקסי?את תמיד כוס התה שלי גם כשאת טועה מרגולעידן
ובטוחה מותק
אורית היא פרוקסי של אירן
במו אוזניי שמעתי אותה נחשפת
אני יודעת ש By proxy זה באמצעות שליחמה זה פרוקסי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.