שרשור מה תעשו אחרי הלימודים

nemo the great

New member
אללה מורל לשביעיסטים!! ../images/Emo66.gif

בטח שאנחנו מקום ראשון כל 2 דקות יש פה הודעה חדשה
ואני תמיד פתוח חלון של השביעיסטים התמכרתי.. חחח
שביעסטים שולטים

אהלן....

אומנם אני שמיניסט אבל אשמח סתם לומר לכם שאני מתכוון....ללמוד מחשבים אחרי הלימודים ולעסוק בזה בעתיד...יש לי יידע רב בפלאפונים אז אני מתכנן לעבוד בחברה סלולרית....ויהיה טוב בקיצור..... בהצלחה לכולכם....

אההה וגם...

טיול לאוסטרליה אני מתכנן...איך שכחתי מזה...זה מאוד יקר..אז בשביל זה צריך לעבוד....חחחח...בן דוד שלי היה שם ואמר לי שזה די יקר לשהות שם...מזל אבל שהשגרירות הישראלית מארגנת עבודה לישראלים צעירים באוסטרליה בשביל לממן תשהות שלהם שם.... מגניב.....

TerminalFrost

New member
אמנם לא שביעיסט

אלא מסיים תואר ראשון אז מה לעשות אחרי הלימודים? התוכנית בגדול היא לטוס לחו"ל לשנה. אבל כולם יודעים שזה לא יוצא לפועל אז כרגע התוכנית הן: - לחזור לחדש כושר - ללמוד לסוע על סקייטבורד - לעבוד כמה שפחות ולהרוויח כמה שיותר - לסוע לראות הופעה חיה בחו"ל - טיול גלישה בקיץ, חופשת סקי בחורף וטרק באביב - ללמוד יפנית או סינית - להתמכר שוב לאיזה משחק מחשב! (אחח כמה זמן עבר מאז ששיחקתי במחשב) - לעבור לגור בחו"ל לתקופה ארוכה טוב חפרתי מספיק. אבל טוב שאמרתי את זה, ככה זה רשמי ואני אוכל לעקוב אחרי זה ביי צעירים !

ממממ

עדיין לא ממש מצאתי כיוון.רציתי פעם להמשיך במחול אבל אין לי מזל(וכישרון
) מספיק כדי למצוא את מקומי שם:S אז אני כנראה אלמד כלכלה או תקשורת או...משהו כזה באוניברסיטה

GR££N woMAN©

New member
הממ אני חושבת שאני אעשה שנת שרות

בתנועה, עוד לא סגורה על זה.. אחר כך כמובן שצבא ואחרי הצבא אני מקווה שלימודים או משהו.. חו"ל.. לא יודעת.. יש עוד זמן.

yaelush3

New member
אממ..

וואו, זה נראה פתאום כ"כ קרוב! טוב, אז אחרי שאני אסיים י"ב אני אעשה שנת שירות, ואח"כ נראה לי תואר ראשון ושני במחשבים..

יש זמן...../images/Emo103.gif

האמת אין לי מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי...
נעבור ת'לימודים קודם ואז נחליט.. זה בטח יהיה בכיוון של ללמוד משהו...

vered151

New member
אממ

אחרי הלימודים אני הולכת להתגייס, ולהשקיע בזה, לעשות משהו שבאמת יתן לי משהו, שיתרום למדינה שלנו, שיהיה לי מעניין. אולי אפילו קצונה ושירות יותר ארוך משנתיים. ואחרי זה טיול כלכךךךךךךךךך ארוך בחו"ל...ארוך ממש! ואז..לחזור וללמוד ולעבוד והכי חשוב -להיות מאושרת לא משנה לאן אני אלך...

למעלה