שרשור מחמאות

eli7r

New member
שרשור מחמאות

לרדת על המתמודדים זה כבר רגיל בואו ננסה לתת לכל מתמודד. (כמובן שלא חובה לתת לכולם אבל כדאי לנסות לכמה שיותר)

omer719

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo13.gif

מעניין לראות עוד צדדים של המחשבות של האנשים בפורום, אני אשמח לראות את השירשור הזה פעיל, ובשביל זה אני אתחיל בקצרה ואומר שאני כרגע מבין הדיירים בוילה הכי אוהב את שפרה, לדעתי היא באמת אינטילגנטית ואני ממש מצפה ממנה להרבה והייתי רוצה לראות אותה בגמר
.

boom12345

New member
כל הכבוד לשי

הגיע הזמן שמישהו יוציא על הנרקומנית הזאת את האמת

yshy

New member
בהחלט

האחרים לא מעיזים לדבר כדי לסחוף קולות, והאדם האמיתי היחיד שפותח את הפה מקבל את כל האש. פקחו עיניים!

eli7r

New member
סוף סוף יכולה לענות לעצמי

אחרי שהייתי כל היום מחוץ לבית ןועם אינטרנט בסלולרי (שמשם אני מגיבה בשעות היום.)סוף סוף הגעתי למחשב מה שאומר שעכשיו אני יכולה לכתוב, יש כאן דברים שבטח יתפרשו ל2 צדדים אני מתכוונת במובן החיובי אז בבקשה בלי להגיב למה אותו דבר הוא גם רע. יוסי- מלבד היותו קורע מצחוק הוא גם אבא מקסים לעינב עינב-אמיתי עם כל המשתמע מכך שי-בעל מודעות עצמית ליאון-יודע להקשיב ולשמור על שלום עם כולם. ג'ני-חברה אמיתית (לפחות לרנין)

אני אוהבת להחמיא! יאללה..

שי-ח``ח על הכריזמה , יוסי- ח``ח על כך שהצליח להפוך משנוא לאהוד יותר, ונסה-ח``ח על הצדדים האנושיים שמידי פעם נפלטים ממנה חוץ ממכות , שפרה אינטיליגנטית מאד.אני נהנית להקשיב לה, צבר-נו מה? חתיך הורס... למי לא החמאתי? רנין! שזה השבוע הראשון בלי איומי ``אני אורזת`` חחח

omer719

New member
אני ממש מסכים לגביי יוסי.

פעל בחוכמה, הוריד פרופיל ודאג מלהיות זה ש- 12 מצביעים לו בהדחה, לזה שבכלל לא עולה להדחה

Saladin

New member
יאללה מחמאות!

טוב, נתחיל מ: שפרה - יש לה קול נעים, אוהבת לצחוק, סקרנית וכשרונית. ונסה - ביסודו של דבר היא מותק למרות שיש לה קליפה קצת קשה, היא גורם מפייס ומתווך בבית, סקסית בעיניי. איתי - בחור סבלני, איש שיחה, עם גישה טכנית (למכונות אספרסו לפחות חח). אשר - הכי "ישראלי" שיש, הבחור שכולנו היינו רוצים להיות איתו בטירונות. רנין - כוכבת טלנובלות ממדרגה ראשונה, בעלת כישרון טבעי למלודרמה (במיוחד כשהיא מדברת אנגלית מעודנת). מתמחה הן בז'אנר הטלנובלה הן בז'אנר אופרת הסבון. צבר - חתיך אני מניח, משקיע בעצמו, בעל רגש כבוד עצמי שמתאמץ לא להרגיש נחיתות מול שי ובטח חולם לעשות לו תרגיל מתישהו. שימשיך לחלום עד שיעוף. עינב - בחורה של בית. צריך עוד משהו טוב כי אני לא מוצא...אה, היא עושה אוכל לפעמים, לא? שי - מושך את כל תשומת הלב, יש לו כבוד עצמי וביטחון עצמי, מדבר עם כולם ויודע על החיים של כולם. דן מנו הוא באמת לא והיום הוא הראה את זה במתקפה חסרת האחריות שלו על נעמה (אבל צריך לזכור שדן מנו פעל בתנאים שונים שבהם הקהל לא משפיע אלא רק המתמודדים). נעמה - הומנית (במובן של נטייה למקצועות הומניים), יודעת לספר סיפורים (אז בלילה של הצ'יזבטים). אני אוהב להסתכל על החזה שלה. ליאון - אוהב את עצמו ואת החיים, מתוקמיתי, שר שירים ומשמח את כולם. קרן - סה"כ יפה ואינטיליגנטית, בחורה מבית טוב עם ראש טוב וכישורים חברתיים. יוסי - הכל כבר נאמר לא? נראה כמו המועמד המוביל לזכות בתכנית כרגע. איזה הזוי! ג'ני - יפה, רגישה, מופנמת עם ניסיונות מגושמים אך בסך הכל חינניים להביא אותה ביציאות. אוהב את המבטא הכבד שלה עם הר' הרוסית.

