דיל ב"קבוצתי": ערכת NAIL PERFECT ב-50 ש"ח
http://www.kvootzati.co.il/צביעת-הציפורניים-מעולם-לא-היתה-מושלמת-כל-כך-NAIL-PERFECT
(כולל משלוח). פעם ראשונה שאני נחשפת לקיומו של המוצר. בעיקרון מדובר בשלוש דסקיות פלסטיק עם מגרעות שאמורות להתאים לציפורניים ולהגן על הצדדים מפשלות בעת מריחת לק (הסברים, תמונות וסרטון בקישור). זה לא עוזר בחלק התחתון של הציפורן, אבל הטענות הן שבסה"כ
המוצר חביב, ואם קונים והוא לא מלהיב – לא נורא, גם ככה לא יקר במיוחד.
כמו כן כוללת הערכה 200 מדבקות (להדבקה על הציפורניים לקישוט) וכיסא קטן לבקבוק לק שנועד להעניק לו זווית נוחה למריחה. לא ממש ברור לי למה (אלא אם הבקבוק די ריק, אולי) אבל הוא נראה חמוד למדי.
ה
ביקורות באמזון (6 במספר) נטו יותר לצד החיובי. נראה שרוב הקונות רכשו את המוצר לבנותיהן. מישהי ציינה שקשה להוציא את הציפורן עם הלק הרטוב בלי לפגוע בו ולכן היא נאלצה בכל פעם לחכות עם האצבע במתקן עד הלק יתייבש במקום לעבור לאצבעות הבאות ושזה לא נוח. מנגד, בסקירה של
NBC Try It Review (וידאו) נראה שהנסיינית הצליחה להוציא את האצבע עם הלק הטרי בלי קושי מיוחד, והיא אמרה שהמוצר נחמד ואכן עומד במשימה: מגן על צדי הציפורן מלכלוך בעת המריחה.
אני מודה שהבעיה העיקרית שלי היא יותר בתחתית מבצדדים, אבל אם ירד ממני המאמץ לדייק בצדדים אולי זה יעזור גם לתחתית... מצד שני, 50 ש"ח זה לא נורא יקר אבל גם לא מאוד זול, ואני תוהה אם ההתעסקות עם כל הפלסטיק מסביב לא תיצור טרחה בזמן המריחה במקום להפך. מישהי שמעה על המוצר או אולי אף התנסתה בו?