צופהבאחהגדול
Well-known member
היה שווה המתנה! ביי ביי דרור . צבעת את הבית בלכלוכים והרעלות לא נהנתי דקה ממנו. אני לא נהנת מאדם שטינף לכלך ואחר כך צוחק ושרכן. הנשף בפורום יחל בעוד חצי שעה.
היה שווה המתנה! ביי ביי דרור . צבעת את הבית בלכלוכים והרעלות לא נהנתי דקה ממנו. אני לא נהנת מאדם שטינף לכלך ואחר כך צוחק ושרכן. הנשף בפורום יחל בעוד חצי שעה.
נחש צריך להיות בטבעאז לירון וגיא עשו ראיון פרישה לדרור. הייתה תמונה באינסטגרם של גיא, דרור נראה מאושר ...ברח מהכלא
לא אבדה כזו גדולה.הזוי
במקום שהכי מובן
רמי
מי הלך
דרור..
הוא פשוט לא נורמלי
היה לו סיכוי מטורף למיליון
כנראה יותר מדי מחשבון עשה בראש
נבהל שהחדשים מחסלים את הוותיקים כמו פאקמן
איזה סיכוי מטורף למיליון? ממש לאהזוי
במקום שהכי מובן
רמי
מי הלך
דרור..
הוא פשוט לא נורמלי
היה לו סיכוי מטורף למיליון
כנראה יותר מדי מחשבון עשה בראש
נבהל שהחדשים מחסלים את הוותיקים כמו פאקמן
היא הפכה עבורי לאחת המאוסות ביותר.זה מטורף וחולני שגל המודחת התשיעית וקארין הולכת להיות בגמר. הכל פרי יצירתו של רועי עוז המנוול והכושל.
זאת הזיה, אבל עוז שומר על קארין...אז הכל מתנהל על פי רצונו .זה מטורף וחולני שגל המודחת התשיעית וקארין הולכת להיות בגמר. הכל פרי יצירתו של רועי עוז המנוול והכושל.
יהודה היה היחיד משם שחבר שלואני רואה את 4 המפעילים ג'וזי קארין יהודה ולא זוכר
את את שמה
יושבים מבסוטים זה כל כך ברור שמלאים עונג
פחות אחד
לג׳וסף יש את כל הסיבות לשמוח. הוא היה המתרעל הראשי נגדו יחד עם יהודל׳ה מתחילת העונה.אני רואה את 4 המפעילים ג'וזי קארין יהודה ולא זוכר
את את שמה
פחות אחד
מה ציפת שגוזי ישב באסה וימרוט לעצמו שערות הוא בן אדם לא הפסיק לכלכך עליו ולהסיט נגדואני רואה את 4 המפעילים ג'וזי קארין יהודה ולא זוכר
את את שמה
פחות אחד
יהודה היה חבר ממש טוב שלו. רואים שבכה.אני רואה את 4 המפעילים ג'וזי קארין יהודה ולא זוכר
את את שמה
פחות אחד
אף פעם. רק 24/7קארין
אין לי מושג מי יהיה בחמישייה
יהודה
האמת שאף פעם לא חשבתי על זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
העיקר שיש אלוהים.בראיון אצל קובי מחט, גל אמרה שהאנרגיות בבית כבר היו מאוד קשות עבורה ושהיא רואה את ההדחה הזאת כסימן לאלוהים , שהייתה צריכה לצאת. אז אולי , גם דרור הרגיש רע והתחיל לאבד את זה.
הוא נטש את העולם החרדי אבל לא את אלוקים. .העיקר שיש אלוהים.
אם אני זוכרת אז דרור נטש את אלוהים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.