droriko

New member
אלה שהם לא הפייבוריטים שלי אבל גם לא שנואים:

(על הפייבוריטים כתבתי מספיק) איתי-אינטיליגנט,משדר ביטחון עצמי ורוגע,ממש לא מתנשא כמו הרושם הראשוני שלו צבר-קר רוח,אינטיליגנט ,החלטי,בעל חוש הומור , נראה לי בעצם שאפשר להגדיר אותו כאחד מהפייבוריטים שלי שיפרה- מיום ליום אני פחות שונא אותה, כאילו היא עדיין צפונבונית ומתוסבכת, אבל לא יודע יש בה משהו ממש ממש חמוד,היא כמו דורה כזו ליאון-חמדמד ,כמו שיוסי אמר. ונסה-בסתמיות שלה יש משהו חמוד כזה. אם הייתי איתם בוילה הייתי כל היום מציק לה (וגם לליאון ושיפרה בעצם) קרן-פאם פטאל אמיתית ג'ני-דווקא במשימה האינטנסיבית האחרונה גיליתי אצלה סקס אפיל

מצטרפת

יוסוף - יש לו אחלה בדיחות אשר - יצא היום ג'נטלמן. ליאון - נ ש מ ה וונסה - בחורה עם גוובוס חמינדוס עינב - מדברת 100קמ"ש בדקה/ הצביטות הכי יפות בעיר שיפ- מגה בייב [ לא למנוזלי חוטם] צבר - סלט טיבעי עם כל דבר - המון בריאותתת רנין - מקל סנוקר עם יומרות ופרטנזיות נעמה - בטח אמא טובה , אופה עוגות טובות... שי - יש לו 2000 עובדים- מספר בדיחות לא רע... ג'ני - מביסה את כדורי השינה קרן- סתגלתנית ומחליפה צבעים כמו זיקית איתי - האיש הכי שעיר בקרקס - בראבו על הצרפתית.

ShukyD

New member
בואו ננסה

הרבה כאן נותנים עקיצות בקטנה, אפשר לראות מי לא מסוגל לפרגן בשום מצב 1. שי - יודע לשחק את המשחק, להכנס לתפקיד המנהיג והמוביל. 2. צבר - שקט, חכם, רואה את התמונה הכוללת ומסדר את עצמו בתוכה. 3. איתי - משעשע, מבדר, מעביר את הזמן, חקיין מעולה וילד בנשמה 4. יוסי - גאון, מבין את המשחק, מבין מה לעשות. הוא לא סתם טיפש ועממי, הוא יודע שזה מה שאוהבים ומבין את הרעיון הרבה יותר ממה שציפינו. 5. אשר - בנאדם חמוד, טוב ואמיתי 6. ליאון - רגיש, מצחיק, חמדמד <כמו שיוסי אמר> 7. קרן - באמת שניסיתי.. אבל אין 8. נעמה - לא באמת רעה, התדמית נוצרת מהתסכול שבין להיות אמיתית לבין לא לתת לאנשים לעבוד עליך. היא טובה ואמיתית, קצת מבולבלת. 9. רנין - יש בה עדינות, בין כל החוסר 10. ג'ני - שקטה, רגועה, לא עושה דרמות 11. עינב - אמיתית, אומרת את שלה, לפעמים מגזימה, אבל פסדר, בעלת ערכים, גם אם יש אנשים שיגידו שלא. 12. ונסה - בבנאדם שמתחבר עם בעלי חיים בצורה רגשית יש הרבה דברים חיוביים. 13. שיפרה - גוף מדהים, ייחודיות, עומדת על שלה, גם אם לפעמים בצורה מתנשאת.

