שרשור למחזור 015

Gיניב

New member
אין לי בעיה

השאלה היא איפה ואם יהיה לי זמן(לי נראה שביום שישי עדיף יותר מאשר יום חמישי).

אפליות...

שם: יוּני (מי שיודע את שם המשפחה, יודע..) ICQ: אין יחידה: בסופו של דבר חיל רפואה חיל: רפואה מפקד אהוב בטירונות: אהבתי את שרי, היא יצאה ממש בסדר בסופו של דבר.. אבל אני נאמנה לרון(רק בגלל השם
) מקום פגישה: עזריאלי מסר לאומה: רק לי אין סווטשרט של הטירונות בסוף

Tomak19

New member
עזריאלי זה רעיון טוב

השאלה היא אם לכל החברה מחיפה\חדרה זה יהיה נוח... האמת גם אני אהבתי את שרי, אבל רון היה המרצה הטוב ביותר, השיעורים שלו היו הכי מעניינים. בקשר לסווטשרט- בסוף אף אחד לא קיבל אותו, אין לך מה לדאוג. חלקנו נשארו עד 5 וחצי, אז החזירו לנו את הכסף, ומי שלא נשאר- הפסיד את ה35 שקל. סווטשארט אף אחד לא קיבל, אבל לי יש כבר 18 תמונות מפותחות, אם נפגש יום חמישי- אני מבטיח להביא אותם.

Tomak19

New member
בקשר למה ששאלת בפרטי:

העברתי היום את כל החפצים שלי לתל אביב, ואפילו צרבתי בבית את הדיסק עם התמונות, אבל אני חושש ששכתי להביא אותו, תאלצי להתאפק עד יום חמישי...

סיונתו

New member
יש רכבת ישירה מחיפה לעזריאלי...

ואם תהיו על מדים אז לא יעלה לכם כסף

Tomak19

New member
לי אישית עדיף בעזריאלי

זה 2 דקות נסיעה או עשר דקות הליכה מהבית של סבתא שלי, אני רק לא רוצה להתקל במ"צים מפחדים בדרך, גררררר

גם אני קבלתי את הכסף חזרה

אבל הבנתי שמי שחיכה עד 19:00 קיבל אותם, לא
אמרו שב-19:00 הם היו אמורים להגיע.. כמו שמישהו אמר- יש רכבת מחיפה לעזריאלי. וחוץ מזה, לי זה לא משנה. אני מוכנה לסוע לחיפה. זה בדיוק אותו דבר, רק הפוך

crazycow

New member
גם אני בניתי על הסווטשרט...

אבל התיאשתי מהקור כבר בארבע...
דווקא את הכסף קיבלתי...

ואני...

שם:אבי חיל: התקשוב בסיס: צריפין מפקד אהוב בטירונות: איך אפשר לאהוב אותם?, רק קיללו.. איפה כדאי לעשות פגישת מחזור(ביום חמישי הקרוב): עזריאלי מסר לאומה: בבקשה, תשלחו לי קצת תמונות, לא הבאתי מצלמה...

the illusion

New member
אנשים יקרים למה שלא תרחיבו את

הפגישת מחזור לפגישת פורום כללית? תחשבו על זה , זה יכול להיות רעיון חביב ביותר שנעשה מפגש פורום:) וזה גם ישחרר את כל הלחץ של הבגרויות, לתלמידים שעוד בינינו... סיון חזק ואצץ באנגלית לשתינו:)

crazycow

New member
מי בכלל יודע על המפגש???

שם: נועה (כן... היו הרבה...- אהרון אומר לכם משהו??) icq: אשמח לקבל את שלכם!!! חיל: האויר בסיס:כרגע עובדה... בקרוב מקווה שחצרים מפקד אהוב בטירונות: אהבתי את שרי עוד מההתחלה... ראו שהיא חמודה. עם רון דווקא לא יצא לי לעבור שיעור אז... אני נטרלית... איפה כדאי לעשות פגישת מחזור (ביום חמישי הקרוב): אהההההההההה... מי בכלל אמר שכולם יצאו חמשוש?? והאמת... אם אני אצא יום חמישי מעובדה אני דיי בטוחה שלא יהיה לי כוח לסוע עד לתל אביב ואני אעדיף להשאר בבאר שבע... למה דווקא יום חמישי??? מסר לאומה: לא להיות חולים בטירונות

למעלה