שרשור מועדון התאטרון

כחוט השערה....

הפעם זה היה מתחת לחלון ביתי(ניתן לראות את דירתי בדווחים המצולמים)... כל החלונות רעדו...וכעבור 3 דקות הסירנות החלו לילל...אבל הכל בסדר (אצלי בכל אופן) והיום הולכים לרקוד... אז, מי מתפקד היום במועדון התיאטרון(מלבדי ומלבד אשתי) ? יום טוב לכולם !

עודד א

New member
כן, זה באמת היה קרוב לבית שלי

אבל אני לא שם כרגע. אלוהים- זה הולך ומתקרב... וכמו שאמרו לפניי "מוכרחים להמשיך לנגן" ולרקוד ולחיות, אז... אני אתפקד בהצדעה במסיבה הערב. אם רואים אותך שם, שאני לא אבוא????

EyeSeeYou

New member
בוא נקווה שזה לא יתקרב אליך למסיבה

טפו טפו טפו

Liroy25

New member
אתה בא עם האישה?

ימים טובים הגיעו לאיזורנו או שמא היא עדיין לא קלטה?! וכן, לירוי דופק נפקדות היום בערב.

מבריזנים ../images/Emo70.gif

מאחר ואף אחד מחברי ההנהלה לא יגיע היום אני מציע שתפנה אל שותפתך לניהול ותברר פרטים לגבי המצב שלי.זה לא שלא בא לי לספר לך או לכל שאר החברים, זה סיפור ארוך ופשוט אין לי זמן ...(צריך לסדר גבות,ציפורניים וכו´...). נ.ב. מסר מלא אמפטיה לשותפתך לניהול : אאוצצצצצ´ , והתאוששות מהירה וקלה !

.m

New member
לא, לא זה בסדר...

אתה תפזז עם בחל"תך, ואני אשב בבית לבד ואסרוג לאור הנר... (וכבר ביצעתי תפיקידי נאמנה, וכל מי שנזקק לתזכורת קיבל אותה
)
mai

משתתף בכאבייך !!!../images/Emo65.gif

לא נורא,כולי תקווה שתהיה הזדמנות נוספת... בכל אופן כנראה שעוד שבועיים נהיה גם ב-TLV ובסוף עוד נגיע ל-DOME ול-DEEP

שרשור מועדון התאטרון

2 חלקי ההנהלה נעדרים מהמסיבה הלילה. אי לכך, ובהתאם לזאת, כ-ו-ל-כ-ם מתבקשים לכתוב ולספר איך היה! שלכם איתי ומאי