מייליי

New member
מחמאות בלבד ../images/Emo13.gif

שי - כושר מנהיגות וסקסי בטירוף (לטעמי) צבר -שוחר צדק , מאד אינטלגנט , כל מילה שקולה אצלו בחוכמה בייבי פייס וגוף משגע . איתיי - בחור טוב , אוהב לשעשע , אכפתי מאד, ג'נטלמן מקסים . אשר - אמיתי מאד לא חושש לומר מה בליבו , ויודע גם להטיף מוסר בדרכי נועם . קרן- לא ממש מכירה מהתוכנית , גוף מושלם וחיוך מתוק . (חיצונית) נעמה - רק חיצונית יכולה לומר - חיננית למראה רנין - בכיינית חמודה משעשעת מעניינת ג'ני - עדינונת יפה מנסה להשתלב . עינב - מצחיקה פילפלית אמיתית ונאסה - היום הייתה חמודה לשם שינוי . כשהיא שקטה היא בובה . רק שתתאפק לא לצעוק והיא לא תחטוף הדחות .יפיפיה וסקסית חיצונית
מכניסה טעם לתוכנית . שיפרה - מרתקת אותי , מעניינת , סקסית , אינטלגנטית , פנים מתוקות . תגיע לגמר אני מאד מקווה . ליאון - מתה עליו כשהוא מחייך , אוכל , רוקד ושר , משתולל , מתפנק על דיירות הבית , חתלתול מתוק , מצחיק , מעניין , חובה שיגיע לגמר
יוסי בובלילון - הורס אותי מצחוק עם היציאות שלו , הקול , אחד המצחיקים ביותר בבית .
תשמעו קטע מצחיק - אני בשרותים פתאום פרחה נשמתי כששמעתי שריקה בסלון של דירתי , פחדתי לצאת לבדוק מי בסלון שלי , פתאום נזכרתי שהשארתי את הטלויזיה דולקת בערוץ 20 ונזכרתי שיוסי שורק לו בבוקר מתוך שעמום לא הפסקתי לצחוק מהטימטום שלי ומההתמכרות שלי להשאיר את האח הגדול ברקע שחלילה לא אפספס דקה . המצב ממש החמיר חייבת אדולן מיוחד לגמילה מהתוכנית .

דניאלה-

New member
"מחמאות"

פעם ראשונה כותבת פה, למרות שקוראת ומתעדכנת כל הזמן: מכל גיבוב הא/נשים בתוכנית, אצלי המקום הראשון מכל הבחינות הוא של: 1. נעמה - אמיתית, נעימה, ובסופו של דבר, הכי פחות רכלנית מכולן/ם - ואני מאחלת לה שתזכה במיליון. 2. יוסי - חמד של אדם, פשוט, נחמד ובן אדם ! 3. אשר - בסדר. 4. עינב - פשוטה ואוטנתית. 5. ליאון - בסדר, רץ בין הטיפות, ע"מ שלא ל"הירטב". 5. ונסה - אישה, אישה. 7. איתי - חמוד. ולמרות שזה שרשור מחמאות, ארשה לעצמי גם כמה הערות ציניות על שאר המשתתפים, והמקום הראשון שייך ל: 1. צבר - תחמן, רכלן, מה שנקרא "נחש על הקש". 2. שיפרה - מזילה ריר ליד כל זכר שעובר בסביבה, כל כולה צביעות. 3. שי - דוחה ברמה היסטרית, הוא אולי זכר, אבל "גבר" בטוח שלא. 4. קרן - עם חברה כמוה, מי צריך אויבים (ראו התנהגותה כלפי נעמה). 5. רנין וג'ני - חבל על המילים, פשוט מיותרות שם, וכנראה גם בחוץ. הייתי מאוד רוצה לראות את שי מודח ביום א'. יופי של פורום, וברכות למנהלים.

mooolly

New member
בדיוק מה שאני חושב!!

רק שאשר התגלה כשוביניסט מעצבן

dar999

New member
מחמאות

גם אני קוראת בפורום כל הזמן,וזו הפעם הראשונה שאני כותבת. הייתי מדרגת אותו דירוג שלך מלבד קרן . במחשבה שניה,היא רצתה להישאר בוילה/במשחק וכל עוד היא מחוברת לנעמה ,הם פשוט ידיחו אותה. מה שכן שי התככן ובעל המזימות הראשי,התחיל כבר לחפור מעכשיו על קרן. חייבים להדיח את שי ואחריו את סגנו,צבר!

למעלה