חחח עקב שיעמום מטורף בשבת החלטתי שוב להקליט..והפעם את פיגס! איכות ההקלטה: לא ממש טובה! הקלטתי עם גיטרה חשמלית ובס וכמובן מיקרופון השירה לא משהו מהסיבה הפשוטה שאני לא ווטרס..ו..זהו! אז תשמעו!!
שם: ליאת כלי נגינה: פסנתר ומגוון חליליות, אם בא לכם להיות מקוריים. אני גם מאלתרת תיפוף על שולחנות. שירה: אני מסוגלת להגיע לאוקטבות די גבוהות. אבל זה עדיין לא אומר שאני שרה יפה. P:
האמת היא שפשוט אין לי מיקרופון. לעומת זאת, אני יכול לעזור עם מנגינות ואפקטים דיגיטליים. והנה קובץ מוזיקה שסתם עשיתי להנאתי יום אחד, לדוגמא. אמנם לא פינק פלויד, אבל אפשר לסדר משהו. אם יש רצון, יש דרך.
לאור העובדה שיש פה די הרבה קטעי נגינה, וכולם לא שלי, החלטתי לקחת את עצמי והגיטרה בידיים, ולהקליט עבורכם, קבל נכבד, את הסולו הראשון של comfortably numb. אז, שמיעה נעימה, ואנא, להגיב. הצעות לשיפור למיניהם יתקבלו בברכה.
כמעט מושלם תומר ידידי..מה שחסר זה הבנדים המושלמים וזהו! בעיקרון הסולו יפיפה..כל הרקע קצת מעצבן אבל אני מבין אותך. בכל אופן נראה לי אתה גיטריסט גוטה גוטה.. והנה שמתי פה שוב עוד שיר שהקלטתי הפעם את טיים! אבל בניגוד אליך תומר אני בסיסט ולכן הידע שלי בגיטרה הוא אקורדים בלבד אז זה מה שיצא!
אני אישית מבינה יותר בשירה ופחות הנגינה. איכפת לך לקבל ביקורת בונה??? טוב אז תעבוד קצת על הדיקציה... יש אותיות שיש עליהן דגש יותר ולא שומעים ויש אותיות שבקישי אמורים לשמע אבל עשית דגש... אה ואם אתה מרגיש שאתה צריך "להתאמץ" כדי להגיע לצליל מסויים, אל תתאמץ, תרד נמוןך יותר פשוט. ויש קטעים שצריכים יותר למשוך או "למרוח" והזדרזת איתם... אבל זהו... חוץ מהנ"ל אתה שר טוב, רק צריך להתאמן!!!
על הביקורת הבונה!...זה חשוב לפעמים. במקרה שלי אני לא מאמין שאני יתאמן על הקול כי בנתיים אני בס זה הכלי שלי ולא השירה אולי בעתיד אני יקח איזה כמה שיעורים לפיתוח קול או משהו. נחייה ונראה!
מעניין מה הבעייה... אולי תנסה להעתיק את הכתובת הבאה לחלון הדפדפן שלך ולראות מה קורה? http://www.angelfire.com/myband2/gahinom/comfort.mp3 אגב, אם יש לך אייסיקיו, אני מוכן לשלוח לך את זה משם.
אוף המיקרופון שלי מת לפני איזה שנתיים ומאז לא קנינו חדש כי הוא התקלקל איזה שבוע אחרי שקנינו אותו /: בכל מקרה אני מנגנת על גיטרה אבל ממש ממש גרוע אז אני לא מחשיבה את עצמי בזה... אני שרה ממש טוב אבל אין לי מושג בקשר לסולמות ובלה בלה בלה. שירים של פינק פלויד אני דווקא שרה פחות טוב. המממ הייתי פעם בשתי מקהלות וזייהו
יכולות שירה : עלובים למדי, אל תבנו עליי אלא אם כן מקליטים קאבר בסגנון דת' מטאל. כלי נגינה : פסנתר/קלידים (נסיון של 6 שנים, אבל זנחתי את זה לפני 5 שנים , מה שלא הפריע לי לעשות קאמבק מרשים עם הבני דודים שלי לפני כמה שבועות). כמו כן אני מנגן על מפוחית דיאטונית (למעשה מדובר בטרמולו, שהוא מפוחית בעלת שתי שורות), למרות שאני בספק אם זה יעזור כי קשה לי להאמין שלפינק יש שירים שאפשר בכלל לנגן על מפוחית דיאטונית. יכולת הקלטה : באופן עקרוני, יש לי מיני אולפן בבית (אבא שלי והשגעונות שלו), אבל בעוד חודש אני עובר לחיפה אז זה לא יהיה ממש נגיש! נשארנו עם המיקרופון המסכן (שאגב מקליט מצוין את המפוחית). עריכה ועיבוד : וול, את זה אני מניח שאני אוכל לעשות, הכוונה היא לחבר בין כל הכלים ולעשות מהם שיר אחד נורמלי