לא מה פתאום כל יום סיסמא אחרת כל יו יום הסיסמא שונה...
כ כריש אש New member 13/7/06 #55 חלאסססססס מה אם קריות ???? בואו כבר לקריות כל הזמן תל אביב !!!!ימציקים!!
ק קארין של שרון New member 13/7/06 #58 לא הבנתי איך הגיעו לשער העיר? ואני הסתובבתי בבורסת היהלומים...אוף
G GeJuFan New member 13/7/06 #61 איך מגיעים לסיסמא היומית? באמת שאני מנסה להבין אבל נגיד והם יבואו קרוב אליי ואני אוכל להגיע אבל אין לי את הסיסמא!! איפה נמצאת הסיסמא? ואני לא מתכוונת רק להיום אלא באופן כללי.
איך מגיעים לסיסמא היומית? באמת שאני מנסה להבין אבל נגיד והם יבואו קרוב אליי ואני אוכל להגיע אבל אין לי את הסיסמא!! איפה נמצאת הסיסמא? ואני לא מתכוונת רק להיום אלא באופן כללי.
ר רווית30 New member 13/7/06 #64 חמודה באופן כללי אין את המשחק שישי שבת בימיי חול הסיסמא מופיעה כל יום בשעה 9:00 בבאנר בדף הבית של תפוז וב 9:00 גם חושפים את שעת התחלת המשחק... מקווה שעזרתי לך יום שקט כמה שאפשר ונעים..
חמודה באופן כללי אין את המשחק שישי שבת בימיי חול הסיסמא מופיעה כל יום בשעה 9:00 בבאנר בדף הבית של תפוז וב 9:00 גם חושפים את שעת התחלת המשחק... מקווה שעזרתי לך יום שקט כמה שאפשר ונעים..
D danel3 New member 14/7/06 #73 הסבר לפתרון האם אפשר לקבל הסבר לפתרון הרמז? מה הקשר של 1000 מ"ר ? למה זה לא בבנין יהלום אלא באיזור הבורסה, לדעתי רמז יכול להיות כללי אבל צריך להיות מדויק ולא מבלבל.
הסבר לפתרון האם אפשר לקבל הסבר לפתרון הרמז? מה הקשר של 1000 מ"ר ? למה זה לא בבנין יהלום אלא באיזור הבורסה, לדעתי רמז יכול להיות כללי אבל צריך להיות מדויק ולא מבלבל.