שרשור למכירה\דרושים\פרסום ועוד

kenz

New member
לאור הנסיון של אתמול...

רועה גרמני (נראה גזעי), בן חצי שנה בערך - מחפש בית. אני אומנת לכלב, ומלבד היותו מ-ד-ה-י-ם, מקסים וחכם - הוא גם מנסה (מאוד) להסתדר עם כל בע"ח שיש. אתמול הוא הגיב מאוד יפה לסוסים, הוא יכול להיות כלב נהדר לבעלי סוסים שמטיילים, או סתם לחבר'ה שבאים לרכב. מחפש בית חם ואוהב.פשוט מתוק. התמונה גרועה כי היא מהפלאפון... אחרי יום בחווה הוא היה שפוך !

2STRIPE

New member
אם הבית שלי היה קצת יותר גדול הייתי רוצה ../images/Emo9.gif

אבל ההורים שלי לא רוצים רועה גרמני אחרי הכלב שהיה לנו
אפשר אולי לקבל קצת יותר פרטים..? הוא למסירה..? ומאיפה אפשר לקחת אותו אם כן...? <נירא לי שאני יכולה למצוא לו בית אצל גיס שלי שהיה לו וגנבו לו
>

2STRIPE

New member
וגם עוד תמונות שלו אם יש../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

<לגיסי היה רועה גמרני בערך כבן שנה שהוא מצא.. אחרי כמה חודשים הוא נגנב..> ופרטים
למסירה או מכירה..? הוא עבר חיסונים או שהוא צריך לעבור..? <אם הוא ירצה אני יכולה להבטיח לך שהוא יקבל בית חם ואוהב (בקיבוץ) מלא מקום עם עוד הרבה כלבים אחרים
>

חריקת

New member
אממ

אני לא בטוח שהוא גזעי היו כל החיים רועה גרמני גם כרגע ואח שלי היה מאלף של רועים גרמניים בצבא ויש לו 2 בבית והוא אמר שהוא לא חושב שהוא גזעי אבל לא בטוח..

../images/Emo99.gif

אם לואי לא היה כזה רכרוכי, רכושני וקטן
מבטיחה לשאול אנשים בחווה (רק את הנחמדים
)

kenz

New member
בינתיים הוא אצלי

עם שני כלבים. אחד קטן וקצת חסר סבלנות, אחת גדולה ורכושנית מוות. כיוון שהוא גור, הוא מקבל את המרות בלי בעייה. והיא מעמידה אותו דום, בפינה שהיא הקצתה לו, והיא נותנת לו רק את הצעצועים ה"לא שווים". ולא מרשה לו להכנס לחדר. חוץ משה, ההפרדה היחידה שאני עושה זה באוכל. אחרת אף אחד לא יאכל את הכמות שלו (טינקה תאכל את הכל !)

זהו, שלואי שלי פשוט רכרוכי חח

הוא נפגע עד עמקי נשמתו אבל לא עושה שום דבר בנידון הוא יצור עדין ופרובלמתי חח

2STRIPE

New member
יכול להיות שיש לי בית בשבילו../images/Emo9.gif

אני רק צריכה לדעת יותר פרטים עליו
מחר כנראה או מחרתיים אני אוכל להודיע לך אם כן או לא
פרטים למיניהם שאני צריכה לדעת: הוא מחוסן? אם לא איזה חיסונים הוא צריך לעבור? אם כן האם אנחנו צריכים לשלם עליהם..? הוא למכירה או מסירה? וזהו בערך
אלא אם כן יש לך עוד מה להוסיף

nooka

New member
אויי הוא כזה כלב מדהים!!

ממש חמוד, ידידותי וחברותיP: מההכרות שהייתה לי איתו לפני יומיים ממש התלהבתי ממנו. אם רק הייתי יכולה..... חח

למעלה