EyeSeeYou

New member
../images/Emo65.gif "נו אז איך היה...?" ../images/Emo65.gif

השעה 23:15 אני פושט בגדי בדרכי למקלחת, כשלפתע צלצול טלפון (VIP- לא סתם) מרעיד לי את קירות חדר האמבטיה. על הקו ספיינבאר ההיסטרי: ס´-"נו? התקלחת התגלחת ואתה לבוש ומאורגן?" אני-"אההה...לא, אני עכשיו נכנס למקלחת" ס´-"מהההההה (צרחה היסטרית), אתה תגיע לשם רק עוד שעה
"
אני-"נהההההה, אני אגיע כבר...אני אדבר איתך כשאני אצא מהמקלחת" ס´-"טוב, תחשוב עלי במקלחת" (נו מה אסור קצת להוסיף פלפל לסיפור?
קבענו בסביבות חצות שם, ספיינבאר אסף את המהממת וביקש שאביא לו הזמנה. בחצות בדיוק (נו רואה שזה לקח פחות משעה
) התייצבתי בחניון
, וניסיתי להשיג את הספיינבאר בסלולרי
שלו - אין תגובה פעם ראשונה, פעם שניה, פעם שלישית...
ניסיתי להשיג את המהממת- אין תגובה פעם ראשונה...פעם שניה...פעם שלישית
. מתוסכל וזנוח
עלה בראשי רעיון מהפכני
, הם בטח השאירו את הסלולרי ברכב
ומחכים לי בכניסה - ואכן כך היה. המהממת יפה כתמיד
, והספיינבאר בבלונד
מסנוור
וחולצה בהירה, והנה אנחנו כבר בתור הארוך - ס´עמק
הפעם לא מצאתי קומבינה בכניסה - "חיכינו כמו אחד העם" תגיד עד מהרה המהממת, בעוד ספיינבאר משום מה יחשוב שזה אני אמרתי (קולי נשי או קולה גברי
, תשאל השאלה מיד לאחר מכן). נכנסים, בן זוגי שיחיה
כבר היה צריך לפזז לו בפנים עם חברים וכך התחיל מסע חיפוש ממושך וקשה מנשוא, אך האבידה לא נמצאה. "הוא כל כך יפה, איך אתה לא מצליח למצוא אותו?" תשאל אותי המהממת ותמיס לי את הלב כך שהייתי חייב לברוח לשירותים ולהשתין "נוזלי לב" כדי להתרוקן.
למהממת על המשפט המדהים
בסוף הוא הגיע, ומאז הקפדתי לא לאבד שוב
לא מספיקים לזוז, וכבר קיילי...נווווווו מה??? לא לומדים לקחים??? אין הסקת מסקנות??? תחקיר אירוע??? הרי כבר במסיבה הקודמת העליתי את הבעיה הזאת על נס
קיילי שמים לאחר שכבר יש אוירה וכולם חמים, ולא לפני שכולם באים
מר מומין מפתיע אותי מאחור
בטפיחות על הכתפיים, ומרוב בלבול כמעט מקבל
צרפתית..נו מה לעשות חמוד, אני רגיל שככה היפיוף שלי מפתיע אותי במסיבות. בכל אופן הפסדת אחלה נשיקה..
כל שאר הג´מעה כבר ממש כאן, גלעד ושות´, עודד ושות´ ואפילו - עוגי עוגי, העוגייה של הפורום..שבניגוד לפעם הקודמת לא טרח להשאיר לי הודעה מרגשת בסלולרי
כשיצאתי מהמסיבה - נרשמה אכזבה רבתי. העיקר שנהנית לפזז מותק..
נולד. אז היו בלונים
והפעם משני כיוונים
, היתה תאורה יפנית
כזאת מהתקרה ובאמת השקיעו בנו הפעם, נקניקיות או גלידה לא שמתי לב..צמר גפן היה. חגגנו יום הולדת לאריאל הרמן (חמוד, קצת פלוץ)
שזכה להופעה מרגשת של ציונה פטריוט (אפילו טרחה להפשיט אותו ולשלוח יד לתוך המכנסיים שלו
- מרגש) ועוד יום הולדת
לחבר של בן זוגי, שזכה לעוגה ושאר הפתעות. חולקו פרסים, חולק DVD ואיפשהו שם חגגנו את 4 שנים למועדון הסרט הורוד
(קטעים "עמוקים" הוקרנו על מסך).
וזה הזמן להפסיק עם ההפסקה הזאת של החצי שעה (שהפעם באמת הייתה מוגזמת
) באמצע כל מסיבה כדי להגיד תודה ומזל טוב ושאר שטויות.....מסיבה של כיתה ו´ ממש- די, מיצינו..
ספיינבאר במצב רוח מאוד עליז
, מרבה בשלל הצקות וחופשי מצ´פח אותי מכל כיוון
טוב שיש לי בן זוג שישמור עלי - עושה רושם שזה הרגיע את הפושטק
. למרבה הפלא, והצער, השירים הבאמת באמת טובים הגיעו לקראת סוף המסיבה כשהמקום כבר קצת התרוקן (היה מממממממממממש צפוף
), וכך יציאתנו התעכבה שוב ושוב. טוב די...מספיק לקשקש. היה נחמד פלוס פלוס. או שכבר היו טובות יותר או שכבר באמת התחלתי למצות.

EyeSeeYou

New member
והנה התמונות הראשונות..

פה נציגות הפורום מוענקת הפעם לעודד ועוגי עוגי, חפשו אותם בעצמכם
שימו לב למחווה הנחמדה, הצלם של אתר "אטרף" צילם את הצלם של אתר "לילה". הרמוניה בסצינה..

EyeSeeYou

New member
והנה תמונות נוספות

כאן נציגות לקסאנדו והדוקטור, למר מומין..והממממ..לעוד מישהו שאני אוהב
חפשו אותם בעצמכם

xanadu

New member
../images/Emo5.gif גוועלד

ידעתי שיש סיבה למה אני לא אוהב להצטלם....

|חיבוהאם אפשר לכתוב את זה יותר טוב?

לא נראה לי! (ICU קבל ח"ח עצבני) ובכן, אחרי יום אארררווך ומפרך, החלטתי להגיע לתיאטרון וטוב שכך.. תורן הלך לישון את שנת היופי שלו, וסירב לפקודותי להתעורר (תגיע אליי למשפט
) וכך, מצאנו את עצמינו אני וס´, האפרוח( מ-א-מ-ם לך צהוב!!!) ממתינ ים "כאחד העם" בכניסה. לא אפרט כדי לא לגרוע מההודעה הקודמת רק אציין שלאחרונה, כנראה משתפרות המסיבות מאחר והיתה כמות בלתי מבוטלת של חומר אנושי משובח ביותר... בהתחלה היה מוזר, אח"כ השתפר פלאים ובסוף, לא רצינו ללכת
דפנטלי אחת הטובות ביותר.. שלום ביי ולהתראות!!

למעלה