רועה גרמני (נראה גזעי), בן חצי שנה בערך - מחפש בית. אני אומנת לכלב, ומלבד היותו מ-ד-ה-י-ם, מקסים וחכם - הוא גם מנסה (מאוד) להסתדר עם כל בע"ח שיש. אתמול הוא הגיב מאוד יפה לסוסים, הוא יכול להיות כלב נהדר לבעלי סוסים שמטיילים, או סתם לחבר'ה שבאים לרכב. מחפש בית חם ואוהב.פשוט מתוק. התמונה גרועה כי היא מהפלאפון... אחרי יום בחווה הוא היה שפוך !
וגם עוד תמונות שלו אם יש../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
<לגיסי היה רועה גמרני בערך כבן שנה שהוא מצא.. אחרי כמה חודשים הוא נגנב..> ופרטים
למסירה או מכירה..? הוא עבר חיסונים או שהוא צריך לעבור..? <אם הוא ירצה אני יכולה להבטיח לך שהוא יקבל בית חם ואוהב (בקיבוץ) מלא מקום עם עוד הרבה כלבים אחרים
אני לא בטוח שהוא גזעי היו כל החיים רועה גרמני גם כרגע ואח שלי היה מאלף של רועים גרמניים בצבא ויש לו 2 בבית והוא אמר שהוא לא חושב שהוא גזעי אבל לא בטוח..
עם שני כלבים. אחד קטן וקצת חסר סבלנות, אחת גדולה ורכושנית מוות. כיוון שהוא גור, הוא מקבל את המרות בלי בעייה. והיא מעמידה אותו דום, בפינה שהיא הקצתה לו, והיא נותנת לו רק את הצעצועים ה"לא שווים". ולא מרשה לו להכנס לחדר. חוץ משה, ההפרדה היחידה שאני עושה זה באוכל. אחרת אף אחד לא יאכל את הכמות שלו (טינקה תאכל את הכל !)