שרשור מועדון התאטרון

xanadu

New member
נ.ב

אנא אל תכניס אותי לשות´ שממש ממש, אבל ממש (כאילו so not), אני לא רוצה להיות בהם. והמבין יבין. לטיפולך המסור אודה.

עודד א

New member
תהרגו אותי אם אני מבין

על מה כל המריבות וה"ברוגזים" האלה. בחייכם !

EyeSeeYou

New member
אני עדיין מנסה להבין למי הוא התכוון

אני כנראה קצת טיפשון

xanadu

New member
פה ננעל הדיון בתוך תיבת עץ

והושלכה עשרים אלף מיל מתחת לים, הו הו הו ובקבוק של רום.

Kingomri

New member
אני לא רקדתי ב-כ-ל-ל!!!

הרי לא ייתכן שתחלוף מעל לראשינו מסיבה בתיאטרון ולא יינתנו הציונים, אז הריני מתנדב לדרג, בסולם מאי כמובן: היום היה ארוך מדי, פיגוע הקפיץ את המלך למשרד שעתיים לפני הזמן והשאיר אותו עד מאוחר בלילה. להגיע הביתה בעשר וחצי ולצפות שאהיה מוכן תוך שעה זה באמת מוגזם!!! (12- על 12 השעות שביליתי בצבא אתמול, הרבה מעבר למצופה) הנהגת הייתה מקסימה כהרגלה, איפרה, החמיאה ואפילו אמרה בגסות שרזיתי. מי אני שאתנגד (4+ לשיר הים על ארבע תכונותיה המופלאות) ד´ הצטרפה אלינו בחשאיות (1+) והגענו בשלום לתיאטרון בשעה אחת (1+ על הכניסה האופנתית, 1- על כך שאף אחד לא שם לב) אביעד 21 פגש אותנו כבר בכניסה והיה הפתעה מפתיעה (1+) ובפנים כבר חיכו לנו ספיינבאר חמצני ומפתה מאז ומתמיד (1+), המהממת שהתעלתה על עצמה במהממות (1+), קסנדו והדוקטור שעשו המון שמייח (2+), ICU והאוצר החדש (2+), מומין (1+), גריןבירד (1+), עוגי עוגי (0.9+, רק בגלל שלא באת להגיד ל-י שלום!!!) ועוד מלא פרצופים מוכרים. להבדיל מהמסיבה הקודמת, שם הייתי מוקף בפלאשבקים מטורפים מחדר המיטות, במסיבה הנוכחית אף אקס לא טרח להראות את עצמו. מי שכן הגיעו היו החייל מהמשרד ממול, החייל שעושה לי בטחון שדה, היפיוף המסתורי מעברי שאינני זוכר אבל כנראה שהוא כן, אולימפוס וחבורתו המתברגנת ועוד אחלה אנשים (10+ בנדיבות יתר, כי פשוט נהניתי לראות את האנשים האלה) המוסיקה הייתה לפרקים חביבה לפרקים על הפנים (9+ על כל שיר של קיילי ששמו, 8- על כל השירים של מדונה שהושמטו) הסרטים היו איכותיים למדי, והצביעו על צד חדש באישיותי שלא ידעתי על קיומו. החולני... (5+ על חמשת הסרטים הקצרים שהוקרנו במחזוריות שוב ושוב ושוב. יכולתי לנקד ביותר... וגם האחראים!) אבל הדראג היה שיגעון, והדראגיסט היה מלטף משהו (3+ לצוות הצבעוני של התיאטרון) שוב הלכנו הביתה איש איש לביתו, והמלך חזר ללא דוכס על זרועו (1- אז איפה אתם יא הומואים?!) שלא לדבר על כל ההברזות שבאו אחת אחרי השניה: מאי, לירוי, סומסום, משנה תורן וכל שאר האנשים ששכחתי. אתם החוליות החלשות, שלום! (10- כי זה הערוץ...) אז לסיכומו של ערב (שנמשך להפתעתי לעוד יום שטוף שמש בשינקין, שם ראינו שוב פעם את כ-ו-ל-ם) הציון הסופי הוא: 54+ 32- =22!!!!! יפה, יפה, אני חזרתי מרוצה ואתם?

