שרשור מאי!!!

l i o r a n g e

New member
שרשור מאי!!!../images/Emo132.gif../images/Emo41.gif

שם:
להקות אהובות:
מסנג'ר/איסי:
תמונה[שלכם כוסעימו
]:
לפני שאני הולך/ת לישון אני...
מסר לאומה: חודש חביב לכולם.

l i o r a n g e

New member
העהאעהאעה../images/Emo69.gif

שם:ליאור
מקום מגורים:מצפה רמון
להקות אהובות:הרבה יותר מידי
מסנג'ר/איסי:[email protected]
תמונה[שלכם כוסעימו]:סאפ ניגר?
לפני שאני הולך/ת לישון אני...לובשת פיג'מה
מסר לאומה:חשיש ומריחואנה זה מטריד.

Queen for a day

New member
ליאור!

את! נהיית! יפה! מיום! ליום! ע"ע: ראינו! ילדה! ולימדנו! אותה! לעשות! ככה! /m\!

mogili

New member
נמ.

שם: גילי גיל: 15! מקום מגורים: חור בצפון להקות אהובות: נור אינלי כוח לפרט מסנג'ר/איסי: מסר תמונה[שלכם כוסעימו]: עזבו אנלא בבית לפני שאני הולך/ת לישון אני...נמ. לאדעת מסר לאומה: היי

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif|מטומטם|

שם: חן גיל: 13 באוגוסט מקום מגורים: מודיעין להקות אהובות: דיפ פרפל, איירון מידן, לד זפלין, מטאליקה, רד הוט, דייויד בואי, ולווט אנדרגראונד לו ריד, ברי סחרוף, פורטיסחרוף, מוניקה סקס, איפ הילד. מסנג'ר/איסי: [email protected] לפני שאני הולך/ת לישון אני... מצחצחת שיניים. מסר לאומה: "רקפת היא יצור חי!"

../images/Emo42.gif../images/Emo142.gifאניאניאני

שם: נחשו
מקום מגורים: גבעתיים
להקות אהובות: פולאאוטבוי (אל תהרגו אותי),מיקה(הזמר),כריסטינה אגילרה,3 דורס דאון נחמדים,ועוד כמה
מסנג'ר/איסי: אייסי-בשם שלי (לא זה לא התעודת זהות שלי)
תמונה[שלכם כוסעימו]: תמונה גרועה,אבל חפיף. אין לי כוח בגרוש.
לפני שאני הולך/ת לישון אני... מכבה ת'טלוויזיה
מסר לאומה: אני רוצה שהחופש הגדול יגיע כבר.

אבל זה רק שני שירים!

דיס אינט א סין איטס אן ארמס רייס וטנקס פור דה ממוריס! זהו! זה לא כאילו שמעתי בריטני (ותודה לאל על כך!)

דניתיי16

New member
אבל...

אפרת.. זה אימו... :[ מה שכן הקליפ של טנקס פור דה ממוריס ענקק חח והבסיסט שלהם חתיך.. זה מה שיש לי טוב להגיד עליהם.. כאילו הם עושים מוסיקה טובה והכל אבל לא לטעמי.. :-\ טוב אבל זו דעתי.. מי שאוהב אותם שיהיה לו בכיף

הבסיסט חתיך?

בעעעע לא מבינה מה כולם מוצאות בו. וזה שזה אימו לא אומר כלום. גם MCR אימואים,ויש להם עדיין המון שאוהבים אותם (לא אני,זה בטוח)

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifכולם לא מוצאות כלום.

כולן אולי כן :)

דניתיי16

New member
אמממ

כן mcr אימו ואני אוהבת אותם אבל.. FOB הם די פופ אימו.. אין לי מושג אם המצאתי את המושג הזה עכשיו או שזה קיים אבל..טוב פשוט כמו שאמרתי הם טובים במה שהם עושים ופיט חתיך[לדעתי] אבל אני לא מתה על הסגנון הזה..

מאור XD

New member
><

אומרים לי שאני אימו בגלל שאני שומעת fall out boy וMCR ועוד כאלה... אבל אל תפסלו להקות רק בגלל שהם אימו נסו לשמוע ואם לא תאהבו את תשמעו[זה היה משפט מטומטםXD] בקיצר תשמעו מה שאתם אוהבים ואל תנס לרצות אחרים...... חחחח יש לי התקף טמטום,זה כנראה בגלל כל הדבק המוזר הזה שהסנפתי היוםXD

Queen for a day

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo70.gif

שם: איב [חהחה, גיא. "איב זה עם ב' או ו'?" והוא כזה, בן עשרים ומשהו.] גיל: 14 וחצי פחות חודש!!1 מקום מגורים: מרכז
להקות אהובות: רדיוהד, מאניק, פיקסיז, דורס, ראמונס ורולינג סטונס! יה! מסנג'ר/איסי: אין, כרגע. תמונה[שלכם כוסעימו]: את מבקשת ומקללת? נשמה, אי אפשר להנות מכל העולמות. לפני שאני הולך/ת לישון אני... קוראת/מדברת באנגלית לכריות(לא לשאול..)/רואה קליפים [אם זה חופש גדול: מדברת עם ליאור בטלפון] מסר לאומה: אני שונאת אבטיח אבל זה טעים לי. חודש חביב לכולם.
גם לך בובה'לה! ושיאו, כאילו חזרתי אחרי יותר מחודש חופשה. ולמי שיש אותי במסנג'ר אפילו לא שם לב. נבלות.

דניתיי16

New member
ואי ישנתי 12 שעות..מאתמול ב-7 חח

שם: דנית גיל: 16 מקום מגורים: חולון-לא לעוד הרבה זמן להקות אהובות: הרבה יותר מדי..... מסנג'ר/איסי: [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: ישנה.. מאוד.. מאוד.. אין תמונות מהחצי שנה אחרונה =\ לפני שאני הולך/ת לישון אני... עוצמת ענים :] מסר לאומה: מי זאת אומה? מסרו לה ד"ש
חודש חביב לכולם.

למעלה