שרשור מבצעים והנחות

Billy Shirs

New member
זאת הייתי אני

אבל כבר הזמנתי את הלקים שלי (שלא מוכרים אותם בארץ, רציתי מקולקציה מסוימת) ואני מחכה למשלוח שיגיע... כמה זמן לוקח להגיע מtransdesign?

אגב, להזמין משם, אפילו עם המשלוח, עדיין זול יותר ב-30 ש"ח מצ'יינה בישראל.

lilo4

New member
מסירי לק של אורלי ב-10 ש"ח בסופר פארם

שכחתי לציין את זה קודם.
הייתי השבוע בסופר פארם וראיתי את המבצע על שני המסירים של אורלי- גם הירוק וגם הסגול. אין לי מושג עד איזה תאריך המבצע

lilo4

New member
אני משתמשת בירוק

אם אני לא טועה הסגול מכיל אציטון, לכן לא השתמשתי בו אף פעם. אבל שמעתי ביקורות מצוינות על שניהם [מקסימום תקחי אחד כזה ואחד כזה
]

אני שונאת את הסופר פארם שליד הבית שלי.

זה כאילו יש להם חוקים משלהם, בחיי!
אין שם את המבצע הזה.

אם מישהי נתקלת אשמח לדעת עד מתי המבצע כדי שאנסה להספיק לקנות לפני.

iefrat

New member
כשיש מחיר כזה אני לוקחת את שניהם

ללקים קרמיים אשתמש בלי אציטון ולקשים להסרה בחזק.
הכמות לא גדולה אבל בם מצויינים

lilo4

New member
את יודעת מה? בכלל לא חשבתי על זה

אני משתמשת רק בירוק אז לקחתי שניים, אבל זה באמת רעיון טוב שיהיה גם את הסגול עם האציטון ללקים יותר קשים

trilliane

Well-known member
מנהל
מסיר לק לייף במשאבה (ללא אצטון) ₪13 במקום 23

יש לי לייף רגיל עם אצטון והוא סבבה; אין לי מושג איך בלי, אבל קניתי בעיקר כדי שתישאר לי משאבה איכותית יותר מהפלסטיק הפשוטות שמוכרים בביוטיקייר וב-WOW.

iefrat

New member
במחיר כזה מששתלם מאוד, גם אני קניתי

הרי תמיד אני קונה את המסיר של לייף ב9-12 ש"ח, לקבל גם את המשאבה הרב פעמית שווה.
את המשאבה של ביוטי קייר לקחתי אל אמא, תמיד כשאנחנו באות לשם כולנו מביאות לקים ומפטפטות ומקשקשות תוך כדי מריחת לקים של האחרת (אני בבד"כ גם מחלקת...)

trilliane

Well-known member
מנהל
הזכרת לי שגם המסיר של לייף במבצע 9 ש"ח

ולהפתעתי גיליתי היום שגם ללייף יש מגבונים להסרת לק, עכשיו במבצע 5 ש"ח במקום 10, נדמה לי לעשרה בלבד... וגם לשיק יש, עולים 12 ש"ח לעשרה מגבונים... איזה פער מחירים עצום לעומת ביוטיקייר!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת, עד כה השתמשתי רק בזה עם האצטון

(הגעתי למסקנה שאני מעדיפה מסירים על בסיס אצטון). קניתי אותו בחודש האחרון, הוא מכיל גם גליצרין אז הוא לא מייבש, ובסה"כ הוא בסדר גמור. אתמול קניתי גם את המשאבה, שהיא בלי אצטון (יש ללייף גם מסיר ללא אצטון בבקבוק רגיל, אני מניחה שאותה פורמולה אבל אין לי מושג) וגם היא בסדר מהמעט שהספקתי להשתמש בה, אבל לא ניסיתי אותה על לקים קשים להסרה. אני יכולה להעיד שהיא מתפקדת היטב מבחינה טכנית.
אני חושבת שכולם עושים את העבודה, אז זו בעיקר שאלה של נוחות והעדפה אישית.

mAmA MiSiSiPi

New member
המשאבה מעולה

גם המסיר שכבר נגמר לי אבל את המשאבה מילאתי שוב והיא נהדרת המסיר לא מתנדף בכלל.

trilliane

Well-known member
מנהל
דיל ב"קבוצתי": ערכת NAIL PERFECT ב-50 ש"ח

http://www.kvootzati.co.il/צביעת-הציפורניים-מעולם-לא-היתה-מושלמת-כל-כך-NAIL-PERFECT
(כולל משלוח). פעם ראשונה שאני נחשפת לקיומו של המוצר. בעיקרון מדובר בשלוש דסקיות פלסטיק עם מגרעות שאמורות להתאים לציפורניים ולהגן על הצדדים מפשלות בעת מריחת לק (הסברים, תמונות וסרטון בקישור). זה לא עוזר בחלק התחתון של הציפורן, אבל הטענות הן שבסה"כ המוצר חביב, ואם קונים והוא לא מלהיב – לא נורא, גם ככה לא יקר במיוחד.

כמו כן כוללת הערכה 200 מדבקות (להדבקה על הציפורניים לקישוט) וכיסא קטן לבקבוק לק שנועד להעניק לו זווית נוחה למריחה. לא ממש ברור לי למה (אלא אם הבקבוק די ריק, אולי) אבל הוא נראה חמוד למדי.

הביקורות באמזון (6 במספר) נטו יותר לצד החיובי. נראה שרוב הקונות רכשו את המוצר לבנותיהן. מישהי ציינה שקשה להוציא את הציפורן עם הלק הרטוב בלי לפגוע בו ולכן היא נאלצה בכל פעם לחכות עם האצבע במתקן עד הלק יתייבש במקום לעבור לאצבעות הבאות ושזה לא נוח. מנגד, בסקירה של NBC Try It Review (וידאו) נראה שהנסיינית הצליחה להוציא את האצבע עם הלק הטרי בלי קושי מיוחד, והיא אמרה שהמוצר נחמד ואכן עומד במשימה: מגן על צדי הציפורן מלכלוך בעת המריחה.

אני מודה שהבעיה העיקרית שלי היא יותר בתחתית מבצדדים, אבל אם ירד ממני המאמץ לדייק בצדדים אולי זה יעזור גם לתחתית... מצד שני, 50 ש"ח זה לא נורא יקר אבל גם לא מאוד זול, ואני תוהה אם ההתעסקות עם כל הפלסטיק מסביב לא תיצור טרחה בזמן המריחה במקום להפך. מישהי שמעה על המוצר או אולי אף התנסתה בו?

iefrat

New member
גם אני הסתקרנתי- נראה לי גימיק

וויתרתי, בסופו של יום אני מניחה שזה יהיה עוד קשקוש שיתפוס מקום מיותר.

אם אני טועה וקנית וזה שווה, אז תבואי לבשר לנו!

למעלה