פתחת באיחור....קל...למה שניר נראה כאילו גמל ירק עליו?
פעם היו מוכרים קורסים ללקרוא כמה שיותר מילים. היו מכונים כאלו שהרויחו מלא.אימוש, ווילי.
הבהלת עם הפמפלט.
ווילי מותקסיכום שלי לפרק (ע"ע ביצים שלי)
פיוו... פרק טעון.
אולי יותר ללהטבים מרקע דתי.
זה לא כיף לגלות את הצד הקפוא בלב אנשים והנזיפה, רק כי דיברת בקול על ההורים שלא אוהבים אותך באמת, ואת פשוט חפץ בשבילם שמבייש.
לא כיף להיות מטרה להשתקה לשלום המדומיין שיש במקום ש10 אחוז מהאוכלוסיה נחשב תועבה מעוגן בספרות. לא פליטת פה
לא כיף לפגוש אפתיות מול רדיפה כזו מבית ומבחוץ. כאילו זה דיון על חרדים.
ממש לא אהבתי את יענקי בפרק. סליחה, אבל המילים המתייפיפות כאילו הוא ספר תורה מאוזן, נשמעו לי סתם כעוד אנטיפת בבית שמסלסל בשערו (ביטוי מהתנך שתיאר את יוסף בזמן שאביו מתאבל עליו).
אהבתי את הפשטות שבאהבה והאמפתיה של שניר ושי לי.
כל מי שלבד בחויה שלו, ובטעות מוציא אותה לאור ומצפה ליופי כלשהו של חסד, הכלה.
באסה לריקי, שחיפשה את הקירבה אצל יענקי ואת האישור שלו.
זה ממש נוראי להיות 10 אחוז מהסמינר או הישיבה החרדית. סכנה
נוראי להוולד להטב לסביבה כזו.
There I said it
אין שום הכללה בזה. זה להיות בסיכון
וגם נוראי לצאת משם ולפגוש אחוז כזה גבוה באוכלוסיה הכללית שיערער אותך כי זה עושה אי שקט בסובלנות שפיתחת על סמך הכללות חיוביות שלא באמת קיימות במציאות.
תמיד שאמרו לי גם בסביבה הלא דתית יש הומופוביה ויש דעות קדומות. אמרתי שאי סובלנות שיש בחברה הכללית יש גם בחברה השמרנית ויותר.
דווקא דתיים וחרדים מכילים יודעים בדיוק על מה ריקי דיברה. ולא מתרצים או מתגוננים.
פשוט עושים מה שראוי לעשות, לחוש אמפתיה ולתת מקום לסיפור.
יכול להיות שמרוב שינאה וחרדופוביה, נרמס המקום של יוצאי החברה החרדית להשמיע את קולן.
מסכימה שרובם זה לא האנשים הנכוניםווילי מותק
אני לא הצלחתי להבין את כל מה שכתבת אבל אני כן מבינה את הכאב האישי שלך שאולי דומה לכאב של ריקי.
הטעות שריקי עשתה זה לפתוח בצורה כזו את הכאב שלה מול כל עם ישראל.
זה לא הזמן הנכון ולא המקום הנכון ולא מול האנשים הנכונים.
היא צריכה לטפל בעצמה בחוץ עם אשת / איש מקצוע ולעבד את ההחלטות שלה וללמוד לחיות שלמה איתם.
גם עם הניכור ההורי ואני מבינה שזה מאוד קשה.
איזה יופי שאתה דואג לשיער הבתולי של סתיו. זה מרגש אותימעניין אם עוז יעז להכניס את סתיו לסיטואציה שבה השיער שלה עלול לפגוש בלכלוך כלשהו או ביצור חי
או שיש חוזה סודי וביטוח על השיער שלה בתוכנית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.