shirhayam

New member
כל הכבוד

טוב אחרי שקינגעמרי אמר כבר הכל (חן חן על המחמאות יקירי מחמדי אהובי....) כל שנותר לי לאמר - שבהחלט נהניתי אולי קצת פחות מהפעם הקודמת - טוב המוזיקה בהחלט עושה את שלה אבל הפעם כבר הכרתי עוד אנשים - אולי-לימפוס על שלל הילדים המקסימים שאיתו, חברי הפורום החייכנים והסימפטיים למדיי ובכלל קהילה למופת - וכל הבחורים המחופשים - שאפילו ניהלתי שיחה עם אחד כמובן אני ושאלותי - למה ומדוע......... ההכנות לאירוע היו יותר מבחירת החצאית, האיפור! היו אלה הכנות נפשיות לעובדה שמליוני הורמונים מוטרפים ומטורפים וגבריים זורמים באויר ואף - לא - אחד - בשבילי!!!!! אז דיברתי וצחקתי ורקדתי ונהנתי וגם גברת די שנהנתה - תודה לך יקירתי שבאת אוהבת אותך.... כל אלה הסיבות לכך שבהחלט נהניתי................ אז נתראה בפעם הבאה..........אולי.......... הלימודים מתחילים, ודי הבנתי שאני לא מתאימה לכל הבלאגן והרעש מסביב. אני ילדה אחרת, ילדה של בתי קפה ושל פאבים עם מוזיקה אחרת(ביטלס!!) לא קיילי....לא מדונה....ולא ולא ולא (קיילי זכורה לטוב בשנים אחרות שלה...כנ"ל מדונה) ועוד כמה סיבות שארחיב עליהם פעם אחרת...צפו פגיעה.. בכל מקרה תודה לכולכם על הכל....() נ"ב אני לא הייתי מורידה כל כך הרבה נקודות על העדרות - ההפסד היה כולו שלהם....הייתם חסרים.... ועוד קטנה: עוגי - היה לי ממש נחמד לראות אותך, חבל שלא יצא לי להכיר אותך...שלך...

הודעה משוחזרת

• אני הפתעה מפתיעה?
/אביעד21 אין מילים בפי. . . הרבה זמן לא היה לי להיות פה, כי עשיתי מעבר קטן לירושלים. היום האחרון שלי בירושלים (לכרגע בכל מקרה) התחיל באיחור בהשכמה (כצפוי), וכאב ראש שכנראה נבע מחוסר השניה המצטבר. כידוע ליום האחרון בירושלים הוא גם היום הראשון במרכז, שהתחיל עם פגישות של חברים במרכז. . . בין לבין היה גם לחץ מתון להגיע למועדון, וכך מצאתי את עצמי מספיק להגיע הביתה מתקלח והולך לפגוש עוד חברים מנתניה שעברו בסביבה. שיחת הטלפון קוטעת את המפגש המרגש, "עוד חצי שעה תהיה שם". ישר לעלות, להתארגן ולצאת. . . בכניסה נפגשנו כבר שיר הים ד´ ועמרי (באמת היה שווה את המאמץ), ויאללה נכנסים. התחלתי להכיר אנשים מהפורום (מקסימים אחד אחד) אבל השינה איימה על מצב הרוח ונסתמן כי היא מנצח אותו למרות השירים ברקע. אז נחמד השתדלתי להיות לכולם (וכמובן לשיר הים המתוקה שעשתה מאמצים עילאים מעל מעבר), ולרקוד גם השתדלתי, וכשהגיעו הטרנסים - הגיעה האות שלי לעזוב (בכל זאת למחרת יש בריתה). בקיצור באמת שהיה נחמד וכיף. . . (עקב באג בתפוז ההודעה שוחזרה ע"י ההנהלה)

כשאני כותב , אז אני כותב מאמר...

ובשביל זה אני צריך שהמוזה תנחת עלי (בצירוף מקרים בלתי ברור ,זה קורה רק כשהבוס מתחפף מהשטח...)

חסרי סבלנות שכמותכם,הנה זה בא...

