שרשור מבצעים והנחות

שרשור מבצעים והנחות

כתבתי בקודם אבל מסתבר שהוא ישן מכדי שיקפוץ,
לידיעת המעוניינות, פופה ב 15 ש"ח בסופר פארם

(וכל יתר המבצעים כהרגלם, לייף 2 ב 15, ג'ייד ב 10 וכו' וכו'.)

lilo4

New member
וואלה?

הייתי לפני כמה ימים וקיוויתי שאני אמצא אותם במסגרת המבצע של ה-10 ש"ח, אבל בסוף לא היו בכלל

הסדרה הזו אומנם יקרה, אבל ניסיתי אחד ולדעתי הוא מצוין [גילוי נאות: קיבלתי את הלק מהחברה]

Plushable

New member
לא ראיתי את מדבקת המחיר

אבל אני מניחה שזה בסביבות 60 ש"ח

yaelsn

New member
מה זה פורמולה חדשה?

איך אני יודעת אם לקים שקניתי לאחרונה הם מהפורמולה החדשה או הישנה?
כתוב על זה משהו?

יש הבדל מבחינת המריחה או העמידות?

lilo4

New member
זו סדרה חדשה ונפרדת

יש לג'ייד את הסדרה הרגילה, ובנוסף אליה יש עכשיו סדרה חדשה של לקים שמתייבשים מהר- העיצוב שלהם קצת שונה וכתוב על הבקבוק עצמו שהוא מתייבש מהר. הלקים האלה גם יקרים משמעותית, ככה שקשה לי להאמין שקנית אותם בלי לשים לב שהם שונים.
אני לא ראיתי הבדל מיוחד במריחה או בעמידות, ההבדל הוא שהם פשוט מתייבשים מהר ללא צורך במייבש. אני אשתדל להעלות מחר סקירה קצת יותר מפורטת בשרשור המלצות/השמצות [אני רוצה לצלם כמה תמונות לפני שאני מעלה את הסקירה]

yaelsn

New member
תודה

יש להם גם ברק טוב?
כי אני בכל מקרה שמה מייבש גם בלקים שמתייבשים מהר, בשביל הברק המהמם שזה נותן

lilo4

New member
יש להם ברק דיי טוב באופן מפתיע

לא נופל מהברק שמתקבל עם המייבש של וואו למשל. אני חושבת שהם טיפה פחות מבריקים מהמייבש של סשה ויט או Mavala למשל.
השתמשתי בלק בלי טופ והוא נראה ממש טוב לדעתי. אני אשתדל לצלם מחר תמונות שימחישו גם את הברק

yaelsn

New member
רבלון וקרליין ב15 בניו פארם. שיק ב10

למרות שלא ראיתי את המבצע של שיק על המדף, רק ראיתי במודעה שהייתה תלויה ליד הקופה

המבצעים לא כוללים לקים לקישוט, מייבשים וכו'...

על המייבש והבסיס של רבלון יש 40 אחוז הנחה ויוצא שכל אחד מהם עולה 30 ומשהו. אני ממש אוהבת את הבסיס שלהם, וקניתי את המייבש, שיהיה לי לאחרי שייגמר הבקבוקון של סש ויט (ככה כותבים?)

yuls9

New member
איזה בסיס של רבלון?

גם אני משתמשת באחד ועכשיו קניתי אחר שלהם ואני אשמח לשמוע עוד דיעות...

yaelsn

New member
לא ידעתי שיש יותר מאחד

אני משתמשת ב quick dry base coat מספר 955
הוא בגוון צהבהב והוא קצת דביק

עכשיו אני מגיעה ממש לסוף הבקבוק אז הוא מאוד דביק וקצת קשה למריחה, אבל עדיין שומר על הציפורניים שלי מהצהבה

yuls9

New member
גם אני בדיוק מסיימת אותו

אבל אצלי הייתה מעט תופעה של הצהבה ולא ממש חשוב לי שהוא יתייבש מהר אז הפעם קניתי את מחזק הציפורניים מס 975 calcium gel nail hardener ועכשיו אני תוהה האם אני אראה את ההבדל..

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי אחד כזה ללא שימוש שאשמח למכור לך

אם תרצי (ואם וכשיהיה מפגש). השתמתי פעמיים-שלוש לכל היותר ולא אהבתי, עברתי בכלל להשתמש במחזק כבסיס, אז אני כבר לא משתמשת בבסיס נטו, הוא זנוח במגירה...

trilliane

Well-known member
מנהל
הבנות ביוטיוב הוגות SESH VIT, אז נראה לי שכן

lilo4

New member
מבצע של צ'יינה גלייז

לפי מייל שקיבלתי היום קונים בארץ שני לקים של צ'יינה גלייז ומקבלים תיק לים [כמו התיק שרואים בתמונה]
לא יודעת עד כמה זה רלוונטי, אבל אני זוכרת שמישהי התעניינה לגבי האפשרות לקנות צ'יינה בארץ. אז אם כבר לפחות תקבלי תיק

אני אשתדל לפרסם בימים הקרובים את רשימת המקומות שמוכרים אותם.

למעלה