שרשור מאי!!!

../images/Emo97.gifאני גם רוצה ../images/Emo3.gif

שם: תמע D: גיל: זקנה מקום מגורים: חולון. סוג של חור דרומית לת"א. אבל חור מטופח :-O להקות אהובות: חוץ מגרין דיי? עממ.. פאניק! אט דה דיסקו, אוונסנס, 3 דורס דאון ועוד כמה
מסנג'ר/איסי: [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: אולי אח"כ לפני שאני הולך/ת לישון אני... מורידה משקפיים?
מסר לאומה: אף פעם אל תאכלו סוכריות אדומות אם הן לא כחולות! :O

נמ

שם:דודי גיל:13.8 [בדיוק היום] מקום מגורים:פתחתקווה להקות אהובות:גרין דיי, הביטלס,רדהוטציליפפרז, מייכמיקלרומאנס,3דורסדאון,נירוונה, קווין, באסטד, פאניקאטדהדיסקו, ביט69,מוניקה סקס, שייגעצ, אוונסנס, איןליכוח להמשיך. מסנג'ר/איסי:301650439/[email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: לפני שאני הולך/ת לישון אני..רואה ערוץ אגו? מסר לאומה: אם אתם רוצים להרוג דגים, תשתינו עליהם.

AnGi14

New member
אני אני אני [:

שם:ליאור גיל:13.3 מקום מגורים:ראשון לציון להקות אהובות:green day,MCR,FOB,30stm,Good charlotte,SP,sum 141 מסנג'ר/איסי:237091208 תמונה[שלכם כוסעימו]:תמונה מעוותת לאלה...[הפרצוץ] לפני שאני הולך/ת לישון אני...מצחצחת שיניים? מסר לאומה:מ...."הקונה מטטה"?

כי היה יום אדיר

שם: תום... גיל: 17 =] מקום מגורים: סעמק. דיי עם השאלה החופרת
להקות אהובות: יותר מדי
מסנג'ר/איסי: 284989193 תמונה[שלכם כוסעימו]: השאלה הכי מעצבנת, זה "אפשר תמונה?" וזה לא שיש לי בעיה, אבל זאת שאלה מעפנה. לפני שאני הולך/ת לישון אני... יוצאת לעשן לי
מסר לאומה: מתגלה שלברוח מהבית ספר ולהתפס זה טוב. גם מבטלים לך את המבחן בספרות וגם נותנים יום חופש. תעשו את זה!!

פלו פלו פלוו ../images/Emo163.gif

שם: נועה גיל: קרוב ל16 מקום מגורים: להקות אהובות: יש הרבה! מסנג'ר/איסי: [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: אוף אבל אני נורא מכוערת
טוב נו בסדר.. חח=] לפני שאני הולך/ת לישון אני... מכבה את האור! מסר לאומה: הסושי בדיזינגוף סנטר פשוט בן זונה! ^_^

AriellA100

New member
כגשהרכענכראקע

שם: אריאלה גיל: 18 מקום מגורים: עכו להקות אהובות: מסנג'ר/איסי: [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: לא לפני שאני הולך/ת לישון אני... מתכסה מסר לאומה: אין לי כוח!

galush29

New member
אניאניאני=]

שם:גל גיל:15 מקום מגורים:מעלה אדומים להקות אהובות:ממ..גרגע:פורקיופיין טריי,אביב גפן [והתעויוט כדי שזה יהיה להקהXD] גריין דיי,ואולי קצת מיי כמיקל רומנס מסנג'ר/איסי:217515400 תמונה[שלכם כוסעימו]:אין לי על המחשב כרגע לפני שאני הולך/ת לישון אני...עוצמת עינייםD: מסר לאומה:טחינה גולמית

מאור XD

New member
תשובות...