התעכבתי עם הסיכום אך הייתה לכך מטרה. ע"מ להבין את משמעות הביקור הנוכחי במועדון התיאטרון מן הראוי שאסגור קצת חובות ואקדים את תיאור רשמיי מהמסיבה באיזכור מספר אירועים מקדימים. כידוע לחלקכם תחילתו של הסיפור נמצאת שם. הרבה דברים קרו מאז המאמר הנ"ל. בגדול, האמנתי שעומדות בפני רק 2 אופציות. אמונה זו נבעה מכך שחשבתי שיש רק שחור ולבן (עוד לפני שהפנמתי את התס"מ). גם חלק מהגורמים שהביאו אותי לתחילת המסע השתנו והשתפרו באופן חיוב. חלק מהשיפור נבע בצורה ישירה מההתעמתות העצמית שלי עם האני האמיתי שבי, התעמתות, שלמרות הקושי שבה תרמה לקצת יותר לשלוות הנפש שלי ככל שהשלמתי עם הגילויים שלי. הבנתי שאני נהנה מהמגע המיני ושבהחלט הייתי יכול אף להתאהב בגבר. מאידך הבנתי שאני מעדיף ואוהב דברים מסוימים במגע ובאופיה של אישה בכלל, ובזו שאני אוהב וחולק איתה את חיי ,בפרט. אני לא יכול להגיד היכן בדיוק אני ממוקם על הסקאלה אך ברור לי שהדואליות הזו קיימת והיא תלווה אותי לעולם. כרגע יש מספיק סיבות לא לקבל החלטה לכאן או לכאן, מה שאומר מבחינתי שאני נשאר במצבי הקיים ומנסה להפיק ממנו את מירב האושר. בכל התהליך של מציאת התשובות לשאלות שלי לא הקפדתי להסתיר יותר מדי את הדברים (אני משאיר לכם לנסות להבין מה עמד מאחורי זה, אני בעצמי לא יודע). וכך יצא שנחשפתי באופן חלקי. הבנתי שבשלב זה אין כבר טעם להסתיר את הכל כי היה לי ברור שלעולם לא ארצה לנתק ולהמשיך להתכחש לחלק השני שבי, גם אם לעולם לא אממש אותו במלואו. החשיפה אמנם לא הפתיעה אותי אם כי היא הגיעה קצת מוקדם מדי . הבנתי שבשלב זה עליי לסיים את הקשר שהיה לי ולהתרכז במה שעלי לעשות על מנת להחזיר את עולמי למסלולו הרגיל בתוספת הגילויים והקשרים שכבר יצרתי. נאלצתי לפגוע בחבר היקר שהיה בן זוג מושלם לכל התהליך וסייעתי לו להבין שמגיע לו יותר ממה שאוכל לתת לו (הוא הבין את זה לבד אך היה לו קשה לקבל, וגם לי, עד עצם היום הזה, ולכן, גם לא ממש נפרדנו). את החשיפה שלי כלפי אישתי עידנתי , מאחר ולא ראיתי טעם בחשיפה מלאה של כל התהליך שכלל גם פרטנר גברי. כיום, ברור לאשתי כי יש בי אלמנטים של דו-מיניות (קצת קשה להסביר שהדילדו שקניתי לא מיועד לה
), סקרנות ואולי אף משיכה למין הגברי(אם כי לא הודיתי בכך), יתרה מזאת הבאתי אותה להכיר את חבריי הגאים ולמעשה את מי שהיה הפרטנר שלי ואת בן זוגו הנוכחי. וכך לאחר מספר מפגשים ולאחר שיחות נוספות שקיימנו בעניין הקשר שלי עם העולם הגאה, היא הסכימה לבוא איתי ועם "מכרינו הגאים" למסיבה במועדון. הגענו למועדון ב 23:45, תור ארוך באופן בלתי רגיל בכניסה, ומאחר וכבר חוויתי פיגוע אחד באותו יום החלטתי שלא בא לי לעמוד כמו ברווז במטווח מתוך איזו הנחה דבילית שהתור יתקצר בשלב כלשהו (לא שיערתי שהשלב הזה יגיע משהו כמו…בסוף המסיבה), יתרה מכך, מכרינו עוד סעדו ביוטבתה באותו הזמן(פיכס…) החלטנו להמתין קלות (משהו כמו שעה) .