שרשור למחזור 015

Tomak19

New member
שרשור למחזור 015

כל מי שממחזור 015 שייתן את הפרטים הבאים- שם: icq: יחידה: חיל: בסיס: msn: yahoo: מפקד אהוב בטירונות: איפה כדאי לעשות פגישת מחזור(ביום חמישי הקרוב): מסר לאומה:

Tomak19

New member
תשובה

שם:תומר icq:217914860 יחידה: קש"ח חיל:חינוך\כללי בסיס:אביב yahoo: [email protected] msn:[email protected] מפקד אהוב בטירונות- רון איפה כדאי לעשות פגישת מחזור ביום חמישי: חדרה או חיפה מסר לאומה: תבדקו טוב טוב איפה אתם מפתחים את התמונות, מתוך איזה 27 תמונות שצילמתי פותחו בנתיים רק 18, השאר יפותחו ביום שישי הבא(וגם יועברו לדיסק, אם השאר)

Tomak19

New member
אגב, מי שרוצה שאני אשלח לו את

התמונות- שיפנה אלי. סטארוין קיבל בנתיים 10(את השאר אני אשלח עכשיו), הנמר קיבל את כולם, וכך גם סרבנית הפורומים.

אין כזה דבר חיל חינוך/כללי.

חיל החינוך הוא חיל בפני עצמו והחיל הכללי הוא חיל בפני עצמו. השאלה היא איזו סיכה נתנו לך באפסנאות לשים על כומתת הבקו"ם שלך והאם החליפו לך אותה לשחורה.

המרחפת

New member
הכומתה של חיל חינוך

היא כומתת בקו"ם. המהדרין מקמבנים לעצמם שחורה.

Tomak19

New member
אסור להגיד את סוג הסיכה

ובעקרון הקש"ח שייכים לחיל הכללי, אבל אפשר לכבוש גם כומתה של חיל חינוך.

המרחפת

New member
אסור להגיד את סוג הסיכה?

הסיכה שעל הכומתה מסמלת את החיל. מותר להגיד באיזה חיל אתה...

hlvo

New member
מציע לא לכבוש כומתות!

שלא יגידו אחרי זה שאנחנו עם כובש

hlvo

New member
פעם אחרונה...

לי קוראים דיויד. לא מייקל. אני אומנם אמריקאי, אבל (פה בא החלק החשוב אז שים לב) לא קוראים לי מייקל. אגב, למה שלא תקדיש שנייה לפני שאתה שולח הודעות חדשות לבדוק אם יש שגיאות כתיב?, או אולי סתם לחשוב אם ההודעה שאתה עומד לשלוח היא באמת חיונית (*רמז עבה*).

Tomak19

New member
כי אני כותב ומהר וישר שולח,

אני אוהב לכתוב את כל מה שאני חושב.

Tomak19

New member
מה יש לך נגדי??

אתה יורד עלי בכל הודעה שלך, גם דיזן, חלאס כבר, תרדו ממני...

אין לי נגדך כלום.

אני חושב שאתה עלם מוכשר סה"כ, חדור מוטיבציה וכנראה גם בעל ערכים. עם זאת, אני כן מבקר אותך על אופן פתיחת השרשורים וההודעות שלך והמענה הפזיז להודעות של גולשים עם פרטים לא מדוייקים. מפריע לראות כ"כ הרבה שרשורים שנפתחים בזמן כ"כ קצר וכוללים כמעט את אותו מלל. (מה הICQ שלכם?, האם כל מתגייסי 30.12 כתבו כבר את הICQ והMSN והYAHOO?, שאלון למחזור 015 - מה הICQ שלכם? וכו'...) הפורום הזה נועד ללוות מתנדבים מלפני הצו הראשון ועד אחרי גיל המילואים (בתקווה שנגיע לזה). במחזור 014 היו הודעות על הנושא. בטח שבימים שקדמו ובכמה ימים שאחרי - אבל... לא באותה כמות ולא אחד בדמותו של האחר. כמו שחולב עיזים אמר לך, תחשוב שנייה לפני שאתה שולח. יש לך עם מה לחשוב. אתה הוכחת שאתה לא טיפש. את רוב מה שאתה רוצה להגיד אתה יכול להגיד בשרשורים קיימים. חלק מהדברים אפילו תוכל למצוא כבר בפורום בשרשורים ישנים שנפתחו. ובמקרה הכי גרוע - אתה רוצה להשאיר שרשור למעלה למשך כמה ימים בשביל שמתנדבים מהמחזור שלך יראו אותו? תבקש מהמנהלת להקפיץ אותו אחרי יומיים שלושה.

Dizen

New member
תומר

אני לא יורדת עליך בכל הודעה, אני מצטערת אם ככה זה מתפרש. זה פשוט די מתסכל לבקש משהו, ושלא יתייחסו לזה בכלל... אני באמת חושבת שאתה תורם המון לפורום, פשוט תלמד לשרשר את התרומה שלך, זה הכל
דקי דק |ברווז|

Tomak19

New member
ממש לא

הטירונות עכשיו רעננה בראשים שלנו, אחר כך כבר נשכח מזה, עכשיו זה הזמן הכי טוב להפגש(ביום חמישי בערב, אם כולם יוכלו).

למעלה