שרשור מה תעשו אחרי הלימודים

nemo the great

New member
שרשור מה תעשו אחרי הלימודים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רשמו מה תעשו אחרי הלימודים/צבא מה תלמדו או במה תעסקו

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif וואי וואי,

יש עוד זמן.. אבל אני כנראה נוסעת לתקופה של חצי שנה- שנה לעבוד/ללמוד בארה"ב, ואז אני ארשם לסטודיו למשחק של ניסן נתיב או יורם לווינשטיין.. ואז נראה לאן נוביל :)

lover boy6

New member
אמממ שאלה טובה...

כעיקרון יש לי תוכנית מרכזית ולתוכנית הזאת יש מיליון גיבויים.. אבל בכללי אחרי צבא(אם אני יהיה בצבא) זה יהיה לברוח לאמריקה או לונדון ולהתשקע שם ללמוד לעבוד שם לחיות חיים מחוץ למדינה הזאת..

Osher191

New member
אני..

אסיים י"ב אולי טיול קצר לפני הצבא.. מקום קרוב.. אבל זה תלוי מתי יגייסו אותי אח"כ צבא שנתיים אח"כ טיול בדרום אמריקה לכמה שיותר זמן כי אני חולמת על זה מאז שאני זוכרת את עצמי
ואח"כ אני רוצה ללמוד רפואה. וזהו.

eynav br

New member
וואו, אצלי זה הכי קרוב ואני לאיודעת

כאילו, לפני שבועיים סיימתי בצפר, את הגיוס שלי דחיתי לאוגוסט 2008 אם אני אתגייס בכלל[זה לא רק אני זה גם אם יגייסו אותי], באפריל אני נוסעת ל9 חודשים לארה"ב ללמוד אנגלית.. ומצידי אחרי זה להשאר שם, לעבוד ולממן את עצמי ולהמשיך ללמוד שם... אין לי מושג מה, אולי ללמוד עוד אנגלית, אולי להשלים לימודים, להכנס לקולג...אין לי מושגגגגגג.. בעיקרון אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד...עניין הצילום מעניין אותי אבל ניראה לי שגם אם אני אלמד צילום אני לא רוצה לעבוד בזה ככה שצריך ללמוד משהו אחר.. קיצר, חפרתי לכם, אין לי מושג

eynav br

New member
אין כרגע

יש תוכניות לסוע לארה"ב.. ל9 חודשים...ומשם? לחזור לפה ואחר"כ בטח לארץ... אני לא נישארת פה לנצח
באוגוסט 2008 אני צריכה ללכת ללשכת גיוס...אבל אמרו שלא בטוח שיגייסו אותי
ואני לא בטוחה שאני רוצה... בכל מקרה, אני לא לנצח פה, בטוח אני יחזור מתישהו, זה שליחות[עבודה של אבא שלי]

gorck

New member
לא קל....

בתכל'ס...לסיים י'ב, לעשות שנת שירות... צבא בתפקיד שאני אקבל... טיול או בדרום אמריקה או באוסטרליה ואז נתחיל ללמוד משהו, את מה שיענן אותי באותו זמן... בטח קרימינולוגיה או תואר בין-תחומי

אממ

אצא לטיול ביפן-סין
. וסביר להניח שאח"כ המשיך ללמוד עיצוב, לא יודעת עדיין אם גרפי,אופנה,בית וכ'....אבל משהו בתחום הזה
. אבל אני לא אוהבת לתכנן תוכניות,הן אפעם לא מתגשמות

פו,עד אז...

בעיקרון אני רוצה ללמוד אדריכלות,או משהו בתחום [שואפת לטכניון]. מלבד זאת,אין לי שמץ...

nemo the great

New member
מממ.. ../images/Emo4.gif

נראה לי אני יילמד רפואה על חשבון הצבא ויהיה מאמן בטאקוונדו או רס"ר
צודקים העולם גדול!!.. אז תתחילו להכיר אותו

אמממ האמת שלא יודעת.

יש לי האמת תאריך גיוס ראשוני... 14/7/08 וגם אפילו בצבא, אני לא בדיוק סגורה מה אני רוצה לעשות... אז לא נדבר על אחרי הצבא... אבל חשבתי על עבודה סוציאלית או אנתרופלוגית...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנממ

עוד לא יודעת מה תאריך הגיוס שלי אבל אני דיי מתכננת לסוע לפני זה לארה"ב לטיול (ובמיוחד לכמה הופעות טובות) בצבא אני נורא רוצה ללכת לממר"ם (ואצטרך לחתום קבע
) אחרי צבא אני רוצה ללמוד משו בתחום המחשבים באוניברסיטה.. אבל עד אז ספלינטר עוד גדול!

למעלה