בזמן שכבר עמדנו בתור, בחנה אשתי היטב את הנוכחים ונאלצתי להסכים איתה ש: א. באו המון ילדים ב. באו המון חתיכים. ראשונים איתרנו את קסאנדו והד"ר, עליזים וצבעוניים כהרגלם, ובהמשך את ספיינבאר שהוצג אחר כבוד בפני אשתי (מה,שלא אציג בפניה את אחת הפנינות הזוהרות שבחוג מכריי ?) בהמשך, בחרה אשתי להצטרף אל בן זוגו של אנג´ל(פרטנרי לשעבר) בצפייה על הרוקדים מהקומה שמעל (מה לעשות שניהם אינם חסידי ריקודים ושניהם היו נבוכים איש איש וסיבותיו הוא). מה שאיפשר לי ולאנג´ל לפזז לנו בכיף על הרחבה ולצאת לסיור רחב יותר ע"מ לפגוש את גלעד יא (נטול בן זוגו שהעדיף להשקיע בלימודים ולא בריקודים – כל הכבוד על סדר העדיפויות הנבון), את עודד אָחתיך בלווית בן זוגו (הגיע הזמן שאתחיל לבלות יותר בבתי חולים, עושה רושם שהרבה רופאים הומואים), וכמובן את עוגי (אחי לתער) . בשלב מאוחר יותר פגשתי את מי שקשריה הגנטיים להנהלה הולכים לפניה עד כדי כך שלא היה צריך להגיד לי שהמהממת היא זו הניצבת מולי. ולפתע לחיצת יד מפתיעה ,ומי אם לא המלך עמרי- בחיוך מקסים מפה לאוזן (יפה לך !). נוכחות יפה תרתי משמע של חברי הפורום, ויאללה לריקודים. מדי פעם קפצתי לבדוק מה שלום המשקיפים ממעל וכך מצאנו את עצמנו עומדים חבוקים אני עם אשתי ואנג´ל עם חברו ומדי פעם יד נשלחת זה אל ישבנו של האחר
מבעד לבגדים(החוטיני עושה לו את זה) היה מאד מעניין,היה צפוף מאד והיה חם ביותר (אפילו המארגנים הודו שהמיזוג היה בלתי מורגש). וכך בילינו לנו עד 3:30 ואח"כ עוד יצאנו ודיסקסנו על מאורעות הערב ואשתי הבינה שאין לה מה לחשוש מפני הגעתי למקומות כאלה כי אף אחד לא התחיל איתי (תודה רבה לכל הנוכחים על ההתחשבות) ומאידך היא הסכימה שזו הייתה מסיבה ממש טובה, אם כי המראה של הזוג שנמרח על הספה בבגדים חצי מופשלים קצת פגע ברושם הטוב. אז, בגדול, השמיים לא נפלו, והאדמה לא נשמטה מתחת לרגלינו ואף לא נרשמו תקריות מביכות. אשתי לומדת לקבל את העניין שלי ואת הסקרנות שלי ומצד שני אני דואג להסביר ולהמחיש לה את חשיבותה ואת תפקידה בחיי. וזאת לצד הצרכים והתשוקות האחרות שיש לי (מה לעשות, בקטע של הסקס הגברים עדיין מנצחים
) שאיני רואה כל טעם לשתף אותה בהם בשלב זה מחשש שמא השיתוף הזה יזיק יותר משיועיל . ומה יהיה ב- 14.11 ? ימים יגידו, בינתיים אני חי לפי העיצה הטובה מכולם ,מיום ליום, בצעדים קטנים ,כאשר כל יום טומן בחובו הפתעות אחרות (בצורת עיתון הזמן הוורוד שאשתי הביאה לביתנו כמה שעות לפני המסיבה
)

spainbar

New member
../images/Emo47.gifאיזה הרגשה טובה הייתה לי

אחרי שקראתי את מה שכתבת, נובעת הרגשה מעולה

למעלה