לא עונה מחמת חשש להפללה עצמית..
בואי רק נאמר לא תמיד הייתי "ילד טוב "...עברתי די הרבה חוויות שונות ומשונות...כולל שלשות אם להיות כנה..( שלא יתפרש לא נכון לא סמים להם אני מתנגד בכל תוקף )...אני מניח שזה קשור לחיפוש עצמו וקשר עם אחרים שהביא אותי..למצבים אלה..תוך חיפוש התמודדות עם פגעי עברי..
עד שהבנתי שיש דרך אחרת יותר אמיתית וטובה ..עכשיו אני מנסה לשנות הרגלים דפוסי חשיבה..התנהגות..ולקבל את התורה היהדות..מבפנים..הסממנים החיצוניים פחות מעניינים אותי..אני לא אהיה חרדי עם כל הלבוש..למשל...
מה שכן אני מקוה להצליח לשמור עיניים..לשון נקייה...מחשבה נקיה..לא לשמור טינה..וכן גם מצוות אני מקווה להגיע להנחת תפילין מסודרת ( גנבו לי פעם אין לי משלי כיום )...שמירת שבת..ולימוד מסודר של תורה .
תמיד בכל שלב בחיים שלי גם באפלים ביותר שהגעתי לשפל המדרגה שיש מישהו איתי..לקח לי שנים והרבה טעויות להבין שהכל זה שאגיע לדרך נכונה...הצרות המכות המכשולים העיכובים...וגם הדברים הטובים שהיו..עכשיו אני מקווה להצליח לתקן..כי עצם התיקון הופך את כל הנפילה לרווח גדול שכן מי שנפל וקם והתעלה זוכה כפליים..זה בעצם מה שאומרים ש צדיקים גמורים לא עומדים במקומם של בעלי תשובה..
חוץ מזה אם יש לי תקווה למצוא אישה ובית חם..הרי צריך להתיישר בחיים..גם בתחום הזה. ואני מקווה גם כלכלית שזו בעיה בפני עצמה...
אני עוד מקווה ..לא מתייאש .
תראי מצחוק לצחוק יצאה אמת גדולה ..כוחו של הפורום במיטבו