שרשור לכבוד ט"ו ב
...

Digi Lista

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני אוהבת מאוד תמונות ככה שהזדמנות לשים ולשמור היא הזדמנות שכדאי לנצל,יאללה בואו נרחיב בגדול את השרשור עם הרבה תמונות חמודות ומלאות
...

meytar

New member
סטטה שיהיה..אממ...בהצלחה?

לא יודעת מה להגיד, שיהיה רק טוב

star_female

New member
המ... בהצלחה...

לא כדאי לפסול אפשרויות גם אם זה לא נראה בהתחלה, מקסימום זה לא ילך... למרות שאני מבינה מאיפה מגיע הקטע של לא להסתדר עם מישהו שאין לך על מה לדבר איתו, גם אני ככה (מזל שאין לי את הבעייה הזאת עם החבר שלי :X). אני חושבת שאין יום מסויים לאהבה, אבל כשיש ימים מסויימים "רשמיים" אני לא רואה סיבה להתנגד, סה"כ זה נחמד... כמובן שזה צריך להיות חלק מכל המערכת יחסים, ואז גם יש את הימים הספציפיים למערכת יחסים הזאת... בכל מקרה, אני לא חושבת שיש בזה משהו פגום או מזוייף באופן כללי אלא רק אם הבן אדם גורם לזה להיות ככה, ואז זה תלוי בבן אדם.

meytar

New member
ט"ו באב שמח../images/Emo140.gif

אפילו שנדמה לי שרובנו כאן רווקים

chi12

New member
פורום רווקים רוקות XD

אז מה אתם עשיתם היום? כמה אנשים איחלו לי יום אהבה שמח, וגם ארוסתי התארסנו במסנגר והחתונה האוטקית הדתית הראשונה תהיה בעז"ה ביום ראשון יש לי פחות משבוע לישאר רווקהXD

meytar

New member
חחח מזל טוב לחתונהXD

אתמול ישבנו כמה אנשים, ואז קיבלתי הודעת "יום אהבה שמח!" ואחר חצי דקה עוד אחת כזו בדיוק, וזה נורא הצחיק אותם, והם התחילו לשלוח הודעות כאלה אחד לשני ("איך אמרת שזה היה כתוב? עם סימן קריאה בסוף? בלי סמיילי?") והיה נורא משעשע

למעלה