שרשור לכבוד ט"ו ב
...

Digi Lista

New member
שרשור לכבוד ט"ו ב../images/Emo23.gif...

נמאס מהקלישאות ואני ארגיש כמו רובוט אז במקום הפלסף המוכר שבטח יפלט לי בהמשך איכשהו בואו נהפוך את השרשור הזה לשרשור חגיגה ומלא אהבה עם תמונות זוגיות של החבר'ה מדיג'ימון פנארט וסקרינשוט(וגם מסדרות אחרות או סתם תמונות חמודות שמתאימות לדעתכם,אם כי הדגש רצוי שיהיה קודם מהסדרה כי זה נושא הפורום),ננתח בפעם המיליון(?) זוגות האהובים יותר ופחות,נשדך לפי ראות עינינו ובכלל נעשה שמח כולל שיתופים מצידנו על איך עובר היום בכלל ועל כול הנושא בפרט...יאללה לעבודה!

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif

יהיו עוד הרבה בהמשך...כרגע אני זזה כי יש לי עבודה מחר בבוקר...

chi12

New member
איך חוגגים את ט"ו באב

לבד? זה דווקא חג מאד מענין שאין יותר מידי מה לעשות בו. אין בו מנהגים מיוחדים כמו לשתות יין ולאכול מפרות ארץ. זה היה החג מהעבר שבו יצאו בנות ישראל בבגדי לבן שאולים, ואומרות לבחור שיבחור אותן בשביל משפחתו מחר נמצא את המקורות, כרגע אני מותשת מידי. אני אוהבת את החג הזה באופן סמלי בלבדXD

remundo

New member
הו לא, לטו באב יש מנהג אחד חשוב מאוד

מנהג שאול מהולנטיינס, אבל עדין, המאכל המסורתי של חג האהבה הוא השוקולד! חג האהבה הוא חג השוקולד! אז לכו תטרפו שוקולד ותשמינו מוהאהא!!1 הממ כן. ומי שחוגג לבד לא יעשה את זה כי הוא בטח בדיאטה >_>" (למרות שאפשר להיות גם רזים וגם רווקים!) ועם כבר דיג'ימון ושוקולד, איפה ג'ונפה?

remundo

New member
הכי מתאים לשים פה

את החתונה של ג'ונפה ואיזומי, אבל אין לי את התמונה הזאת.. אני אחפש! ועד שאני אמצא.. תראו את זה!!

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יאללה שרשור-עלה למעלה... אני אוהבת מאז ומעולם שרשורי תמונות וכשיש נושאים כמו יום אהבה למשל זה תמיד נחמד,אל היום עצמו(כנ"ל הוולנטיין) אני פחות מחכה מהסיבות הרגילות שכבר עייפתי להגיד אותן-אני לא מאמינה בלתחום את עצמנו להגדרות ולתבניות וימים שמוכרזים כימים של משהו רגשי לא יכולים להיות אמינים במיוחד לדעתי,זה כמו ימי הולדת-צריך להתנהג יפה לאנשים לא רק ביום הזה(יש כאלה שגם יודעים להרוס את היום הזה ב"טוב" ליבם...)ואותו הדבר לגביי אהבה-יש 365 ימים בשנה אז בתאריך מסויים אוהבים ומה בשאר?...אני כאמור לא מסתדרת עם דברים כאלה,אבל מה שכן מבחינת זוגיות אולי אני אתן צ'אנס קטן למישהו,למרות שבינתיים הוא התחיל חלש מבחינתי ומעולם לא חשבתי עליו בקטע רומנטי(הוא בקושי ידיד,אפילו לא "שלום וביי" באופן קבוע)ולפני בערך חודשיים הוא נתן הצהרת אהבה כבר בפעם הראשונה שהוא התקשר אליי(המספר לא ניתן ממני,ניסו לשדך בינינו מתוך הנחה שקיימים ניצוצות,ניצוצות חד צדדים מצידו כנראה)...ולא,אנחנו ממש לא חיים באושר(ועם משכורת של שירות לאומי בטח לא עושר),למעשה במקום שזה יצור קרבה זה יצר ריחוק בגלל שנחמד לבוא לאנשים בהצהרות ולהחמיא להם על כול דבר בצורה קיצונית אבל זה לא אמיתי מספיק(כלומר הוא בקושי מכיר אותי אז מה הקטע על כול מילה שיוצאת לי מהפה לתת מחמאה?)ובנוסף לא מזמן הייתה לו יום הולדת והוא פישל ככה שלדעתי אין צורך לתת עוד הזדמנויות אבל אני אזרום בכול מקרה כי אני לא באמת מכירה אותו מכדי להחליט(בינתיים נראה שאנחנו לא מתאימים אפילו כידידים,אנשים שאין לי מה לדבר איתם מראש בעייתיים)...מתוסבכת שכמוני...

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה