שרשור מוזיקאים

שרשור מוזיקאים

אז ככה: לאור תגובות די אוהדות (אני משלה את עצמי
), הוחלט להקליט בפורום על ידי כל מי שיש לו הידע והיכולת אחד משירי הורודים (רק לי זה מזכיר גברים בטייטס
?). אז, באופן מפתיע למדי, מתבקש כל מי שיכול לעזור, או סתם, רוצה להצהיר שיש לו שמונים אוקטבות בקול, או סתם אם יש למישהו יש הקלטה של עצמו מנגן / שר, הוא מוזמן לכתוב את זה פה. אם למישהו יש הצעות מיוחדות, הוא מוזמן גם לכתוב את זה פה. וכולי וכולי...

אז אני ראשון, כדי לפתוח את השרשור

כינוי: פינוקיו שמי (שוקל לשנות לגברים בטייטס
) כלי נגינה: גיטרה
(בעיקר חשמלית, אם מישהו מתעניין) יכולת שירה: אל תנסו אפילו
יכולת הקלטה: יש מיקרופון. מסכן אולי, אבל יש. נ.ב. אם מישהו רוצה קטע נגינה, אני מניח שאני אוכל להקליט איזה סולו...

vera lynn 23

New member
הי חבר'ס

טוב הבנתי שיש פה עוד וירה לין... לא חשוב בכל מקרה אני שרה ממש יפה את השירים של הפלוידים ולראיה במופע של שליחי הבלוז הסולן החליט להשאיר אצלי תמיקרופון לאורך כחל וויש יו ואחר כך גם הלהקה וגם אנשים בקהל שאלו אותי איפה אני מופיעה.... חוץ מזה שבאופן מוזר אני שרה טוב יותר שירים ששרים במקור גברים. מישו מוכן להסביר לי איך אני מקליטה את עצמי כדי שתוכלו לשמוע??

Marmaduke

New member
כמה דברים

בשביל להקליט צריך כמה דברים.. מיקרופון, מערכת סטריאו או גיטרה שיצא נורמלי ותוכנת הקלטה. עכשיו עם גיטרה יוצא יותר סבבה...קחי שיר שאת מכירה טוב. תשאלי איזה חבר אם בא לו לקפוץ אליך עם קלאסית ושיעשה את האקורדים של השיר את המיקרופון שמים באמצע ובתוכנת ההקלטה (cool edit pro, soung forge) יש המון כאלה..עושים רקורד מקליטים ושומרים! וזהו!!

באסה

דוקא רציתי להשמיע לכם משהו אבל זה נשמע לי מסובך מדי ואני לא הכי יודעת לנגן כאילו אני כן יודעת לנגן את וויש על גיטרה קלאסית בצורה מעפנית לגמרי אבל נראה לי שתוותרו על התענוג
למרות שורה זה שיר שלדעתי נשמע לא רע גם בלי מוזיקה

דווקא ממש לא קשה

את יכולה לפתוח את הsound recorder של וינדוס עצמו, וכך להקליט את עצמך, בהנחה שיש לך מיקרופון. את ממש לא חייבת להסתבך עם תוכנות מסובכות יותר אם את לא רוצה. חבל שדבר כזה ימנע מאיתנו את העונג להקשיב ליצירה של מישהו.

vera lynn 23

New member
אופסי...

נכנסתי בטעות עם שם המשתמש של בעל המחשב אז שוב...thanks a bunch אני אנסה..

אני

מנגן: פסנתר שר: יש לי כמה אוקטבות בקול... רוצה להשתתף במין דבר כזה/מכיר נגינה של איזשהו שיר של פינק פלויד: לא, אבל אתם תמיד יכולים לנסות לשכנע...

אם לא תסכים,

נשסה בך את בוב גלדוף / ווטרס. אני מניח שתרצה להצטרף אחרי שגלדוף ישבור לך יד או שווטרס ישגע אותך עם תורת העליונות שלו...

הבנתי זאת

רק ציינתי שזה ללא ספק טיעון שהיה מרתיע את הגיבור שבגיבורים מלסרב לכם.

Marmaduke

New member
אני!

מנגן בבס גיטרה וטרומבון..סתם לא טרומבון באמת.. יכול לשיר..לא תמיג יוצא יפה אבל אני תמיד מוכן לנסות..

FaceLessMor

New member
אני ../images/Emo13.gif

מנגנת על גיטרה.. אבל הרסנו את כל המיקרופונים אז בנתיים נשאר לי רק לחכות להזדמנות לקנות חדש. ו... לא שרה

נימרודל

New member
:moi

אני לא מנגנת... אני שרה, מקהלה(מוסיקה קלאסית, ג'אז...) אני קול "מצו סופראן" אני יכולה להיות בסופראן אם אני רוצה אבל מצו זה הכי הכי שווה. אוקטבות?ביטס מי... ואני אשמח אבל כמו שכולכם כבר יודעים, אין לי מיקרופון אחד לרפואה...

למעלה