שם:מאור גיל:13.6 מקום מגורים:בבית שלי בתוך החדר הקטן שלי... להרקות אהובות:יותר מדי להקות... מסנג'ר:תוכנה כזאת שאפשר להתכתב איתה...[[email protected] תמונה:אין לי כח להעלות תמונה אז תדמיינו מישהי עם פוני על העיין על הצד[על חצי פרצוף],כפפות וראש... לפני שאני הולכת לישון אני:מנסה לחשוב איך לצאת מכל הצרות שהצלחתי להיתקע בתוכן מסר לאומה:במבה זה טעים! :]

טםטםטםטםט XD

שם:חנני גיל:16 מקום מגורים:קריות הקות אהובות:גרין דיי ,מיוז,מכר ועוד מסנג'ר/איסי:332625308 תמונה[שלכם כוסעימו]:זה לטובת האנושות,אני מבטיחה לכם. לפני שאני הולך/ת לישון אני... :\ מסר לאומה:תפליצו,זה אולי יגרום לריח מסריח אבל אתם פתאום לא תישרפו ברחוב . [עזבו סאותפארק XD]

coullette

New member
.ילחגד

שם: דפנה גיל: מקום מגורים:ראשלצ להקות אהובות:פרחי ירושליים מסנג'ר/איסי: תמונה[שלכם כוסעימו]: לפני שאני הולך/ת לישון אני... מצחצחת שיניים מסר לאומה: קיץ זה מסריח

Carmel Bublil

New member
..

שם: כרמל גיל: 14 מקום מגורים: בית שמש להקות אהובות: גרין דיי', קווין, גאנז'נ'רוזס, סקורפיונס, פאל אאוט בוי, פאניק! אט דה דיסקו, מיי כמיקל רומנס.. ועוד כמה שלא עולות לי לראש מסנג'ר/איסי: איסיקיו- 311359662 מסנג'ר- [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: לפני שאני הולך/ת לישון אני... תלוי.. מסר לאומה: בשר זה רצח

Green for a Day

New member
../images/Emo176.gif

שם: מאי גיל: 15. עוד חודש וחצי 16 מקום מגורים: זכרון להקות אהובות: כלמיני מסנג'ר/איסי: תמונה[שלכם כוסעימו]: לפני שאני הולך/ת לישון אני...אממ עוצמת עיניים מסר לאומה: אעע חודש חביב לכולם. גם לך

טוב נו ><

שם: אפרת גיל: 15 מקום מגורים: מעלה אדומים. להקות אהובות: הממ גרין דיי *אהה באמת?* מיי כמיקל רומנס
, אלל אמריק ריג'קס, פאניק!, מוניקה סקס
פוב ועוד... מסנג'ר/איסי: 224711746 [email protected] תמונה[שלכם כוסעימו]: תפוזונע לפני שאני הולך/ת לישון אני... מצחצחצ שיניים?
מסר לאומה: אל תלמדו תנ"ך במקום לשלוח הודעות לפורום גרין דיי! חודש טוב

אני:)

שם: ירדן גיל: 14 וחצי מקום מגורים: פתח תקווה להקות אהובות: גרין דיי , פול אאוט בוי, מוניקה סקס, אוונסנס, מיי כמיקל רומאנס.......... מסנג'ר/איסי: תמונה[שלכם כוסעימו]: לפני שאני הולך/ת לישון אני...: חושבת על זה שבעוד כמה שעות אני שוב יהייה בביתצפר.. מסר לאומה: אם אין אני לי מי לי.

IפותI

New member
D:

שם: הקדושה ברוכה היא/כרמל גיל:13.5 מקום מגורים: השמיים/תל אביב. להקות אהובות: לא'דעת. מסנג'ר/איסי:חסויO: תמונה[שלכם כוסעימו]:אולי אח"כ.P: לפני שאני הולך/ת לישון אני...מדברת במסן, מדליקה מאוורר, עושה 30 כפיפות בטן. מסר לאומה: אעעעעעעעעעעאאאאאאאאההההה.

למעלה