שרשור לילה\P\בוקר\צהריים

צהריים..=]../images/Emo41.gif

אתמול הייתי אצל סבתא שלי אחרי הצום והיא הכינה אוכל והכול והיה קוסקוס היה מזה טעיייםםםםם..=]ואז ראיתי טלוויזיה וב-11 ככה אפילו 11 וחצי אבא שלי בא לקחת אותנו וחזרנו ועזרתי לאמא שלי ואחותי לסדר את הקניות ואז היה משעממם אז אני ואחותי התחלנו לשחק במחשב וזה היה קורעעעע היא כזה משחקת ואני שרה לה "כל הזמן אני חושב עליה עלייההה ומנסה להתגבר איך היא חודרת לתוכי בעיניהה עיניההה.."והתחלנו לשיר כל מיני שירים והשתגענו וההורים כבר ישנו ואז אחותי אמרה לי יוו איזה שיער חלק תני לשחק בו אז נתתי לה והיא התחילה צמה ואז היא החליטה לעשות לי בכל השיעררר...זה יצא מזהה יפההה..=]ואז אמא שלי פתאום קמה והיא פגשה אותה במסדרון היא הלכה לשתות והיא מזה נבהלהההה ואז הלכנו לשתות מים ועשינו צחוקים ואני רק צוחקקתתת נשפכתיי מצחוקק כבררר ואז הלכנו לישון..עד שנרדמתיי...חחחחחחחחחח..ואחותי אמרה שהיא תצלם אותי היום עם הצמות..אני מחכה שהיא תקום..=] ראינו כתבה אחת בגיא פינס על אחת לאדעת דוגמנית כזאת אז אמא שלי עושה לי גם את תהיי ככה עוד מעט אמרתי לה פחחח עלקקק היא אמרה שיתאים לי איפור וזה...חחחחחחחחחחחח.. שיהיה לכם המשך יום מקסים ושבת שלום!=] -שירק'י-

שמחהה שנהננתת יפשלי../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

קראו להה שיר מורנווו לדוגמניתת נכון
?? גמאניי ראיתי את זה והיאא מהמממתתת וגגםם אאאת כפררעכעעעללייייייךךך

פוסה

New member
צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo28.gif

היה עד עכשיו שקט
נקווה שימשיך כך
רעות[רעות האכלנית]
תשלחי לי הודעה במסן

אני עוזבת אתכם- לא יודעת עד מתי../images/Emo10.gif

אוקיייי אני בורחת לצפוןן
אוקיי לאור המצב דודים שלי (חלק מהם) נסעו לקיבוץ ליד המושב של אגם
ואני הולכת אליו עכשיו- אין לי שמץ מתי אני חוזרתתת!!! אני גם כמובן הולכת לבקר את המושב של אגם רק חבל שהיא לא שם
אוהבת א6תכם ומתגעגעת כברררררררררררר

צהרייייייייים../images/Emo47.gif../images/Emo205.gif

ואיי, שמתם לב שאני מגיבה עכשיו יותר מפעם
וזה בגלל שסופסוף סיימתי ת'קורססססססס
איזה כיייייייף
המבחן הראשון היה במתמטיקה ואני בטוחה שהצלחתי בו
כי בדקתי עם עינב ת'תשובות והיא קיבלה 89
והיא תעבור ל-א1 להקבצה שלי
ובמבחן באנגלית נכשלתי קצת ניראלי
הוא היה קשהההההה:p אבל מה אכפת:] גם ככה רציתי להשאר בהקבצה הזאת ולע לעלות
חיחיחיחייחיחי בקיצורררררררר
סיימתי ת'קורס ועכשיו אני פנויה אליכם
אוהבתתתתתתת

יפההה רעות כל הכבודדדד../images/Emo13.gif

חחחח אני בלי הקורס בהק'בצה א' במתמטיקה ואנגלית ואין לי מושג איךך חחחחחחח אני מתערבת איתכם על השבוע הראשון מעיפים אותי משניהםם מאנגלית בטוחח אני לא מבינה כלוםם אין לי מושג איך אני בא' בטח טעות

חחח אני במתמטיקה מצויינות..../images/Emo20.gif

ואנגלית א' באנגלית אין מצויינות חחחח אבלללל אנייי צריכים באנגלית לפתוח בשבילי הקבצהה ד'!!! אניי לא מבינה כלווםם!!! חחחחחחחחחח במתמטיקה אני טובהה
אבלל אנגלית בשבילי זה סינית חחחח

למעלה