מגולגלות במילוי תמרים
רכיבים:
1/3-1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
3/4 כוס קמח אוסם תופח לפסח
1/2 כוס קמח מצה דק לעוגה
מילוי:
ממרח תמרים
תערובת של 1 כוס אגוזים טחונים מעורב ב-1/3 כוס סוכר, 1/4 כפית קינמון
וקליפה מגוררת מרבע לימון.
אופן ההכנה:
לעבד את חומרי הבצק לבצק אחיד, אפשר במעבד מזון
לחלק את כדור הבצק לשניים, ללוש כל חלק בין 2 דפי נייר פרגמנט
למרוח ממרח תמרים, לפזר מתערובת האגוזים
לגלגל, לסמן פרוסות על הגלילה ולאפות בחום 180 מעלות כ- 20 דקות
רכיבים:
1/3-1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
3/4 כוס קמח אוסם תופח לפסח
1/2 כוס קמח מצה דק לעוגה
מילוי:
ממרח תמרים
תערובת של 1 כוס אגוזים טחונים מעורב ב-1/3 כוס סוכר, 1/4 כפית קינמון
וקליפה מגוררת מרבע לימון.
אופן ההכנה:
לעבד את חומרי הבצק לבצק אחיד, אפשר במעבד מזון
לחלק את כדור הבצק לשניים, ללוש כל חלק בין 2 דפי נייר פרגמנט
למרוח ממרח תמרים, לפזר מתערובת האגוזים
לגלגל, לסמן פרוסות על הגלילה ולאפות בחום 180 מעלות כ- 20 דקות
